A sta je minimalna a sta maximalna greska?
+64
bivanzg
karlo
grdelin-omiš
ERVINO
čajka
pippo
malinois
zadranin
crv
vlado
Siskin
koce
komiza
brabus
zoranV
krstokljun
korkut
Ad3l
franc92
zlaja11
DAMIAN
DOMO
Dule
Dax BG
refa95
tefik1
kekic123
MilanNish
baltic
dr.nenad86
Carduel
topaz
PESTI
Belobradi
Miljenko
MARIN
krnjolac
krele
Petar
plafonko
Branimir
franeperuzovic
sgrguro3
sestoperac
riberi
vansal
japirko1
kreso
Merlo
zvrcko sen
Fago
lord189
bocka
Zvrcko
Sina BL
seadriver
ikayke
Dean
Lazar
DjordjeVet
steva318
ticar
saso78
xyz
68 posters
Video Klipovi
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
- Post n°851
Re: Video Klipovi
Pa samo za pletiva 1 mjesto?
Gost- Gost
- Post n°852
saso78 je napisao/la:Pa samo za pletiva 1 mjesto?
To je bio cisto moj komentar, neznam kako su ocjenjivali na Ramskom,nisam bio prisutan.
PS. zasto da ne,samo za pletiva 1.mjesto ? Jel ti smatras losim tica koji ima 3x 4x pletivo i koji je cist,pa makar da nema ziju...? On moze biti prvak sa tim , sigurno.saso78 je napisao/la:Pa samo za pletiva 1 mjesto?
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°853
Evo da stavim pticukoja ide u Livno za poklon.Ptica je ostala kod mene samo zato što je bio dosta žestok i voli zapjevati.Danas sam ga iznio da ga snimim ,ali je zagrmilo i počela je padati kiša,a poslije sam morao ići u goste ,sad sam tek došao,a sutra ću ga snimiti i staviti 4-5 minuta ,pa poslušajte.To je ptica koja je bila sa pticama ,koje nisu radi pjesme,već je slučajno ostao.
- Post n°854
Da napomenem,ptica nastavlja i ima greškica,ziju zna baciti odličnu,a zna i zapeti,a to ćete vidjeti sutra.Bitno je da je ptica snimljena za 20 cm i jasno se čuje svako takt,a i vidi.Draži mi je ovaj ,koji se može vidjeti ,nego dvadeset onih koji se samo čuju na CD-u .
Moji od Kebe i moj mladi ,sutra imaju zadnji dan terapije ,ali se nadam ,bez obzira da ću ih moći staviti uskoro i na forum,iako se ne nadam baš nekoj pjesmi,jer ptice pored što su imale dupli mitar ,zakačila ih je i Megabakterija,a ovaj koji pjeva ,jučer je dobio zadnju terapiju,jer je imao neke bakcile (i njegov izmet sam slao u Zagreb),tako da sam sretan da pjeva i to šta pjeva.Bilo bi lijepo da svatko stavi po nešto ,tj.neku snimku,da se vidi ptica ,pa da se posluša
Moji od Kebe i moj mladi ,sutra imaju zadnji dan terapije ,ali se nadam ,bez obzira da ću ih moći staviti uskoro i na forum,iako se ne nadam baš nekoj pjesmi,jer ptice pored što su imale dupli mitar ,zakačila ih je i Megabakterija,a ovaj koji pjeva ,jučer je dobio zadnju terapiju,jer je imao neke bakcile (i njegov izmet sam slao u Zagreb),tako da sam sretan da pjeva i to šta pjeva.Bilo bi lijepo da svatko stavi po nešto ,tj.neku snimku,da se vidi ptica ,pa da se posluša
- Post n°855
A evo kako izgleda moj stacionar
- Post n°856
saso78 je napisao/la:Mnogo postova ima gde se govori vakva zija ili onakva sve to postujem i postujem STP kolko sto ja poznajem sta STP trazi .
Ima u prirodi zije onakve kakva trazi STP ili nema?Evo jedan video klip koji je snimio jedan ljubitelj stiglica i njihove pjesme, ali mislim da se ne razume u pjevu stiglica,vazno je da ih voli.
