MARIN je napisao/la:Čini mi se kako sam uludo protratio ovih skoro 40 godina bavljenja grdelinima.Jer izgleda ne znam ništa.A i bolje mi je šutit ,pa se tako nikom neću zamjeriti.
ma samo napiši jel sam dobro čuo ili nisam.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
MARIN je napisao/la:Čini mi se kako sam uludo protratio ovih skoro 40 godina bavljenja grdelinima.Jer izgleda ne znam ništa.A i bolje mi je šutit ,pa se tako nikom neću zamjeriti.
.MARIN je napisao/la:Čini mi se kako sam uludo protratio ovih skoro 40 godina bavljenja grdelinima.Jer izgleda ne znam ništa.A i bolje mi je šutit ,pa se tako nikom neću zamjeriti.
seadriver je napisao/la:ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena
baltic je napisao/la:seadriver je napisao/la:ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena
Imam osjecaj da poneki ljudi idu u kontru sa komentarima da slavuj pjeva nebi valjao.
Majstore pjeva ti navodis mnogo cacavanje,sporkice,,strile i svega ostalog sto nevalja OMG.
Pa sta ti imas od tica kad ti ovo nevalja moj seadriver.
Golemi ste vi majstori kontrasi!
seadriver je napisao/la:baltic je napisao/la:seadriver je napisao/la:ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena
Imam osjecaj da poneki ljudi idu u kontru sa komentarima da slavuj pjeva nebi valjao.
Majstore pjeva ti navodis mnogo cacavanje,sporkice,,strile i svega ostalog sto nevalja OMG.
A ti si veliki majstor pjesme kad ovo tebi valja
baltic je napisao/la:seadriver je napisao/la:baltic je napisao/la:seadriver je napisao/la:ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena
A ti si veliki majstor pjesme kad ovo tebi valja
Bolje na forumu nema za cuti a ako ti imas pa stavi da cujemo ili uporedi kakav primjer molimte pa da cujemo.
Ovo sto ovaj tic pjeva to ti mozes samo da sanjas pa zato je naj bolje reci da nevalja kako bi ti bio zadovoljan.
Gdje ti molimte gdje cujes cacavanje strilavanje i tolike sporke?
DOMO je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=y9tmlVgwnkQ evo nešto sam uspia prebacit sa kamere i ovo je snimak od petog miseca
zlaja11 je napisao/la:DOMO je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=y9tmlVgwnkQ evo nešto sam uspia prebacit sa kamere i ovo je snimak od petog miseca
Koliko je star ovaj tic.Tica je mrak ima par gresaka ali se mora oprostititi kad ovkva pletiva i zije tuce.Citao sam da ljudi svasta pisu ovdje o ovome ticu ja bi volio poslusati njihove tice bez greske.Ja sam inace iz Banjaluke i kod nas se ganjao pjev i dan danas se ganja sad imam 38 godina i za svoga sam zivota cuo mnogo tica sto donesnih sa mora sto domacih mislim sto su ljudi odgaji ali mogu vam reci o toj poerfekciji sto se pise ovdje da je nisam puno puta sreo i cuo.Bilo je tica da ti mozak stane ali je uvjek bilo i onih sto su nalazili neku manu kao ima ciu ciu ili tako nesto.Prije 4 godine sam bio u podgori i razgovarao tamo sa mjestanima i rekao da hocu da kupim tica .Kad su mi ljudi posli pucati cjene i iznositi tice koji nisu ni ublizu ovoga stiglica sve mi je bilo jasno.Ja neznam sta se i kod vas u dalmaciji desava ali i tu su sve rjedi pravi tici a da negovorimo o ocacima kojih je nekad bilo gdje god da krenes.Sad se sa borova cuje samo skart nema vise pravih tica ni tu.
baltic je napisao/la:zlaja11 tic je star niti 1godinu kad je sniman.
Sniman je u maju a tic se izlegao u julu.
Sina BL je napisao/la:Pozdrav!
Evo da dam i ja svoje skromno misljenje, nek mi niko ne zamjeri.
