Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+64
bivanzg
karlo
grdelin-omiš
ERVINO
čajka
pippo
malinois
zadranin
crv
vlado
Siskin
koce
komiza
brabus
zoranV
krstokljun
korkut
Ad3l
franc92
zlaja11
DAMIAN
DOMO
Dule
Dax BG
refa95
tefik1
kekic123
MilanNish
baltic
dr.nenad86
Carduel
topaz
PESTI
Belobradi
Miljenko
MARIN
krnjolac
krele
Petar
plafonko
Branimir
franeperuzovic
sgrguro3
sestoperac
riberi
vansal
japirko1
kreso
Merlo
zvrcko sen
Fago
lord189
bocka
Zvrcko
Sina BL
seadriver
ikayke
Dean
Lazar
DjordjeVet
steva318
ticar
saso78
xyz
68 posters

Video Klipovi

koce

Broj postova : 360
    Registration date : 16.04.2010

Video Klipovi - Page 26 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by koce uto 4 svi - 17:52

Marine ,lavčino,korijeni ovih grdelina su pivanje mog prijatelja Bade(i sad mu skidam kapu zbog rada sa tićima).Kad bi cd moga izbacit grdelina video klipovi bi bili puni.Prepucavamo se bez veze,ljudima zauzimamo prostor.Moj zaključak je ovaj:
    Nemamo iste poglede na s.t.p.(što sam već jednom rekao).Glavna razlika je ta što po tvojim kriterijima dužina pletiva i zijade nose najviše bodova.-to poštujem.
    Po mojim kriterijima izvedba,čistoća i boja zije nose najviše bodova.-i ti ovo poštuj.Znaći moglo bi se desit da grdelin kojeg ti ocijeniš npr.dobar ili vrlo dobar,kod mene ne bi bio u konkurenciji jer je-neispravan,i obrnuto.Da forumaši ne bi mislili da izmišljam toplu vodu pokušati ću nagovoriti moje prijatelje tvrdokorne pobornike S.T.P.-ogranak čista zija Very Happy Very Happy da dođu na forum.Sve su to normalni ljudi moje i tvoje godište,tičari cili život,sa ogromnim iskustvom.Večinu ih i znaš(jogi,debo,kompa,zlatko,kruno.....itd.,pa će i meni biti lakše,iako vidim da i tu ima dosta ljubitelja S.T.P.-čista zija.Jedini cilj svega ovoga je doći do grdelina.
    Pozdrav lavčino
    Koce
    zadranin
    zadranin

Broj postova : 232
    Registration date : 06.03.2010

Postaj by zadranin uto 4 svi - 18:35

koce znam od kojih je to tica to nastalo o cd nema govora jer ja iman takve 4 ptice, samo mi nije jasno govoris da je badino porijeklo , bada ima savrsene ptice KAPA DOLE BADI , ali moje misljenje da je to ucija pipin grdelin, jer je to kraj oliti ga zadnji taktovi pipine batude koja je slicna ali ipak razlicita onome ko je pozna, u kontaktu sam sa zrnom i pipom , ako se nevaram taj tic je dosa u tebe vec solidno naucen a ti si nastavija raditi dalje, ako grisim MOJA DUBOKA ISPRIKA, POSTIVAN TVOJ RAD POZZZZZZ
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv uto 4 svi - 18:47

Može li u temi ,,VIDEO KLIPOVI'' koji video klip? Seadriver di si sad ?
    koce

Postaj by koce uto 4 svi - 22:42

Zadro potpuno si u pravu,to sam ti već i rekao ali nisam htio Marinu nadugo i naširoko jer nije bitno,a i pipini grdelini potječu od istog pivanja (BADA),samo što se godinama promjeni,ovisno o načinu gojenja i znanju.Jedino u Bade je ostalo izvorno.

Koce
    zadranin
    zadranin

Postaj by zadranin uto 4 svi - 22:47

samo bi tija jos nadovezat,da se druzim sa ljudima koji kazu , ako zijada nije ispravna NEVALJA GRDELIN I TOCKA
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN uto 4 svi - 22:51

koce je napisao/la:Marine ,lavčino,korijeni ovih grdelina su pivanje mog prijatelja Bade(i sad mu skidam kapu zbog rada sa tićima).Kad bi cd moga izbacit grdelina video klipovi bi bili puni.Prepucavamo se bez veze,ljudima zauzimamo prostor.Moj zaključak je ovaj:
    Nemamo iste poglede na s.t.p.(što sam već jednom rekao).Glavna razlika je ta što po tvojim kriterijima dužina pletiva i zijade nose najviše bodova.-to poštujem.
    Po mojim kriterijima izvedba,čistoća i boja zije nose najviše bodova.-i ti ovo poštuj.Znaći moglo bi se desit da grdelin kojeg ti ocijeniš npr.dobar ili vrlo dobar,kod mene ne bi bio u konkurenciji jer je-neispravan,i obrnuto.Da forumaši ne bi mislili da izmišljam toplu vodu pokušati ću nagovoriti moje prijatelje tvrdokorne pobornike S.T.P.-ogranak čista zija Very Happy Very Happy da dođu na forum.Sve su to normalni ljudi moje i tvoje godište,tičari cili život,sa ogromnim iskustvom.Večinu ih i znaš(jogi,debo,kompa,zlatko,kruno.....itd.,pa će i meni biti lakše,iako vidim da i tu ima dosta ljubitelja S.T.P.-čista zija.Jedini cilj svega ovoga je doći do grdelina.
    Pozdrav lavčino
    Koce

Koce!Ma poštujem ja svačije,nikoga ne omalovažavam.Poštujem i npr. mostarsko,premda tako nešto nikad nebi držao,i leskovačko i svako drugo.Ali kako me ova materija strašno interesira želja mi je da shvatim i uočim u čemu su razlike.Ja sam dosta vremena i energije potrošio pišući i pokušavajući objasniti što po stp mi tražimo.A kako ne zalazim po određenim kafićima nisam ni znao da su se u međuvremenu udarili i temelji treće splitske teorije pjeva.Evo nakon ovih tvojih par rečenica sad i to znam.Treća teorija -Čista dzija.Još da si mi odgovorio na ona pitanja znao bi i kakve greške tolerirate ili ne tolerirate.Tada bi meni ,a i ostalima bilo skroz jasno o čemu se radi.
    koce

Postaj by koce uto 4 svi - 23:02

Sve ću Marine objasnit i na sva ću pitanja odgovorit.
    Fala na odgovoru i na priznanju S.T.P-Čista zija.Čujemo se sutra.

Koce
    malinois
    malinois

Broj postova : 1594
    Registration date : 19.03.2009

Postaj by malinois uto 4 svi - 23:23

pozdrav grdelinasi cheers

Srecom je recesija pa se broj kafica u Splitu smanjiva Very Happy Very Happy .Koliko ima SPLITSKIH TRADICIJA PJEVA U SPLITU?
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN uto 4 svi - 23:26

Molim moderatore da ove postove počevši od Kocinog grdelina prebace u "školu pjeva",jer tamo i spadaju.
    komiza
    komiza

Broj postova : 955
    Registration date : 20.06.2009

Postaj by komiza uto 4 svi - 23:33

Malinos,ima ih koliko i grdelinaša u Splitu. Nećemo nikad bit složni,to je od pamtivjeka tako ! Svi smo king
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN uto 4 svi - 23:45

malinois je napisao/la:pozdrav grdelinasi cheers

Srecom je recesija pa se broj kafica u Splitu smanjiva Very Happy Very Happy .Koliko ima SPLITSKIH TRADICIJA PJEVA U SPLITU?

Kad je grdelin PRAVI ne treba se mislit.On je po svim teorijama.
    xyz

Broj postova : 2232
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by xyz sri 5 svi - 1:13

MARIN je napisao/la:Molim moderatore da ove postove počevši od Kocinog grdelina prebace u "školu pjeva",jer tamo i spadaju.

Malo nezgodno jer se i u Školi pjeva dosta piše.. prebacivanjem djela teme u Školu, postovi bi se posložili po kronološkom redu, dakle svi razgovori i kontre bi bili teško razlučivi (sve bi bilo ispremještano).

koce je napisao/la:pokušati ću nagovoriti moje prijatelje tvrdokorne pobornike S.T.P.-ogranak čista zija Very Happy Very Happy da dođu na forum.(jogi,debo,kompa,zlatko,kruno.....itd.)
    Koce

Dovedite nam i Vicu na forum Cool cheers
    Miljenko
    Miljenko

Broj postova : 816
    Registration date : 25.04.2009

Postaj by Miljenko sri 5 svi - 5:17

crv je napisao/la:Može li u temi ,,VIDEO KLIPOVI'' koji video klip? Seadriver di si sad ?

Na godisnjem!

Zna sam da su grdelinasi munjeni...ali ovoliko???
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 5 svi - 8:43

STP-3?STP-čista zija???
    Meni ovo liči na prilagođavanje tradicije prema nama(trenutnom stanju u ćibama) a ne obrnuto,kako bi tribalo bit.
    Mislin se vratit ovome hobiju,al bi moga odustat od povratka,jer vidin da i najveći pobornik STP-a ,Marin,,ublažava kriterije,jer i on počinje govoriti da oni koji stalno strilaju vride.Da bi ih volija držat.I njega je izgleda zija opčinila.A nedavno san negdi pročita di je govorija da mu neće striladur u kuću ,dok je on živ.
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN sri 5 svi - 11:23

srića321 je napisao/la:STP-3?STP-čista zija???
    Meni ovo liči na prilagođavanje tradicije prema nama(trenutnom stanju u ćibama) a ne obrnuto,kako bi tribalo bit.
    Mislin se vratit ovome hobiju,al bi moga odustat od povratka,jer vidin da i najveći pobornik STP-a ,Marin,,ublažava kriterije,jer i on počinje govoriti da oni koji stalno strilaju vride.Da bi ih volija držat.I njega je izgleda zija opčinila.A nedavno san negdi pročita di je govorija da mu neće striladur u kuću ,dok je on živ.
    Ma nisam ja ublažija kriterije.Reka sam da oni koji strila ne može dobit pozitivnu ocjenu.Ionako na pitanje imam li šta stalno odgovaram nemam ništa.Pa nastavija bi tako odgovarat.Ako bi s njim šta izvuka ,a da ne nastavlja tek bi onda reka iman nešto.Tako je vrime došlo,ne može se glavom kroz zid.Triba svašta probat.
    koce

Postaj by koce sri 5 svi - 17:12

Marine,evo ti odgovora na ona tri pitanja:
    Savršena baritonska zija?,a ko će je dat,ako pod tim misliš da je liša(ne rizi,nema mijure),da ima lirike u sebi (znaš na što mislim),da ne završava na oooo..,i da ne zadebaljava kraj.Marine,to je zijada za poželit,ispravna,uredna,ali ipak manje vrijedna
    od lirske.Najbolji primjer su vrh.pivači,baritoni su cijenjeni,ali ipak ne kao tenori,i meni najdraži lirski tenori.
    Strila u savršenoj batudi?,možda kod nekog,kod mene ne PROLAZI.
    Nastavak u savršenoj batudi?Takav grdelin kao primjerak na nekom recimo natjecanju S.T.P,NE BI prošao.Kod mene bi sigurno prošao ako je zijada kakvu želim,jer nije toliki
    problem izbaciti mladog bez nastavka.Još samo jedna sitnica,kod ovakvog grdelina,da bi ga držao,morao bi biti od batude,jer kad je meštar batudaš,mlade je lakše natirat da staju.Marine,ovdje je vrlo bitno o kakvom se nastavku radi:jedva primjetnom ili nečim što te ubije u mozak.Ne može se ovdje dati pravi odgovor,trebalo bi čuti grdelina.

Koce
    zadranin
    zadranin

Postaj by zadranin sri 5 svi - 17:19

postivam rici gospodina Marina jer tici o kojima govori da bi ih drza i proba radit sa njima su tici koji bez uvrede ritko se mogu cuti i ritki ljudi su ih culi jer ti ljudi ne pustaju svakog u dvoriste a narocito ne one koji unaprijed negiraju neosporan kvalitet tih tica. TE ptice imaju 90 posto onog sta se trazi i sta se trazilo i trazice se .Probajte poslusati pa onda dajte svoj sud ali onako realno bez predrasuda. Ovo govorim iz osobnog iskustva jer sam jedan od onih sta su preslusali sve sta se dalo cuti i kupija ono sta se moglo kupiti i mislim da su to trnutno NAJKOMPLETNIJE PTICE koje su u ćibama,....... pozzz iz zadra
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 5 svi - 18:39

