Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+64
bivanzg
karlo
grdelin-omiš
ERVINO
čajka
pippo
malinois
zadranin
crv
vlado
Siskin
koce
komiza
brabus
zoranV
krstokljun
korkut
Ad3l
franc92
zlaja11
DAMIAN
DOMO
Dule
Dax BG
refa95
tefik1
kekic123
MilanNish
baltic
dr.nenad86
Carduel
topaz
PESTI
Belobradi
Miljenko
MARIN
krnjolac
krele
Petar
plafonko
Branimir
franeperuzovic
sgrguro3
sestoperac
riberi
vansal
japirko1
kreso
Merlo
zvrcko sen
Fago
lord189
bocka
Zvrcko
Sina BL
seadriver
ikayke
Dean
Lazar
DjordjeVet
steva318
ticar
saso78
xyz
68 posters

Video Klipovi

ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Video Klipovi - Page 20 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by ticar sri 30 pro - 2:56

MARIN je napisao/la:Čini mi se kako sam uludo protratio ovih skoro 40 godina bavljenja grdelinima.Jer izgleda ne znam ništa.A i bolje mi je šutit ,pa se tako nikom neću zamjeriti.

ma samo napiši jel sam dobro čuo ili nisam.
    seadriver
    seadriver
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 919
    Registration date : 14.06.2008

Postaj by seadriver sri 30 pro - 12:41

dajem auto za tog tica lol!
    DAMIAN
    DAMIAN
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 127
    Registration date : 27.09.2009

Postaj by DAMIAN sri 30 pro - 13:27

MARIN je napisao/la:Čini mi se kako sam uludo protratio ovih skoro 40 godina bavljenja grdelinima.Jer izgleda ne znam ništa.A i bolje mi je šutit ,pa se tako nikom neću zamjeriti.
    .

Molio bi vas da napisete komentar uvezi ovog tica. Vaše mišljenje neće nikom naskodit.
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic čet 31 pro - 17:40

Posto vidim da nema komentara za ovog tica od strane mestra kao sto je Marin a iz konetesta mogu izvuc da po misljenju Marina ovaj tic nije za komentirat. Onda cu ja da dam jos jednom svoje misljenje.
    Ko god misli da ovaj tic ima negativne ture onda ne da djaba drzi grdeline nego treba da se posveti iskljucivo kanarincima ili papagajima Sad
    xyz

Broj postova : 2232

Postaj by xyz čet 31 pro - 17:47

Po meni je tić odličan, a ko traži nešto drugo, neka traži Wink svako o svom guštu Cool
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 18:06

[quote="drazenxp"]Po meni je tić odličan, a ko traži nešto drugo, neka traži Wink svako o svom guštu

Upravu si drazenxp sta ko voli nek slusa.Neko voli tradiciju ,neko pletadure a neko tice sa zijom.
    Samo sto je ovaj tic kompletan ima i tradiciju i pletiva i ziju i ja bi ga nazvao 3 U 1.
    seadriver
    seadriver
    Moderator
    Moderator

Postaj by seadriver čet 31 pro - 19:16

ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 19:33

seadriver je napisao/la:ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena

Imam osjecaj da poneki ljudi idu u kontru sa komentarima da slavuj pjeva nebi valjao.
    Majstore pjeva ti navodis mnogo cacavanje,sporkice,,strile i svega ostalog sto nevalja OMG.
    Pa sta ti imas od tica kad ti ovo nevalja moj seadriver.
    Golemi ste vi majstori kontrasi!
    seadriver
    seadriver
    Moderator
    Moderator

Postaj by seadriver čet 31 pro - 19:35

baltic je napisao/la:
    seadriver je napisao/la:ma dajte ljudi ovo nista ne valja, toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. tic nikako da sastavi par cistih pletiva sa zijom. za moj pojam negativna ocjena

Imam osjecaj da poneki ljudi idu u kontru sa komentarima da slavuj pjeva nebi valjao.
    Majstore pjeva ti navodis mnogo cacavanje,sporkice,,strile i svega ostalog sto nevalja OMG.

