Antonio ,ako ti se sviđa ,tvoj je ????
+64
bivanzg
karlo
grdelin-omiš
ERVINO
čajka
pippo
malinois
zadranin
crv
vlado
Siskin
koce
komiza
brabus
zoranV
krstokljun
korkut
Ad3l
franc92
zlaja11
DAMIAN
DOMO
Dule
Dax BG
refa95
tefik1
kekic123
MilanNish
baltic
dr.nenad86
Carduel
topaz
PESTI
Belobradi
Miljenko
MARIN
krnjolac
krele
Petar
plafonko
Branimir
franeperuzovic
sgrguro3
sestoperac
riberi
vansal
japirko1
kreso
Merlo
zvrcko sen
Fago
lord189
bocka
Zvrcko
Sina BL
seadriver
ikayke
Dean
Lazar
DjordjeVet
steva318
ticar
saso78
xyz
68 posters
Video Klipovi
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°901
Re: Video Klipovi
Samo da napomenem,ptica mi je prije 15 dana bila u ćošku ćibe i glava pod krilom,poslao sam izmet u Zagreb i rezultat je bio da ima neke bakcile,davao sam mu 10 dana Enrofloksacin i sad je počeo da pjeva,još je u verši,i dosta je žestok.
Gost- Gost
- Post n°902
Pogledao sam sve postove od mog zadnjeg pa nadalje, primjetim da su komentari Splitske legende pjeva (MARINA) identicni sa mojim predhodnim ali i ukus i kriteriji. Ja ucio skolu u Banjaluci,nije to blizu Splita,ali ljudi moji ono sto je najljepse za cuti u pjesmi grdelina,od slozenih i cistih pletiva do same prodorne zije je vrlo jednostavno i zna se sta je solidno,dobro,bolje i najbolje...Nije to ni do Splita ni Banjaluke.
ZoranV Livno,vidim da pita MARINA koja je bolja zija,njegovog ili Ramskog pobjednika,ja neznam kakav ce odgovor dobiti od MARINA ali moje misljenje: nijedna. Zoka tvom ticu fali pola abecede, skrati je tamo na "viz" i nema "ijuuuuu",boja:nebitna sad, Banjalucki tic je po mom misljenju nema nikako,ono ja nemogu nazvati tim imenom...ali sigurno da kad bi se preslusali danas svi tici Banjaluke da bi opet bio medju prvima,kad se uzmu u obzir neobicna pletiva i greske koje su sigurno minimalne poredeci sa vicinom drugih koje ljudi drze po Banjaluci. Nadam se da mi niko nece zamjeriti,a ko zeli moze popljuvati onaj moj video,ili u najgorem slucaju reci (kao baltazar),da to nije major,nego da ja samo mislim da jeste...
PS. moram jos ovo dodati da nedodje do nesporazuma: svi postavljeni tici oko kojih se covjek trudi su uredu,i idu
na bolje, za pohvaliti je baltazar jer se covjek trudi do maximuma,postavlja clipove itd..a i ZoranV je postavio dosta,ima finih tica,odlicne uslove i sve to ide napred a ne nazad...Svaka cast i svim ostalim koji ovako ili slicno rade i idu napred,da sada nenabrajam pojedinacno. Eto toliko od mene.
ZoranV Livno,vidim da pita MARINA koja je bolja zija,njegovog ili Ramskog pobjednika,ja neznam kakav ce odgovor dobiti od MARINA ali moje misljenje: nijedna. Zoka tvom ticu fali pola abecede, skrati je tamo na "viz" i nema "ijuuuuu",boja:nebitna sad, Banjalucki tic je po mom misljenju nema nikako,ono ja nemogu nazvati tim imenom...ali sigurno da kad bi se preslusali danas svi tici Banjaluke da bi opet bio medju prvima,kad se uzmu u obzir neobicna pletiva i greske koje su sigurno minimalne poredeci sa vicinom drugih koje ljudi drze po Banjaluci. Nadam se da mi niko nece zamjeriti,a ko zeli moze popljuvati onaj moj video,ili u najgorem slucaju reci (kao baltazar),da to nije major,nego da ja samo mislim da jeste...