Molim vas kakva je ovo zija?
Nije mi bitno kakvo je pletivo jeli strilandur ili neznam sto,ispred zije nista samo interesuje me komentar za zije...
Snimljeno 22.05 2010god.
Saso78,moj komentar,iako sam rekao da neću komentirati tuđe ptice,ali ovo je Ničiji grdelin ,zato ću reći svoje mišljenje ,a onda očekujem da se uključi i Marin i ostali ,pa da kažu svoje.Ovdje se nema tko šta ljutiti ,jer je riječ o ptici iz prirode.
Komentar:Pitao si za zijadu,prvu koju je odpjevao ,stavio je ziju na strilu,točnije ,povezao je u jedno strilu i ziju,točnije vrciii.
P.S. Saso 78,ako se ljutiš radi mog komentara,tj. ako ti ne odgovara moj komentar,zato sam stavio svog grdelina ,pa mi vrati milo za drago ,sve u svemu u mog je puno bolja zija od tog "tvog",iako je i kod mog daleko od dobre zijade.Ali se nadam ,kad ptica primitari,da će pjevati puno bolje,ali me strah da će nastavljati ,a to je ono što meni ne paše .Sutra ću ga staviti malo duže,pa ćemo ga svi komentirati,ko ga hebe
- Post n°857
I još nešto,vjerovatno ga je netko pustio ,tko se razumije u pjev
P.S. Mala šala,nemoj ovo uzeti za zlo
P.S. Mala šala,nemoj ovo uzeti za zlo
- Post n°858
Pošto si tražio komentar za ziju,zaboravio sam reći,fino je što staje iza.A šta se tiče pletiva,krene dosta fino.Meni zvuči dosta fino ,u drugom dijelu snimka,od 0,28 sec - 0,39 sec.Kažu da je greška ako ptica nastavi iza zijade,tj.ako strilu baci iza zijade,ali po meni je mnogo gore ako ptica strilu stavi prije zijade.Ako griješim,ispravite me
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°859
zoranV je napisao/la:Evo da stavim pticukoja ide u Livno za poklon.Ptica je ostala kod mene samo zato što je bio dosta žestok i voli zapjevati.Danas sam ga iznio da ga snimim ,ali je zagrmilo i počela je padati kiša,a poslije sam morao ići u goste ,sad sam tek došao,a sutra ću ga snimiti i staviti 4-5 minuta ,pa poslušajte.To je ptica koja je bila sa pticama ,koje nisu radi pjesme,već je slučajno ostao.
Dobi Antonio ziju
Eto Antonio sad par mladaca i Cd i na godinu Zlatna Čivija
- Post n°860
DjordjeVet je napisao/la:kao sto sam davno obecao, ide snimak Ramskog pobjednika...sniman je nekih desetak dana ranije u odnosu na takmicenje, ocekujem komentar...
https://www.youtube.com/watch?v=11968T6eQnY
Ovaj grdelin je bolje pjevo na Zlatnoj Čiviji a mozda opet nije bio u najboljem izdanju.
Bilo je i grdelina sto su se kupali pred sudijama i dobili 0 pojena ali poslje 10-15 minuta kad je se okupao udarao je batude ko lud ali to nije ulazilo u ocjenu jer nije pjevao kada treba .
Kriteriji su bili da se isprobaju svi čevapi i lagano preslusaju ptice uz vino i pivo.Mislim da ce na godinu i čevapi biti bolji a bogami i ptice bolje pjevati
I sam pobjednik čivije je rekao da mu je bolji drugi grdelin sto ga je donjeo ali nije htjeo pjevat jer se razbio u putu.
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°861
DjordjeVet je napisao/la:kao sto sam davno obecao, ide snimak Ramskog pobjednika...sniman je nekih desetak dana ranije u odnosu na takmicenje, ocekujem komentar...
https://www.youtube.com/watch?v=11968T6eQnY
ovo je pobjednik zlatne čivije...a po kakvim se to kritrijima onda gledalo
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°862
šta mislite za prijedlog da najprije ocijenite pjev na video snimku pa da onda ocijenite vjerodostojnost video snimka.