Ako cemo suditi po STP slozio bih se s Ticarom i onim sto je rekao za 9. sekund videa. Koliko se ja kao Banjalucanin razumijem u STP, to je po meni greska. Ako cemo po nekim drugim standardima, to je druga prica...
seadriver je napisao : toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. S obzirom da se u pozadini cuju i druge ptice, vjerovatno je zasmetalo uhu nesto i od drugih ptica, kad se tuku, krce itd...
Pozdravljam i Zlaju, mog sugradjanina, mozda se i znamo. Dijelim tvoje misljenje, i ja sam se naslusao prica, a i dobrih ptica u BL, rijetko kad sam cuo da ptica pjeva cisto, samo pletiva i ziju, ali bilo je toga u BL i ima jos, ja sam slusao i jesenas, da ne imenujem ljude.
Nek mi ne zamjeri onaj cija je ptica, niti bilo ko drugi, samo iznosim svoje misljenje.
Pozdrav i srecna nova
pa sta se tu ima pricati ta tica ce tek dogodine pokazati koliko moze i sta moze sad je jos rano da se sta prica.Ja licno nemam sad ni upola takvu pticu tako da nebi ni trepnuo kupio bi je odmah.Ja sam imao stiglica koji si pjevali prvu godinu jednu dok bi druge a cak i trece izbacivali skoro sve sto nije valjalo a imao sam tica koji su prve godimi bili pravo.Ali bez obzira ja i dalje mislim da je ovo jedna jako dobra ptica i da ima potencijala pravo.Mada svak ima pravo da misli i kaze sta hoce oko pjeva.Mozda neki imaju puno vise ptica i materijala pa mogu traziti perfekciju.baltic je napisao/la:zlaja11 je napisao/la:DOMO je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=y9tmlVgwnkQ evo nešto sam uspia prebacit sa kamere i ovo je snimak od petog miseca
Koliko je star ovaj tic.Tica je mrak ima par gresaka ali se mora oprostititi kad ovkva pletiva i zije tuce.Citao sam da ljudi svasta pisu ovdje o ovome ticu ja bi volio poslusati njihove tice bez greske.Ja sam inace iz Banjaluke i kod nas se ganjao pjev i dan danas se ganja sad imam 38 godina i za svoga sam zivota cuo mnogo tica sto donesnih sa mora sto domacih mislim sto su ljudi odgaji ali mogu vam reci o toj poerfekciji sto se pise ovdje da je nisam puno puta sreo i cuo.Bilo je tica da ti mozak stane ali je uvjek bilo i onih sto su nalazili neku manu kao ima ciu ciu ili tako nesto.Prije 4 godine sam bio u podgori i razgovarao tamo sa mjestanima i rekao da hocu da kupim tica .Kad su mi ljudi posli pucati cjene i iznositi tice koji nisu ni ublizu ovoga stiglica sve mi je bilo jasno.Ja neznam sta se i kod vas u dalmaciji desava ali i tu su sve rjedi pravi tici a da negovorimo o ocacima kojih je nekad bilo gdje god da krenes.Sad se sa borova cuje samo skart nema vise pravih tica ni tu.
zlaja11 tic je star niti 1godinu kad je sniman.
zlaja11 je napisao/la:pa sta se tu ima pricati ta tica ce tek dogodine pokazati koliko moze i sta moze sad je jos rano da se sta prica.Ja licno nemam sad ni upola takvu pticu tako da nebi ni trepnuo kupio bi je odmah.Ja sam imao stiglica koji si pjevali prvu godinu jednu dok bi druge a cak i trece izbacivali skoro sve sto nije valjalo a imao sam tica koji su prve godimi bili pravo.Ali bez obzira ja i dalje mislim da je ovo jedna jako dobra ptica i da ima potencijala pravo.Mada svak ima pravo da misli i kaze sta hoce oko pjeva.Mozda neki imaju puno vise ptica i materijala pa mogu traziti perfekciju.baltic je napisao/la:zlaja11 je napisao/la:DOMO je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=y9tmlVgwnkQ evo nešto sam uspia prebacit sa kamere i ovo je snimak od petog miseca
zlaja11 tic je star niti 1godinu kad je sniman.