PS. moram jos ovo dodati da nedodje do nesporazuma: svi postavljeni tici oko kojih se covjek trudi su uredu,i idu
na bolje, za pohvaliti je baltazar jer se covjek trudi do maximuma,postavlja clipove itd..a i ZoranV je postavio dosta,ima finih tica,odlicne uslove i sve to ide napred a ne nazad...Svaka cast i svim ostalim koji ovako ili slicno rade i idu napred,da sada nenabrajam pojedinacno. Eto toliko od mene.
Zadnja promjena: EUMOx; pon 28 lip - 10:34; ukupno mijenjano 1 put.
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°903
Pa izmjeri ga ako je major znas vec kako se mjeri
A cjelo vrijeme ti i govorim da ne pricas kako major ima naj bolju pjesmu i ziju
Nego ti njega pripremi za izlozbe mozda pobjedi ko maneken
A cjelo vrijeme ti i govorim da ne pricas kako major ima naj bolju pjesmu i ziju
Gost- Gost
- Post n°904
baltic je napisao/la:Pa izmjeri ga ako je major znas vec kako se mjeri
To podebljano, lazes!!! Ako nelazes, pokazi ovde pred ljudima gdje sam ja ovo rekao,citiram te: "kako major ima naj bolju pjesmu i ziju"
Vec ako me vuces za jezik, ima prodorniju ziju od svih tica koje si postavio,pa sad ti vidi, a jeli major netreba se mjerit , u tvoju cibu sigurno nebi stao.
Evo ga malo,da te podsjetim, znas kako se gleda major ?
https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc04288de.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/f/dsc04291a.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/f/dsc04289b.jpg/
Zadnja promjena: EUMOx; pon 28 lip - 10:50; ukupno mijenjano 1 put.
- Post n°905
Da da pricas to ima vec 3-4 mjeseca nemam zivaca da trazim postove.
Ovakvi slicni postova si napisao 10-tak na svu srecu imam tica koji ide u 3 pletiva a zija nema je bolje,pa on kad zapjeva da je vama to cuti i dozivjeti to je najbolja zija koju sam cuo ,itd .
Ok EUMOx tvoj je najprodorniji
To bi sigurno i MARIN potvrdio posto vidis da daje iste komentare kao i ti
Ovakvi slicni postova si napisao 10-tak na svu srecu imam tica koji ide u 3 pletiva a zija nema je bolje,pa on kad zapjeva da je vama to cuti i dozivjeti to je najbolja zija koju sam cuo ,itd .
Ok EUMOx tvoj je najprodorniji
To bi sigurno i MARIN potvrdio posto vidis da daje iste komentare kao i ti
Gost- Gost
- Post n°906
Nemoj trositi postove,samo podkrijepi onaj svoj citat gdje kazes da sam rekao "kako major ima naj bolju pjesmu i ziju",i ti si onda cist ... ili imas problem da to podkrjepis ? , cuj, ja tebi nemogu non-stop govoriti kako je tesko raditi sa majorima kad se radi o pjevu, idi kod nekog ko ih ima,pa kad cujes onda ces skontanti, najbolje saslusaj mutacije, ako odpjevaju ista da valja,skidam kapu. Standard je krrrr trrrrr cjacja frrrrrrr i to se vrti.
- Post n°907
A ja tebi non stop govorim da ne guras majore vamo gdje se prica o pjevu .
Ovako si slicno isto pisao:
on ima prodoran glas ,koji ce bolje otpjevat ture veca tica ili manja a ima i jaci glas, evo moj major kad zapjeva da je vama to dozivit 90% sta ja dozivim ,itd,ispadose majori GOLEMI pjevaci.
ps.Ima nekoliko dana svaki tvoj post koji si napisao sadrzavao je neku provokaciju upucenu meni.
Ovako si slicno isto pisao:
on ima prodoran glas ,koji ce bolje otpjevat ture veca tica ili manja a ima i jaci glas, evo moj major kad zapjeva da je vama to dozivit 90% sta ja dozivim ,itd,ispadose majori GOLEMI pjevaci.
ps.Ima nekoliko dana svaki tvoj post koji si napisao sadrzavao je neku provokaciju upucenu meni.
Gost- Gost
- Post n°908
A znaci nema onog gdje sam navodno rekao "kako major ima naj bolju pjesmu i ziju" , nego sam govorio o SVOM pojedincu ? E to je onda drugi padez. . To je samo gola istina, i sve sto sam rekao za svog,stojim iza svega,ali ne i za majore u globalu,tu je velika razlika, sto puta sam govorio da majorima ne lezi pjev,pa zato i svaki dobar pravac treba cjeniti. Ali pazi sad ovo > majoru kojem se desi da "mu krene" i ide, e onda je to
prava stvar, jer glasovne mogucnosti, visina glasa, kapacitet pluca, je na njegovoj strani.
Ja sam se vec pobrinuo da sljedeci snimci budu cistiji, i cut ce se, pa ce mo vidjeti ko treba mjesati tice ovdje
medju pjevace, a ko netreba. Drzaces se dobro da nepadnes sa stolice na "gu" kad tic digne ziju,pad kad proleti F16,jer zija mora da ledi krv , da ima zvucnu moc,pa nisam ja "glatkodzijas" niti volim slusati "komarce" kad zuje
izvini, ja ovo tek sad vidim >
Provokaciju? Ja to nevidim tako, obzirom da te smatram za raju, moze biti i malo zeze ...ali provokacije "ne", neznam odkud ti to i zasto sve shvacas u negativnom smislu. Nije to problem,necu komentarisati tvoje kriterije,tice, a ti moje slobodno mozes i sada i kada opet nesto stavim.
prava stvar, jer glasovne mogucnosti, visina glasa, kapacitet pluca, je na njegovoj strani.
Ja sam se vec pobrinuo da sljedeci snimci budu cistiji, i cut ce se, pa ce mo vidjeti ko treba mjesati tice ovdje
medju pjevace, a ko netreba. Drzaces se dobro da nepadnes sa stolice na "gu" kad tic digne ziju,pad kad proleti F16,jer zija mora da ledi krv , da ima zvucnu moc,pa nisam ja "glatkodzijas" niti volim slusati "komarce" kad zuje
izvini, ja ovo tek sad vidim >
baltic: ps.Ima nekoliko dana svaki tvoj post koji si napisao sadrzavao je neku provokaciju upucenu meni.
Provokaciju? Ja to nevidim tako, obzirom da te smatram za raju, moze biti i malo zeze ...ali provokacije "ne", neznam odkud ti to i zasto sve shvacas u negativnom smislu. Nije to problem,necu komentarisati tvoje kriterije,tice, a ti moje slobodno mozes i sada i kada opet nesto stavim.
- Post n°909
Balta,ja pratim ovu temu i kako mi se čini u zadnjih par mjeseci -NEMA PROVOKACIJA.Svi mi koji stavimo video snimak,očekujemo mišljenje drugih forumaša,a ako mi znamo šta nam ptica pjeva,ne trebamo se ljutiti na komentare,jer svi mi kod tuđih ptica tražimo prvo greške ,a kod svoji ono šta je dobro.Eumox mi ne djeluje zlonamjeran ,a ti ni pogotovo ,zato mislim da je to sve šala i zezancija.
Ja sam stavio svog grdelina,koji nije nešto,ali što je Marin rekao -mnogi bi ga držali i ja se sa tim slažem,a vidjet ćete ga za 5-6 dana ,jer mi je ptica bila bolesna i tek je počela pjevati ,iako se ja ne nadam nekom velikom pomaku ,ali će ići gore za 15-25% i to je već nešto.Ptica je još u verši i ako krene u batudu,vidjet ćemo,možda krene u ono bolje,a možda u ono lošije,sve jedno mi je ,samo znam da je žestok i da hoće pjevati ,a zna često baciti i ziju ,a to će biti mom malom prijatelju Antoniju dovoljno da stavi 3-4 mladca sa njim i da se uči školovanju ptica,jel tako Antonio?