A ti si veliki majstor pjesme kad ovo tebi valja
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 19:43

seadriver je napisao/la:
    baltic je napisao/la:

Bolje na forumu nema za cuti a ako ti imas pa stavi da cujemo ili uporedi kakav primjer molimte pa da cujemo.
    Ovo sto ovaj tic pjeva to ti mozes samo da sanjas pa zato je naj bolje reci da nevalja kako bi ti bio zadovoljan.
    Gdje ti molimte gdje cujes cacavanje strilavanje i tolike sporke?
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Postaj by ticar čet 31 pro - 19:51

baltic je napisao/la:
    seadriver je napisao/la:
    baltic je napisao/la:

Bolje na forumu nema za cuti a ako ti imas pa stavi da cujemo ili uporedi kakav primjer molimte pa da cujemo.
    Ovo sto ovaj tic pjeva to ti mozes samo da sanjas pa zato je naj bolje reci da nevalja kako bi ti bio zadovoljan.
    Gdje ti molimte gdje cujes cacavanje strilavanje i tolike sporke?

ja neznam di ste vi učili išta o ziji,ovaj tič ima dugu ali ja je nebi nazvao zijom jer zija ne ide viiiuuuuuuuuu,a di su nestala ostala slova C,Z,

viCZiiiiiiiuuuuu,

Zadnja promjena: ticar; čet 31 pro - 19:54; ukupno mijenjano 1 put.
    zlaja11
    zlaja11

Broj postova : 18
    Registration date : 26.03.2009

Video Klipovi - Page 20 Empty tic

Postaj by zlaja11 čet 31 pro - 19:52

DOMO je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=y9tmlVgwnkQ evo nešto sam uspia prebacit sa kamere i ovo je snimak od petog miseca

Koliko je star ovaj tic.Tica je mrak ima par gresaka ali se mora oprostititi kad ovkva pletiva i zije tuce.Citao sam da ljudi svasta pisu ovdje o ovome ticu ja bi volio poslusati njihove tice bez greske.Ja sam inace iz Banjaluke i kod nas se ganjao pjev i dan danas se ganja sad imam 38 godina i za svoga sam zivota cuo mnogo tica sto donesnih sa mora sto domacih mislim sto su ljudi odgaji ali mogu vam reci o toj poerfekciji sto se pise ovdje da je nisam puno puta sreo i cuo.Bilo je tica da ti mozak stane ali je uvjek bilo i onih sto su nalazili neku manu kao ima ciu ciu ili tako nesto.Prije 4 godine sam bio u podgori i razgovarao tamo sa mjestanima i rekao da hocu da kupim tica .Kad su mi ljudi posli pucati cjene i iznositi tice koji nisu ni ublizu ovoga stiglica sve mi je bilo jasno.Ja neznam sta se i kod vas u dalmaciji desava ali i tu su sve rjedi pravi tici a da negovorimo o ocacima kojih je nekad bilo gdje god da krenes.Sad se sa borova cuje samo skart nema vise pravih tica ni tu.
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 19:53

ja neznam di ste vi učili išta o ziji,ovaj tič ima dugu ali ja je nebi nazvao zijom jer zija ne ide viiiuuuuuuuuu,a di su nestala ostala slova C,Z,

viCZiiiiiiiuuuuu,[/quote]

ticar - Svaka cast dobro cujes Sad
    No coment !
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 20:11

zlaja11 je napisao/la:
    DOMO je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=y9tmlVgwnkQ evo nešto sam uspia prebacit sa kamere i ovo je snimak od petog miseca