Sve vi to lipo govorite -nema tu šta,ali i ja moran jednu reć.Jedino bi se složija sa onim šta je reka koce,a to je ono da je bitno o kakvom se nastavku radi(i još jednom se moran složit sa njin ,a to je da to triba čut uživo).I koliko je čest.I to je sve uvjetno rečeno,jer niti takav tić ne može biti dobar,ali se sa takvin da nešto i izbacit(ako je neka meka ,kratka strila,ne prečesta).Govorin o strili nastavku.A ako je jaka da boli glava -zaboravi.Mlaci će to još jače,izražajnije.
    I samo bi postavija jedno pitanje: ja otkad znan za sebe,tići sa jakin strilama ,a pogotovo ako tić stalno nastavlja ,ka šta je marin i reka; su se nazivali-STRILADURI.
    Sa takvim tićima se uvik sprdavalo.Oće li sad taj naziv nestati,ili možda više neće bit posprdan.I kako ubuduće zvat takove tiće.Ja znan kako ću ih ja zvat-onako kako san ih uvik i zva.
    zadranin
    zadranin

Postaj by zadranin sri 5 svi - 22:37

Srica moj sritno ti bilo vraćanje u tičarsvo i zelim ti puno uspjeha i tica čistih bez strilavanja. pozzz iz zadra, naravno sa vrhunskim zijama onako finim kroz iglene uši.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 6 svi - 21:12

zadranin je napisao/la:postivam rici gospodina Marina jer tici o kojima govori da bi ih drza i proba radit sa njima su tici koji bez uvrede ritko se mogu cuti i ritki ljudi su ih culi jer ti ljudi ne pustaju svakog u dvoriste a narocito ne one koji unaprijed negiraju neosporan kvalitet tih tica. TE ptice imaju 90 posto onog sta se trazi i sta se trazilo i trazice se .Probajte poslusati pa onda dajte svoj sud ali onako realno bez predrasuda. Ovo govorim iz osobnog iskustva jer sam jedan od onih sta su preslusali sve sta se dalo cuti i kupija ono sta se moglo kupiti i mislim da su to trnutno NAJKOMPLETNIJE PTICE koje su u ćibama,....... pozzz iz zadra

Ako je to tako kako govoriš,odustajen od povratka u tiće.Ako je to najkompletnije.
    A i Marin me iznenadija ,pa može bit da i je tako-ono kad mi je odgovorija-vrimena se minjaju.Meni se čini da se i ljudi minjaju.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 6 svi - 21:43

zadranine,kad san osta bez kvalitete onda san se i maka iz tića,nisan moga svašta držat(slušat).Radije n išta nego ono smeće šta je sad po ćibama(striladuri,cjacjaduri).I ti si za svoje pisa da nastavljaju stalno,pa vjerojatno zbog toga i govoriš da su to danas najkompletnije tice,jer i ti imaš take.
    zadranin
    zadranin

Postaj by zadranin pet 7 svi - 0:34

Nisi me razumija ja nebi drža da nemaju strile, jer grdelin bez strile nije kompletan grdelin, ja drzim po ZTS tradiciji, to je jedina ispravna tradicija na svitu jerbo druge nepostoje , to je prapočelo tičarstva staro oko 400 godina po pisanim pravilima. STP je samo bljeda kopija ZADARSKE TRADICIJE STRILADURA: pozzzz sokole, ako budem ima kojeg skartnog bez strile i čistog moga bi ti taj skart dati ako takve traziš,
    zadranin
    zadranin

Postaj by zadranin pet 7 svi - 0:53

A jednog dana kad ti počneš ponovo sa kvalitetnim ticama, jer sam za tebe čuja da si ima strašne i da si veliki meštar i da si se ostavija kad si doša do savrsenstva i da ti je to postalo dosadno, onda me pozovi u svoje selo da i ja čujem te ISKONE pravilnih i čistih tica da nebi umra a da nečujem to o čemu ti pričaš, jer ipak si ti majstor ti ćeš opet to stvoriti. pozzz od zadarskog striladura koji kad svoje tiće iznese zija se do tvoje kuće ćuje iako si dosta daleko od mene i dakako strila, a ne ono vici sta ti drziš.
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN pet 7 svi - 0:53

zadranin je napisao/la:Nisi me razumija ja nebi drža da nemaju strile, jer grdelin bez strile nije kompletan grdelin, ja drzim po ZTS tradiciji, to je jedina ispravna tradicija na svitu jerbo druge nepostoje , to je prapočelo tičarstva staro oko 400 godina po pisanim pravilima. STP je samo bljeda kopija ZADARSKE TRADICIJE STRILADURA: pozzzz sokole, ako budem ima kojeg skartnog bez strile i čistog moga bi ti taj skart dati ako takve traziš,

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
    zadranin
    zadranin

Postaj by zadranin pet 7 svi - 0:57

cheers

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 16:38.