- Post n°863
Vlado ,legendo ,ti si se opasno uputio u pjevačke vode
Na koji pjev misliš ,na Štiglić iz Tihaljine ili Štiglić iz Tihaljine 2,meni se čini da se radi o istoj ptici,samo što je sad u formi .
P.S. Strašan si ,samo da znaš da sam ti već odabrao bastardu,koja ide za Tihaljinu,nisam zaboravio obećanje ,neka sad pjeva i uči
Na koji pjev misliš ,na Štiglić iz Tihaljine ili Štiglić iz Tihaljine 2,meni se čini da se radi o istoj ptici,samo što je sad u formi .
P.S. Strašan si ,samo da znaš da sam ti već odabrao bastardu,koja ide za Tihaljinu,nisam zaboravio obećanje ,neka sad pjeva i uči
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°864
Pozdravljam grdelinaše!
Evo čekao sam kako bi Vas se što više javilo i dalo svoj komentar.Ali svi to nekako nevoljko rade.A komentari najvećih stručnjaka redovito izostaju.Uvijek se jave jedni te isti i ja im na tome čestitam.Zašto se uzdržavati od komentara?Da se nekome ne zamjerimo ili pak nismo sigurni u ono što čujemo?Ako je ovo prvo u pitanju mislim da nije u redu ,jer svatko ima pravo na svoje mišljenje i to nebi trebalo nikog povrijediti.Nemamo svi ni isti ukus ni kriterije.Ono što nam je zajedničko i zbog čega smo tu je ljubav prema grdelinu.Ovakvom ili onakvom.Ja prema svima nastojim biti iskren i kazati ono što mislim.Znam da mi neki to zamjeraju ,a što ja tu mogu.Moji kriteriji su takvi i nikom ne podilazim.A ako nismo baš sigurni u sebe i ono što čujemo ipak je dobro prokomentirati i makar reći je li nam se sviđa ili ne.Međutim na taj način bi se pojedini "stručnjaci"razotkrili i više nebi bili stručnjaci.Pa šute.Tako se ne može pogriješiti.
Evo čekao sam kako bi Vas se što više javilo i dalo svoj komentar.Ali svi to nekako nevoljko rade.A komentari najvećih stručnjaka redovito izostaju.Uvijek se jave jedni te isti i ja im na tome čestitam.Zašto se uzdržavati od komentara?Da se nekome ne zamjerimo ili pak nismo sigurni u ono što čujemo?Ako je ovo prvo u pitanju mislim da nije u redu ,jer svatko ima pravo na svoje mišljenje i to nebi trebalo nikog povrijediti.Nemamo svi ni isti ukus ni kriterije.Ono što nam je zajedničko i zbog čega smo tu je ljubav prema grdelinu.Ovakvom ili onakvom.Ja prema svima nastojim biti iskren i kazati ono što mislim.Znam da mi neki to zamjeraju ,a što ja tu mogu.Moji kriteriji su takvi i nikom ne podilazim.A ako nismo baš sigurni u sebe i ono što čujemo ipak je dobro prokomentirati i makar reći je li nam se sviđa ili ne.Međutim na taj način bi se pojedini "stručnjaci"razotkrili i više nebi bili stručnjaci.Pa šute.Tako se ne može pogriješiti.
- Post n°865
.MARIN je napisao/la:Pozdravljam grdelinaše!
A tvoj komentar ,Marine ??? mislim na Sasinog grdelina ,tj. onog iz prirode??
- Post n°866
Evo započet ću sa grdelinom kojeg je postavio Zvrčko.
Slažem se da to nije ništa posebno niti nešto ćemu bi trebali težiti.Dzija je kratka,ni pletivo nije nešto,a ni ptica nije skroz u formi ,jer dijelom upade i u veršu.Ali....
Tić uglavnom tuče batude i čist je u batudi.To je vrlo bitno i ustvari predstavlja jedan minimum da o njemu uopće razgovaramo i ocjenjujemo ga.Po meni ovaj tić,koji predstavlja minimum u svemu pobijedio bi mnoge ovdje postavljene,a koji nisu na batudi ,nego su u verši.Jer tić koji je u verši uopće nije za ocjenu.
- Post n°867
zoranV je napisao/la:.MARIN je napisao/la:Pozdravljam grdelinaše!
A tvoj komentar ,Marine ??? mislim na Sasinog grdelina ,tj. onog iz prirode??
Polako Zorane doći će i to na red.
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
- Post n°868
EUMOX.Ja cjenim ptice koji imaju 3,4,5 ...pletiva za redom ali ako imaju samo to a nemaju batude,a imaju greske kao ovaj cjacjavanje onda mi nije vredan za nista sve to pokvari.
ZORANv.Ne se ljutim ja za komentar .Na snimak je stiglic koji vjerovatno sad ima mlade a pored njega ima jos mnogo parova.
Meni je bio bitan komentar samo za ziju znam za strile.Slazem se da nema sva slova,samo me interesovalo dali u prirodi ima stiglice so ovu duzinu zije,nije kakva STP trazi.Meni i nije tolko bitna zija da bude sa kolombarom ili duga,meni je bitno da ima cista pletiva i ziju prijatna za uvo.Jedan stiglic u Prilepu je slusao Marin koji je rekao da ima ziju za 3-,znaci ja se zadovoljavam sa ziju koja ima 3 ocenku od 1 do 5.
ZORANv.Ne se ljutim ja za komentar .Na snimak je stiglic koji vjerovatno sad ima mlade a pored njega ima jos mnogo parova.
Meni je bio bitan komentar samo za ziju znam za strile.Slazem se da nema sva slova,samo me interesovalo dali u prirodi ima stiglice so ovu duzinu zije,nije kakva STP trazi.Meni i nije tolko bitna zija da bude sa kolombarom ili duga,meni je bitno da ima cista pletiva i ziju prijatna za uvo.Jedan stiglic u Prilepu je slusao Marin koji je rekao da ima ziju za 3-,znaci ja se zadovoljavam sa ziju koja ima 3 ocenku od 1 do 5.
- Post n°869
Dečki ,lako je komentirati tuđu pticu i tražiti dlaku u jajetu.Ja sam obišao dosta ptičara i čuo dosta ptica,ali nigdje nisam čuo idelnog grdelina,tko kaže da to ima,taj laže.Ali sam čuo dosta dobrih grdelina ,s tim da se kriteriji malo pomjere,jer danas grdelina bez greške nema .A ako je bez greške ,onda mu fali nešto,ili dzija ili još neki takt u pletivima itd... Ja bi volio da vidim i da čujem pticu koja pjeva po nekom kriteriju,a koja zadovoljava,pa makar minimalno.
Marine,daj snimi već jednom nekog grdelina po tvom ukusu,pa da se vidi šta ptica treba pjevati.Jer sve do sada je od 0-1,a nitko nema od 3-5.Volio bi da netko stavi nešto šta je stvarno dobro,ali svi sad šute i kriju ptice,sreća pa je bilo par zemljotresa ,pa se može opravdati i ova godina.
Šta se tiče ocjenjivanja tuđih ptica,ja ne želim ničije ptice komentirati na forumu,iz dva razloga,prvi,ne želim da me netko krivo shvati ,ako kažem iskreno svoje mišljenje,a to bude malo negativnije,a drugi,ja se još učim i drago mi je pročitati tuđa mišljenja,pa uspoređujem sa svojim razmišljanjem .
Svi mi držimo ptice prvenstveno radi sebe i svog gušta,zato zašto nekom kvariti gušte.Ali ako netko baš inzistira da mu se kaže,onda se to može i reći mišljenje,ali se ne treba biti prestrog,jer onaj tko stavi pticu na forum,to je hrabar čovjek,pošto svi traže samo greške.Ja sam prvi takav,pa svi onda za mnom,osim za svoje ptice .
Ja sam jučer snimio pticu koja mi je prije dva dana prestala piti Enrofloksacin,jer je imao neke Bakcile,a danas ću ga snimiti 5 minuta istaviti ,ali bi mi bilo drago ,da još netko stavi svog grdelina (isto snimak od 5 minuta,sa udaljenosti od 20 cm) ,pa da se uspoređuje i ocjenjuje.Ja sam svjestan da moj grdelin nije nešto,ali dajte stavite snimak 5 minuta,pa da se vidi tko ima bolje,a vjerujem da ima i puno boljih od njega.
Marine,daj snimi već jednom nekog grdelina po tvom ukusu,pa da se vidi šta ptica treba pjevati.Jer sve do sada je od 0-1,a nitko nema od 3-5.Volio bi da netko stavi nešto šta je stvarno dobro,ali svi sad šute i kriju ptice,sreća pa je bilo par zemljotresa ,pa se može opravdati i ova godina.
Šta se tiče ocjenjivanja tuđih ptica,ja ne želim ničije ptice komentirati na forumu,iz dva razloga,prvi,ne želim da me netko krivo shvati ,ako kažem iskreno svoje mišljenje,a to bude malo negativnije,a drugi,ja se još učim i drago mi je pročitati tuđa mišljenja,pa uspoređujem sa svojim razmišljanjem .
Svi mi držimo ptice prvenstveno radi sebe i svog gušta,zato zašto nekom kvariti gušte.Ali ako netko baš inzistira da mu se kaže,onda se to može i reći mišljenje,ali se ne treba biti prestrog,jer onaj tko stavi pticu na forum,to je hrabar čovjek,pošto svi traže samo greške.Ja sam prvi takav,pa svi onda za mnom,osim za svoje ptice .
Ja sam jučer snimio pticu koja mi je prije dva dana prestala piti Enrofloksacin,jer je imao neke Bakcile,a danas ću ga snimiti 5 minuta istaviti ,ali bi mi bilo drago ,da još netko stavi svog grdelina (isto snimak od 5 minuta,sa udaljenosti od 20 cm) ,pa da se uspoređuje i ocjenjuje.Ja sam svjestan da moj grdelin nije nešto,ali dajte stavite snimak 5 minuta,pa da se vidi tko ima bolje,a vjerujem da ima i puno boljih od njega.
- Post n°870
MARIN je napisao/la:
Evo započet ću sa grdelinom kojeg je postavio Zvrčko.
Slažem se da to nije ništa posebno niti nešto ćemu bi trebali težiti.Dzija je kratka,ni pletivo nije nešto,a ni ptica nije skroz u formi ,jer dijelom upade i u veršu.Ali....
Tić uglavnom tuče batude i čist je u batudi.To je vrlo bitno i ustvari predstavlja jedan minimum da o njemu uopće razgovaramo i ocjenjujemo ga.Po meni ovaj tić,koji predstavlja minimum u svemu pobijedio bi mnoge ovdje postavljene,a koji nisu na batudi ,nego su u verši.Jer tić koji je u verši uopće nije za ocjenu.
Marine,da li bi to isto napisao da je grdelin od Baltića?
ja sam primjetio da se na ovom forumu uvijek ocjenjuju boljom ocjenom ptice od ljudi sa kim si u boljim odnosima
- Post n°871
Koja ti je zijada bolja,Marine??? S tim što ja kažem ,u mog je dosta loša ,na ovom snimku,ali me zanima tvoje mišljenje ?S tim ,da se slažem da je ptica ,koju je stavio Zvrcko dosta čista u tom pletivu u kojem pjeva (pošto ima samo tu jednu batudu),ali se ne slažem sa tobom da ptica nije dignuta,ptica je u topu. Pitam za zijadu ,od mog od 0,50 -0,58 sekunde,a ti kod ovog drugog izaberi koju želiš ,samo napiši koju sekundu ,tj. zijadu ocjenjuješ?????Ako je bolja zija kod ovog šta ga je stavio Zvrcko(oprosti kolega,ne znam čija je ptica),od ove moje (koja je loša,ali....) ja se odričem ptica i sve ih puštam u prirodu. Ja ću večeras staviti 4-5 minuta snimak ,gdje se nadam da će ih biti i boljih.
- Post n°872
Slijedi Baltić.Ovo on kaže za svoju dziju.
Zija ima dobru duzinu .
Ima pocetak koji je eksplozivan.
Ima sredinu koja nije nategnuta.
Ima i kraj
Cuje se jasno VICIIIJUUU
Prije nego išta napišem želim reći kako mi je Baltić izuzetno simpatičan zbog svojih tekstova i spremnosti da uvijek nešto postavi na forum.Ali različiti su nam ukusi i kriteriji ,pa se u pravilu ne slažemo.I tako ispada kao da ja imam nešto protiv njega i njegovih tića ,a uopće nije tako.Balta nadam se da ne zamjeraš.
Kad komentiraš svoje,a i tuđe uglavnom komentiraš dziju.Ispada kako te samo ona interesira.A i u pravu si.Sve tiće koje si postavio u verši su.I to izrazito šporkoj verši pa se i nema što komentirati.Nisam siguran ali mi se čini kako su ti tići uvijek u verši.Kako nikad ni ne dođu na batudu.Po mome kao takvi uopće nisu za ocjenu,a onaj Zvrčkov" minimum "pobijedio bi ih na svakom takmičenju.
Ali da dođemo do dzije ,jer to je ono što tebe interesira.U potpunosti se slažem s onim što si napisao.Samo bi ponešto nadodao.I ne znam što u stvari znači "EKSPLOZIVAN" početak,jer i to je neki novi termin vjerovatno proizašao iz iste radionice.
Ima dužinu,ima kolombar,ima i kraj.Što se tiče boje ona je po meni najmanje važna stavka,a znam da je po vašem najvažnija.Meni osobno ovo se ne sviđa baš naročito.Jer po meni dzija mora zvoniti,da je se čuje nadaleko.A što daje zvonkost dziji i snagu?Pa upravo ono čega ova dzija nema.To je ono ddzzzzz.Dobro si ovu svoju opisao.Viiciiju.Da je to tako i da se to traži onda se dzija nebi zvala dzija ili zija nego CIJA ili CIJADA.Međutim to je stvar ukusa,možete donositi nekakve nove kriterije,i termine.Ja ću ostati pri starom.Mora imati ddzzzz.
Što se tiče sredine i tu si u pravu.Nije nategnuta.A kako će i biti kad je i nema.Dzija je slomljena na sredini.Mi bi po starinsku rekli da je" na kolinac".To bi otprilike značilo kao kad nekakvu letvu slomijemo preko koljena.Uostalo pogledaj Carduelov zijometar.Nema sredine.Riba ti je skroz tanka u sredini.
Ali ima glavne adute za dobru dziju.Dužinu,kolombar(doduše prekinut),dobar završetak.I zato joj dajem ocjenu -3.
Za današnje prilike to je visoka ocjena.Nisam od onih koji dijeli dzije samo na ispravne i neispravne.Jer nijedna nije savršena.Svaka ima manu.
Zija ima dobru duzinu .
Ima i kraj
Cuje se jasno VICIIIJUUU
Prije nego išta napišem želim reći kako mi je Baltić izuzetno simpatičan zbog svojih tekstova i spremnosti da uvijek nešto postavi na forum.Ali različiti su nam ukusi i kriteriji ,pa se u pravilu ne slažemo.I tako ispada kao da ja imam nešto protiv njega i njegovih tića ,a uopće nije tako.Balta nadam se da ne zamjeraš.
Kad komentiraš svoje,a i tuđe uglavnom komentiraš dziju.Ispada kako te samo ona interesira.A i u pravu si.Sve tiće koje si postavio u verši su.I to izrazito šporkoj verši pa se i nema što komentirati.Nisam siguran ali mi se čini kako su ti tići uvijek u verši.Kako nikad ni ne dođu na batudu.Po mome kao takvi uopće nisu za ocjenu,a onaj Zvrčkov" minimum "pobijedio bi ih na svakom takmičenju.
Ali da dođemo do dzije ,jer to je ono što tebe interesira.U potpunosti se slažem s onim što si napisao.Samo bi ponešto nadodao.I ne znam što u stvari znači "EKSPLOZIVAN" početak,jer i to je neki novi termin vjerovatno proizašao iz iste radionice.
Ima dužinu,ima kolombar,ima i kraj.Što se tiče boje ona je po meni najmanje važna stavka,a znam da je po vašem najvažnija.Meni osobno ovo se ne sviđa baš naročito.Jer po meni dzija mora zvoniti,da je se čuje nadaleko.A što daje zvonkost dziji i snagu?Pa upravo ono čega ova dzija nema.To je ono ddzzzzz.Dobro si ovu svoju opisao.Viiciiju.Da je to tako i da se to traži onda se dzija nebi zvala dzija ili zija nego CIJA ili CIJADA.Međutim to je stvar ukusa,možete donositi nekakve nove kriterije,i termine.Ja ću ostati pri starom.Mora imati ddzzzz.
Što se tiče sredine i tu si u pravu.Nije nategnuta.A kako će i biti kad je i nema.Dzija je slomljena na sredini.Mi bi po starinsku rekli da je" na kolinac".To bi otprilike značilo kao kad nekakvu letvu slomijemo preko koljena.Uostalo pogledaj Carduelov zijometar.Nema sredine.Riba ti je skroz tanka u sredini.
Ali ima glavne adute za dobru dziju.Dužinu,kolombar(doduše prekinut),dobar završetak.I zato joj dajem ocjenu -3.
Za današnje prilike to je visoka ocjena.Nisam od onih koji dijeli dzije samo na ispravne i neispravne.Jer nijedna nije savršena.Svaka ima manu.
- Post n°873
Marine,daj snimi i stavi nekog grdelina koji ima sve to šta se traži ,a koji nema grešaka,pa da svi čujemo i da vidimo ispod kojih kriterija ne smijemo ići . Valjda ima netko od tvojih prijatelja (pošto si ti rekao da nemaš) da ima grdelina koji zadovoljava najmanje kriterije.Stavi snimak i svima nam pokaži praktično kako to treba biti,teorije smo svi već savladali(kao student,kad završi medicinski fakultet i ako je kirurg,kad dođe u operacionu salu ,on teoriju zna ,ali ne zna kasapiti ).Ti si nas poučio teoriji,a sad nam daj malo prakse,pa da budemo potpuni .
Nadam se da ćeš nam ispuniti želje,pa da i mi malo kritiziramo te ptice
.
.
- Post n°874
MARIN je napisao/la:Slijedi Baltić.Ovo on kaže za svoju dziju.
Zija ima dobru duzinu .
Ima i kraj
Cuje se jasno VICIIIJUUU
Ptica pjeva normalnim glasom a sto ti ne cujes 3-4 pletiva u batudi sta cu ti ja.
Posto ni ja sam ne znam kako ce tic zavrsiti batudu dali sa 2-3-4 pletiva uglavnom tic stavlja ziju iz razni pozicija a ne kazem da ponekad ubaci strilu u batudu ali brate mili otpjeva i cisto ko suza.
A ti bi mozda da cujes tica da ti batuda non stop sa 3-4 pletiva i ovakvom zijom .
E to je GOLEMO
E ti onda moras traziti ove kratke kakav je zvrcko postavio a ziju nebi ni spominjao.
- Post n°875
zoranV je napisao/la:Marine,daj snimi i stavi nekog grdelina koji ima sve to šta se traži ,a koji nema grešaka,pa da svi čujemo i da vidimo ispod kojih kriterija ne smijemo ići . Valjda ima netko od tvojih prijatelja (pošto si ti rekao da nemaš) da ima grdelina koji zadovoljava najmanje kriterije.Stavi snimak i svima nam pokaži praktično kako to treba biti,teorije smo svi već savladali(kao student,kad završi medicinski fakultet i ako je kirurg,kad dođe u operacionu salu ,on teoriju zna ,ali ne zna kasapiti ).Ti si nas poučio teoriji,a sad nam daj malo prakse,pa da budemo potpuni .
.
Pozz Zorane!
Nisam još sve postavljene iskomentirao.Možda i među njima ima takav.
A teorije i prakse (video klipovi)nikad dosta.Pogledaj koliko se razlikuju komentari.
P.S.Niko sretniji od mene da imam pticu po svom guštu i stavim vam je.I kažem "evo to je to".
A minimume imam sigurno.Samo su sad "Nedostupni" .Uostalom nešto sam već i postavljao.