P.S. Ja se osobno ne ljutim niti na koga,ali bi mi bilo drago da još netko stavi neki snimak i na kraju,kao i ja da stavi svoju facu ,kao što sdam i ja stavio svoju ružnu facu i kaže datum i godinu .
Ja sam stavio svog grdelina,koji nije nešto,ali što je Marin rekao -mnogi bi ga držali i ja se sa tim slažem,a vidjet ćete ga za 5-6 dana ,jer mi je ptica bila bolesna i tek je počela pjevati ,iako se ja ne nadam nekom velikom pomaku ,ali će ići gore za 15-25% i to je već nešto.Ptica je još u verši i ako krene u batudu,vidjet ćemo,možda krene u ono bolje,a možda u ono lošije,sve jedno mi je ,samo znam da je žestok i da hoće pjevati ,a zna često baciti i ziju ,a to će biti mom malom prijatelju Antoniju dovoljno da stavi 3-4 mladca sa njim i da se uči školovanju ptica,jel tako Antonio?
P.S. Ja se osobno ne ljutim niti na koga,ali bi mi bilo drago da još netko stavi neki snimak i na kraju,kao i ja da stavi svoju facu ,kao što sdam i ja stavio svoju ružnu facu i kaže datum i godinu .
riberi- Broj postova : 182
Registration date : 09.02.2009
- Post n°910
Moj drug Denis iz Zenice.Bio je na Ramskom.Njegove ptice na balkonu.
Antonio-Kovac- Broj postova : 8
Registration date : 11.05.2010
- Post n°911
Dobra je ptica zorane ne sikiraj se !!! Bice on meni dobar za pocetak jer mi je prvi put da lezem ptiće i da ih ucim skolovanju !! A nakon svake godine imat cu sve bolje i bolje ptice. Auu da si meni dao ovu pticu prije malo nego sto smo isli u Ramu na natjecanje, mahh on bi osvojio, u Rami dole sve svrake neke bile.zoranV je napisao/la:Balta,ja pratim ovu temu i kako mi se čini u zadnjih par mjeseci -NEMA PROVOKACIJA.Svi mi koji stavimo video snimak,očekujemo mišljenje drugih forumaša,a ako mi znamo šta nam ptica pjeva,ne trebamo se ljutiti na komentare,jer svi mi kod tuđih ptica tražimo prvo greške ,a kod svoji ono šta je dobro.Eumox mi ne djeluje zlonamjeran ,a ti ni pogotovo ,zato mislim da je to sve šala i zezancija.
Gost- Gost
- Post n°912
zoranV je napisao/la:Balta,ja pratim ovu temu i kako mi se čini u zadnjih par mjeseci -NEMA PROVOKACIJA.Svi mi koji stavimo video snimak,očekujemo mišljenje drugih forumaša,a ako mi znamo šta nam ptica pjeva,ne trebamo se ljutiti na komentare,jer svi mi kod tuđih ptica tražimo prvo greške ,a kod svoji ono šta je dobro.Eumox mi ne djeluje zlonamjeran ,a ti ni pogotovo ,zato mislim da je to sve šala i zezancija.
E svaka cast,ovako razmislja pravi grdelinas! Zoka, ako se ikad sretnemo ja castim povodom ovog posta,a i ti si baltic uvjek dobrodosao,i nadam se da ces sad promjeniti negativno misljenje poslje ovog Zokinog posta.
bivanzg- Broj postova : 13
Registration date : 30.05.2010
- Post n°913
-znam, novi sam tu na forumu - ali sam se zbog zajedničkog hobija,ljubav prema grdelinima, učlanio poodavno i pošto sam pomalo izrevoltitan ,morao sam reagirati
-zoranev,ako neko kaže ono šta misli ;zašto bi to bila provokacija
-EUMOX,s tobom sam na vagi uvijek bio(čitam vas poodavno,znači prisutan sam tu ima dosta vremena),ali mi se tvojih par zadnjih postova svidjelo-govorim o postovima što se tiče pjeva grdelina;čini mi se da znaš kako on treba pjevati
(ovo pjevati sam podebljao namjerno,jer tako on i pjeva)
-baltic - tebe sam namjerno ostavio zadnjeg:
-koliko vidim iz tvojih postova,a dosta si uporan,ti si uvjeren da su ti ptice vrhunske,pa čak i po dalmatinskoj tradiciji pjeva,zanima me tko ti je to napunio glavu,nastranu to šta ne vjeruješ jednoj instituciji kao što je marin,trebao bi vjerovat svojim ušima ,prijateljima(ako se razumiju u pjev grdelina) ,itd..
-trebao bi znati samo toliko da grdelin ima poseban gard(stav) kad pjeva(batuda),a o audio elementu niti ne govorim(glasnoća pjeva u tom momentu),a da ne spominjem ona cacacavanja,
tataratanja,frkavanja,ttrrrrkavanja isl.,što sve postoji u onom što ti zoveš batudama...a sa marsa se vidi da ti je smo ta zijada bitna..a niti ona nije posebna(najbolje ti je sve opisao marin)
Ps
-ne bih volio da se naljutiš zbog ovog,morao sam se nekako umiješati,ako već pozivate da se komentira,a da se niko neće naljutit,ovo sam morao izbacit iz sebe
poštovanje
ivan
-EUMOX,s tobom sam na vagi uvijek bio(čitam vas poodavno,znači prisutan sam tu ima dosta vremena),ali mi se tvojih par zadnjih postova svidjelo-govorim o postovima što se tiče pjeva grdelina;čini mi se da znaš kako on treba pjevati
-koliko vidim iz tvojih postova,a dosta si uporan,ti si uvjeren da su ti ptice vrhunske,pa čak i po dalmatinskoj tradiciji pjeva,zanima me tko ti je to napunio glavu,nastranu to šta ne vjeruješ jednoj instituciji kao što je marin,trebao bi vjerovat svojim ušima ,prijateljima(ako se razumiju u pjev grdelina) ,itd..
-trebao bi znati samo toliko da grdelin ima poseban gard(stav) kad pjeva(batuda),a o audio elementu niti ne govorim(glasnoća pjeva u tom momentu),a da ne spominjem ona cacacavanja,
tataratanja,frkavanja,ttrrrrkavanja isl.,što sve postoji u onom što ti zoveš batudama...a sa marsa se vidi da ti je smo ta zijada bitna..a niti ona nije posebna(najbolje ti je sve opisao marin)
Ps
-ne bih volio da se naljutiš zbog ovog,morao sam se nekako umiješati,ako već pozivate da se komentira,a da se niko neće naljutit,ovo sam morao izbacit iz sebe
poštovanje
ivan
Gost- Gost
- Post n°914
Poštovani bivanzg,(....pošto sam pomalo izrevoltitan....) Žašto si IZREVOLTITAN, da se primjetiti da si i na drugim temama malo izrevoltitan ??' Koji je razlog? Znam da je jučer bila loša biometeorološka prognoza, ali ipak....
( ...Morao sam reagirati... ) Zašto si morao, tko te tjerao da reagiraš?
-( ... ako neko kaže što misli, zašto bi to bila provokacija....) Poštovani, bojim se da nisi shvatio osnove,( stvar je u pristupu u KOMUNIKACIJI) znači netkome možeš reći da je " budala", ali isto tako mu možeš reci " da su mu veoma vidljive granice mentalne sposobnosti". Što sam ti htio reći, osnov je u načinu komunikacije, a isto mu kažeš . Isto se može reći na nekoliko načina. mene su učili da je razlika između Engleske kraljice i neke djevojčure, samo u jednoj stvari = PONAŠANJE, koje uvijek izda djevojčuru. Zato postoji predmet ljepi maniri....
-Molim te od tebe drugi put očekujem puno više( MISLIM LJEPIH MANIRA), molim te kad se pojaviš na forum da s sobom doneseš sunce, znači da mi zračiš optimizmom, da sijaš.... ni ja ne bih volio da se ti naljutiš zbog ovoga.
( ...Morao sam reagirati... ) Zašto si morao, tko te tjerao da reagiraš?
