koliko prodati kanarinku pred parenje ili koliko ste voljni dat za istu..
Evo za sve iz drugih država:
100 kn - oko 15 eura
200 kn - oko 28 eura
300 kn - oko 42 eura
400 kn - oko 55 eura
500 kn - oko 70 eura
700 kn - oko 100 eura
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
zvrcko sen je napisao/la:komad da nebi bilo zbune
ticar je napisao/la:zvrcko sen je napisao/la:komad da nebi bilo zbune
sen zar to nije i za tebe pre velika cjena za kanarince pošto ti prodaješ domaće grdeline za 200 kn.
Dean je napisao/la:odlična tema...i vidim da svi razmišljaju isto...ženke se sad NE kupuju a upravo sada najviše ljudi zove i pita za kupiti ) možda je i dobra zvrckova ideja spremiti 20 ak komada lošijih i sad ih prodati po cijeni najboljih inače kad je vrijeme prodaje i kupovine kod mene jednako košta i ženka i mužjak ...
sestoperac je napisao/la:po meni, ova tema se moze tumaciti na vise nacina.
Prije dva tri mjeseca, koliko se sjecam bila je prica da je sramota sto pojedini prodaju ptice skuplje od 30-tak eura, a zad te iste vrijede vise od 100. To mi nije bas najjasnije ali nema veze ne vidim kakav je problem da neko ko odgoji pticu, i drzi je do 11-12 mjeseca kad se i ptice najvise kupuju i prodaju, saceka 2-3 mjesec i proda je pet puta skuplje. kad bi to moglo bit onda bi svi tako radili. mislim da kad sada neko trazi zenku da su to pojedinacni slucajevi.
a sve ima svoju cjenu osim zivota