Koliko je star ovaj tic.Tica je mrak ima par gresaka ali se mora oprostititi kad ovkva pletiva i zije tuce.Citao sam da ljudi svasta pisu ovdje o ovome ticu ja bi volio poslusati njihove tice bez greske.Ja sam inace iz Banjaluke i kod nas se ganjao pjev i dan danas se ganja sad imam 38 godina i za svoga sam zivota cuo mnogo tica sto donesnih sa mora sto domacih mislim sto su ljudi odgaji ali mogu vam reci o toj poerfekciji sto se pise ovdje da je nisam puno puta sreo i cuo.Bilo je tica da ti mozak stane ali je uvjek bilo i onih sto su nalazili neku manu kao ima ciu ciu ili tako nesto.Prije 4 godine sam bio u podgori i razgovarao tamo sa mjestanima i rekao da hocu da kupim tica .Kad su mi ljudi posli pucati cjene i iznositi tice koji nisu ni ublizu ovoga stiglica sve mi je bilo jasno.Ja neznam sta se i kod vas u dalmaciji desava ali i tu su sve rjedi pravi tici a da negovorimo o ocacima kojih je nekad bilo gdje god da krenes.Sad se sa borova cuje samo skart nema vise pravih tica ni tu.

zlaja11 tic je star niti 1godinu kad je sniman.
    Sniman je u maju a tic se izlegao u julu.
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL čet 31 pro - 20:29

Pozdrav!

Evo da dam i ja svoje skromno misljenje, nek mi niko ne zamjeri.

Ako cemo suditi po STP slozio bih se s Ticarom i onim sto je rekao za 9. sekund videa. Koliko se ja kao Banjalucanin razumijem u STP, to je po meni greska. Ako cemo po nekim drugim standardima, to je druga prica...

seadriver je napisao : toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. S obzirom da se u pozadini cuju i druge ptice, vjerovatno je zasmetalo uhu nesto i od drugih ptica, kad se tuku, krce itd...

Pozdravljam i Zlaju, mog sugradjanina, mozda se i znamo. Dijelim tvoje misljenje, i ja sam se naslusao prica, a i dobrih ptica u BL, rijetko kad sam cuo da ptica pjeva cisto, samo pletiva i ziju, ali bilo je toga u BL i ima jos, ja sam slusao i jesenas, da ne imenujem ljude.

Nek mi ne zamjeri onaj cija je ptica, niti bilo ko drugi, samo iznosim svoje misljenje.

Pozdrav i srecna nova cheers
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL čet 31 pro - 20:32

baltic je napisao/la:zlaja11 tic je star niti 1godinu kad je sniman.

Da dodam da nisam znao da se radi o djaku prvaku, u svakom slucaju, dogodine bi mogao biti odlican, dok ponovi gradivo study
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 20:44

Sina BL je napisao/la:Pozdrav!

Evo da dam i ja svoje skromno misljenje, nek mi niko ne zamjeri.

Ako cemo suditi po STP slozio bih se s Ticarom i onim sto je rekao za 9. sekund videa. Koliko se ja kao Banjalucanin razumijem u STP, to je po meni greska. Ako cemo po nekim drugim standardima, to je druga prica...

seadriver je napisao : toliko cjacjavanja, sporkice strile i svega ostalog. S obzirom da se u pozadini cuju i druge ptice, vjerovatno je zasmetalo uhu nesto i od drugih ptica, kad se tuku, krce itd...

Pozdravljam i Zlaju, mog sugradjanina, mozda se i znamo. Dijelim tvoje misljenje, i ja sam se naslusao prica, a i dobrih ptica u BL, rijetko kad sam cuo da ptica pjeva cisto, samo pletiva i ziju, ali bilo je toga u BL i ima jos, ja sam slusao i jesenas, da ne imenujem ljude.

Nek mi ne zamjeri onaj cija je ptica, niti bilo ko drugi, samo iznosim svoje misljenje.

Pozdrav i srecna nova cheers

Sina BL vidim da se razumjes u tice ali ako jasno poslusas cjelu snimku?

Sta sa moze cuti na pocetku tic pjeva par pletiva pa ubaci ciu ciu za koju ja ne smatram nikakvom greskom i nastavi sa 3-4 pletiva i stavi kolumbar.

Iza te ture jasno se cuje gdje tic ide na batudu pa zastane sa ta isa 2-3 pletva.

Da bi poslje jasno odpjevao 2 puta batudu koja je cista ko suza.