-( ... ako neko kaže što misli, zašto bi to bila provokacija....) Poštovani, bojim se da nisi shvatio osnove,( stvar je u pristupu u KOMUNIKACIJI) znači netkome možeš reći da je " budala", ali isto tako mu možeš reci " da su mu veoma vidljive granice mentalne sposobnosti". Što sam ti htio reći, osnov je u načinu komunikacije, a isto mu kažeš . Isto se može reći na nekoliko načina. mene su učili da je razlika između Engleske kraljice i neke djevojčure, samo u jednoj stvari = PONAŠANJE, koje uvijek izda djevojčuru. Zato postoji predmet ljepi maniri....
-Molim te od tebe drugi put očekujem puno više( MISLIM LJEPIH MANIRA), molim te kad se pojaviš na forum da s sobom doneseš sunce, znači da mi zračiš optimizmom, da sijaš.... ni ja ne bih volio da se ti naljutiš zbog ovoga.
- Post n°915
bivanzg je napisao/la:-znam, novi sam tu na forumu - ali sam se zbog zajedničkog hobija,ljubav prema grdelinima, učlanio poodavno i pošto sam pomalo izrevoltitan ,morao sam reagirati
Ps
poštovanje
ivan
Ok ne brinu mene vasi komentari nego ima tu i neki drugi stvari.
Bio si intresnt za slican pjev i kad si odbijen posao si pisat privatne porukice.
Ocekujem ja tvoj komentar ima vec 7 dana
U svakom slucaju hvala na komentaru !
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°916
bizar.zg je napisao/la:
Carduel, post 760, ...koji uče s CD teško uče, Eumox te pobio u postu 761, a evo i ja ću , protupitanje a što je sa DVDom ,jesi li probao, zvuk je puno kvalitetniji nego sa CD.Neću vas ovdje puno učiti(čekam vas na školovanje), ali shvati da je CD= digitala, koja vara čovjekovo uho a ne i grdelina, sad trebaš naći nešto što mu je bliže-da ga prevariš..... i tako dalje.Digitala je manje prirodna od........... ćao dečki.S puno nježnosti i razumjevanja završavam, ispika na dužini.
Bizar, zamolio bi te da nam objasniš razlike u kvalitetu između CD-a i DVD-a po pitanju kvalitete zvuka, što to čini razliku u zvučnom zapisu pa da se osjeti razlika, da li digitala griješi i ako je kolika su ostupanja u ms?
Pozzz
- Post n°917
Kakve privatne poruke ??? , Tko to ??? , Kome ???? , Šta se tražilo u privatnim porukicama???
Daj Balta,malo opširnije
P.S. Sve nas zanima,šta se krije iza kulisa
Daj Balta,malo opširnije
P.S. Sve nas zanima,šta se krije iza kulisa
- Post n°918
EUMOx je napisao/la:izvini, ja ovo tek sad vidim >baltic: ps.Ima nekoliko dana svaki tvoj post koji si napisao sadrzavao je neku provokaciju upucenu meni.
He he EUMOx nisu to bile direktne provokacije nego okolokole u rebra
Gost- Gost
- Post n°919
baltic je napisao/la:
He he EUMOx nisu to bile direktne provokacije nego okolokole u rebra
Nista od toga, osim pogresnog shvacatanja.
PS. nedam te ni za pun autobus cehinja i poljakinja
bivanzg- Broj postova : 13
Registration date : 30.05.2010
- Post n°920
-zoranev i ja bih rado isto kao i ti volio znati o čemu je riječ,o kakvim to privatnim porukama baltic govori.Doista.Ostao sam pomalo začuđen i ja,jer ja ni jednu poruku nisam niti primio niti poslao
-bizar zg-toliko toga si napisao a samo zbog toga što sam krivo napisao riječ,a na tipkovnici su jedno slovo do drugog;i možda tu riječ nisam najsretnije izabrao-to priznajem.
Ostale usporedbe ti ne stoje.Na forumu sam se pojavio,tebe sam prvog pozdravio,kao sugrađanina.Ljudski je otpozdraviti ako se već pozivamo na manire,ne?
-baltic-primjetio sam da si na EUMOX-a sasuo drvlje i kamenje sdamo zato što ti je rekao da ti zijada nije dobra i da on ima bolju.Zar ne EUMOX?
-bizar zg-toliko toga si napisao a samo zbog toga što sam krivo napisao riječ,a na tipkovnici su jedno slovo do drugog;i možda tu riječ nisam najsretnije izabrao-to priznajem.
Ostale usporedbe ti ne stoje.Na forumu sam se pojavio,tebe sam prvog pozdravio,kao sugrađanina.Ljudski je otpozdraviti ako se već pozivamo na manire,ne?
-baltic-primjetio sam da si na EUMOX-a sasuo drvlje i kamenje sdamo zato što ti je rekao da ti zijada nije dobra i da on ima bolju.Zar ne EUMOX?
DOMO- Opomena
- Broj postova : 68
Registration date : 27.08.2009
- Post n°921
Pozdrav svima,evo nisam mogao odolit ovim lipim postovima,pa da i ja kazem koju.Kao prvo Baltičev je tič dobar a vi od njega napravili toliko smeče da nemogu virovat,sve neki stručnjaci.A ti stručnjaci bi tribali stavit nešto svoje pa da vidimo šta imaju,pardon neki su prošlu godinu i stavljali i stim pokazali šta imaju i kolko oni čuju.A bivanzg šta vi imate,pretpostavljam ništa jer vidim da se kuzite u pjev kad čujete cja cja i ostala sranja kod Baltina tiča.Eto toliko od mene pa svratiču kad stavite bolje od Baltina pa da pohvalim tog tiča.pozdrav
- Post n°922
Carduel je napisao/la:MARIN je napisao/la:Carduelov tić
Ako je "ovo"što je postavio Carduel stvarno njegov mladi učen sa cd onda mu svaka čast.Čestitam!
Da nije one nesretne strile u batudi ja boljeg nikad nebi poželio.Držao bi ga da živim 100 godina.
Ipak radi strile ne može dobiti pozitivnu ocjenu.
Dzija debela četvorka.Ima mana ,nije savršena.
Marine, iskreno nisam se nadao ovako visokoj ocjeni za dziju, čak sam prije napisao da mi se način izvođenja dzije ne sviđa jer se na kraju pojavljuje "režanje" i nije mu lijep fade out. Mislim da znam i sam šta je lijepo ali teško je to imati. Što se tiče "nesritne" strile meni osobno ne smeta jer ptice mi ne pjevaju ni po jednoj tradiciji. Svjestan sam da po STP-u ovaj tić ne bi dobio pozitivnu ocjenu i to je ok. Pravila su pravila, ali isto tako lijep je osjećaj ovako visoka ocjena.
Otkada se pojavio termin na forumu "zijometar" palo mi je na pamet da pokrenem i mali biznis a to je da izrađujem zijometre po narudžbi. Pozivam sve zainteresirane da se pribilježe na vrijeme jer uskoro će mitar pa da bar imaju uspomenu na svoje pjevače.
Na zamolbu gosp. ZoranaV u ovom postu postavio sam sliku zijometra njegovog tića što ga je Marin ocijenio. Pošto je to prva narudžba izrada zijometra je besplatna.MARIN je napisao/la:Zoranov tić
Zorane evo i ti si došao na red.
Ptica je udarila nekoliko različitih batuda(dzija).
Na samom početku skroz mala dzija sa nastavkom.Slijedi nekoliko batuda ,sa nešto boljom ,ali nategnutom i nezavršenom i opet sa nastavkom.Ono što je na kraju to je i najbolje.Rijetki su tičari koji ovo nebi držali.
Pitanje je samo u tome koliko će ptica ubuduće pjevati jedno ,a koliko drugo.Uz pravilan rad mislim da bi moglo prevladati ovo drugo.U svakom slučaju pozitivna ocjena.
Samo radi usporedbe sa Vinkovim zijometrom
- Post n°923
- Post n°924
ovo štima
- Post n°925
Da da to je ta dama iz Pariza samo sto kod vinka izgleda odma mjeri i duzinu trajanja zije a bogami i visinu kolumbara .
Jos da je slovo metar izmislit i eto ga
Jos da je slovo metar izmislit i eto ga