by Gost pet 25 lip - 13:14
EUMOx, kaže (post 766) opušteno komuniciramo i zezamo se..., pa evo i ja da se malo zezam jer me obavila toplina i radost uzajamnog druženja. Kao prvo veoma mi je žao što nismo na (školovanje)temi, jer Vas tu čekam.
Baltic (post.747) prvi spominje "iglene uši"( vjerovatno jer mu se rimovalo sa ...JER SE PRIJE TREBA oprati uši),a Marine ti kažeš da čuješ (post.758) prvi put, nije istina to je termin jednog što ga više nije...mora biti ka mliko, da prolazi kroz iglene uši, 500 godina tradicije iz Varoša....mislim da je tako nekako čovjek pisao.
Glede PRIRODNE i NEPRIRODNE zije, da razlučimo ( Krnjolac tebi se obraćam jer si najžešći) danas je nema, danas su prirodne zije kratke i nema šanse Krnjolac ma koliko ti šetao ispod borova ( post.753) da je čuješ, a prije nije bilo tako prije su bile normalne duge, ponavljam kojih sada nema, tako da ste svi u pravu.Krnjolac pošto si s Brača, da ti približim, moj punac splićanin je prije 50.godina u Stobreču se kupao s djecom i s 2.metra uzimao prstace, a danas na tom istom mjestu bez boca za ronjenje nema ih ispod 4.metra dubine??? Jeli ti sad jasno, izlovili se prstaci, sad ih imaš jedino ispod Šibenskog mosta na 1.metar dubine, ali imaš i čuvara na mostu s puškom, zabranjeno ( već 50.godina) loviti da se most ne uruši.To što je nama danas neprirodno prije je bilo normalno i prirodno(imaš 38.godina pitaj starije di su prije vadili prstace?). O.K.
Ali je imam snimnjene , koje su prije bile(NAJPRIRODNIJE) prirodne, te ih puštam mlacima, i mislim da je to "božja misija", vraćam nešto što je čovjek uništio....
Carduel (post.755), gornja granica 16kHz, mislim da ti podatak nije točan, prije bih se složio sa Japirkom u temi školovanje, moja praksa kaže drugo.
EUMOx, post 757,veliki-mali grdelin sposobnost...ne bih se složio, ja da sam lovac na ljude nikad ne bih ostavio Pavarotija, nego Bred Pita..... ali ovaj prvi je mogao prodati 300.000.ulaznica po 100 E za koncert u Modeni....jebi ga svi bi tili da izgleda kao Bred Pit, a da piva kao Pavaroti.(Ti mi stvarno nisi jasan, napisao si skoro 600.postova ukupno, puštaš kući CD mladim grdelinima, a SAMO si se jednom -sa nekim čudnim asocijacijama javio ne temu školovanje....stvarno ne razumjem, zašto tamo gdje je mjesto ne raspališ, nego si sve potirao kao ajde ja čekam stručnjake, neka se jave..više se nitko nije javio).
Marine,post.758. slažem se da treba zvoniti kad grdelin pjeva.
Baltic post.759, ...grdelin mora gledat kad uči, NIJE istina, već sam opisao u "školovanje" moja iskustva.Bio je ispod krpe, nije vidio a sve je skinuo, mislim živu pticu.
Carduel, post 760, ...koji uče s CD teško uče, Eumox te pobio u postu 761, a evo i ja ću , protupitanje a što je sa DVDom ,jesi li probao, zvuk je puno kvalitetniji nego sa CD.Neću vas ovdje puno učiti(čekam vas na školovanje), ali shvati da je CD= digitala, koja vara čovjekovo uho a ne i grdelina, sad trebaš naći nešto što mu je bliže-da ga prevariš..... i tako dalje.Digitala je manje prirodna od........... ćao dečki.S puno nježnosti i razumjevanja završavam, ispika na dužini.