Zadnja promjena: baltic; čet 31 pro - 21:38; ukupno mijenjano 1 put.
    zlaja11
    zlaja11

Broj postova : 18
    Registration date : 26.03.2009

Postaj by zlaja11 čet 31 pro - 21:01

baltic je napisao/la:
    zlaja11 je napisao/la:

pa sta se tu ima pricati ta tica ce tek dogodine pokazati koliko moze i sta moze sad je jos rano da se sta prica.Ja licno nemam sad ni upola takvu pticu tako da nebi ni trepnuo kupio bi je odmah.Ja sam imao stiglica koji si pjevali prvu godinu jednu dok bi druge a cak i trece izbacivali skoro sve sto nije valjalo a imao sam tica koji su prve godimi bili pravo.Ali bez obzira ja i dalje mislim da je ovo jedna jako dobra ptica i da ima potencijala pravo.Mada svak ima pravo da misli i kaze sta hoce oko pjeva.Mozda neki imaju puno vise ptica i materijala pa mogu traziti perfekciju. Laughing
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Postaj by ticar čet 31 pro - 22:02

zlaja11 je napisao/la:
    baltic je napisao/la:
    zlaja11 je napisao/la:

pa sta se tu ima pricati ta tica ce tek dogodine pokazati koliko moze i sta moze sad je jos rano da se sta prica.Ja licno nemam sad ni upola takvu pticu tako da nebi ni trepnuo kupio bi je odmah.Ja sam imao stiglica koji si pjevali prvu godinu jednu dok bi druge a cak i trece izbacivali skoro sve sto nije valjalo a imao sam tica koji su prve godimi bili pravo.Ali bez obzira ja i dalje mislim da je ovo jedna jako dobra ptica i da ima potencijala pravo.Mada svak ima pravo da misli i kaze sta hoce oko pjeva.Mozda neki imaju puno vise ptica i materijala pa mogu traziti perfekciju. Laughing

kakav 1 takav i ostale godine.ako nije dobar prvu onda na prvu leti . Video Klipovi - Page 20 Icon_lol
    baltic
    baltic

Postaj by baltic čet 31 pro - 23:24

Mogu samo da kazem sigurno si se napio prije nove godine pa ne znas sta pricas kad bi ovakve tiće pustao Sad

Da ne ispadne uvreda ali moderator bi trebao da bude malo dorečeniji u vezi bilo koji komentara scratch
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN čet 31 pro - 23:58

golemo kako tić plete i još stavi kolumbar

pa gdje nađe onoliko dugu ziju nije fer

tić je odličan

pravi pletadur

ovaj tić u batudi nije zašporka nijednom

ako tko ima bolje neka stavi na forum

nema tu grešaka to nije začačavanje nego tić uzima prelaz na drugo pletivo

to nijetipično cjacavanje to je takvo pletivo

ko god misli da ovaj tić ima negativne ture onda ne da đaba drži grdeline nego treba da se posveti isključivo kanarincima ili papagajima

po meni je tić odličan

ovaj je tić kompletan ima tradiciju i pletiva i ziju i ja bi ga nazvao 3 u 1

bolje na forumu nema za čuti

ovo što ovaj tić pjeva ti možeš samo da sanjaš

tica je mrak ima par grešaka ali se mora oprostiti kad ovakva pletiva i zije tuče

Ovo su neki od vaših komentara.Ma da mi je znati gdje ste sve to čuli.Ne mogu vjerovati da to mislite ozbiljno.Imam dojam da neko nekog ovdje zaj .....Ili sam ja slušao neku drugu pticu.
    baltic
    baltic

Postaj by baltic pet 1 sij - 0:10

Sta sa moze cuti na pocetku tic pjeva par pletiva pa ubaci ciu ciu za koju ja ne smatram nikakvom greskom i nastavi sa 3-4 pletiva i stavi kolumbar.

Iza te ture jasno se cuje gdje tic ide na batudu pa zastane sa ta isa 2-3 pletva.

Da bi poslje jasno odpjevao 2 puta batudu koja je cista ko suza.

Marine nedorecen si?
    Jel i ti ovakve pustas?
    xyz

Broj postova : 2232

Postaj by xyz pet 1 sij - 0:11

Vjerovatno Marin nije slušao pravi video, i Seadriver?

Radi se o ovome: