+9
Kikan
zoranV
krepat ma ne molat
bocka
dragutin rajnović
ticar
relja
Ive Labin
Tome
13 posters
Molim vas pomozite!
Tome- Broj postova : 109
Registration date : 01.03.2013
- Post n°1
Molim vas pomozite!
Evo molio bih ljude dobre volje posto nisam pri novcima ako ima tko viska koju pticu da mi pokloni bio bih mu u istinu zahvalan!
Ive Labin- Broj postova : 124
Registration date : 01.04.2012
- Post n°2
Re: Molim vas pomozite!
ali nisi nista rekao ni koju pticu bi volio,ni od kud si...........
- Post n°3
Evo volio bih gardelina,kanarinca ili zelendura,dolazim iz crikvenice blizu rijeke je to malo mjesto
- Post n°4
Molim vas stvarno bih volio imati gardelca,kanarinca ili zelendura ,obozavam ptice a nikako da ih nabavim
relja- Broj postova : 123
Registration date : 06.01.2013
- Post n°5
nećeš to baš lako nabavitii bez kunaa!
- Post n°6
A cekam neku dobru dusu
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°7
Tome je napisao/la:A cekam neku dobru dusu
možda bez kuna i hoće ali bez dozvole za uzgoj neće
- Post n°8
Ticar imas li ti koju pticu viska?
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°9
Tome je napisao/la:Ticar imas li ti koju pticu viska?
ne,a i vjerujem da oni koji drže kanarince ko ja da nitko nema,sad je kasno za višak,sad su tice u parenju
dragutin rajnović- Broj postova : 327
Registration date : 02.01.2010
- Post n°10
ima ptica kak nebi bilo AKO DOĐEŠ K MENI DOMA dam ti 2 para kanarinaca
- Post n°11
Vi to ozbiljno ili nije mi do šale stvarno zelim imati ptice,ja sam u Crikvenici a Virovitica mi je daleko mozemo li se nekako drugačije dogovoriti?
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°12
Tome,
Djabe nema ni kod babe !
Kakav si ti ptičar kad nečeš pare da daš za svoj gušt ?
Djabe nema ni kod babe !
Kakav si ti ptičar kad nečeš pare da daš za svoj gušt ?
relja- Broj postova : 123
Registration date : 06.01.2013
- Post n°13
bocka dobro pitanje!
- Post n°14
Kriza je nema se.
krepat ma ne molat- Broj postova : 616
Registration date : 31.03.2009
- Post n°15
Mislim da ti je bolje ovako,u plusu si barem 200-300 kn mjesečno a to je vrlo dobro u ovoj krizi!
Ovih 200-300 je minimum minimuma!
Ovih 200-300 je minimum minimuma!
- Post n°16
Koliko je cijena jednog kanarinca u pet shopu?
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°17
Otiđi i pogledaj,ili treba netko i to da vidi za tebe? Ajde ubaci malo u prvu
- Post n°18
Pa zato i postoji ovaj forum da se pita,i da ti netko pomogne! A ne da se svi prave pametni!
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°19
Ljudino,ajde malo oladi. Ovaj forum je da se druži i da se pomaže,ali nije napravljen da se na njemu prosi. Tu ljudi pomažu jedni drugima i tu se i poklanja ponešto,ali da dođu padobranci i traže da im netko pokloni pticu,a još naglašava da nema 100 kuna,pa koja će ti budala dati pticu,da ju hraniš žitom,jer da bi kvalitetno držao pticu,moraš joj dati i kvalitetnu hranu. Zanima me ko bi u takve ruke dao svoju pticu,ako ih imalo voli. Zato budi pametan i ne valjaj gluposti,tek si došao i već si svima na vrh glave.
Kikan- Broj postova : 23
Registration date : 13.11.2012
- Post n°20
zoranV je napisao/la:Ljudino,ajde malo oladi. Ovaj forum je da se druži i da se pomaže,ali nije napravljen da se na njemu prosi. Tu ljudi pomažu jedni drugima i tu se i poklanja ponešto,ali da dođu padobranci i traže da im netko pokloni pticu,a još naglašava da nema 100 kuna,pa koja će ti budala dati pticu,da ju hraniš žitom,jer da bi kvalitetno držao pticu,moraš joj dati i kvalitetnu hranu. Zanima me ko bi u takve ruke dao svoju pticu,ako ih imalo voli. Zato budi pametan i ne valjaj gluposti,tek si došao i već si svima na vrh glave.
Svaka ti je na mjestu !
veseljko- Broj postova : 125
Registration date : 08.05.2012
- Post n°21
potpisujem sve sto je rekao zoranV. Tome ukoliko se i mislis bavit uzgojom ptica po mom
osobnom iskustvu (nije veliko ali znam ponesto) mislim da na samom pocetku su medu najjeftinijim
stavkama u cijeloj prici ptice. Uz ptice tu je i adekvatan prostor, rasvjeta, grijanje (ponekad),
krletke, volijere, hrana , vitamini, lijekovi , vrijeme a i znanje. tako ako si zapeo vec kod ptica
onda bi mozda bilo pametno da jos malo proucavas iskusne uzgajivace i pokusas sto vise
naucit a usput skupit i lovu. A i tko god da ti pokloni ptice vjeruj mi nece ti dati svoje
vrhunske ptice tako i ako ti netko pokloni nemoj ocekivat da ces s njima uspijet stvorit
svoje maticno jato s kojim ces uzimat medalje i bit izvrstan uzgajivac.
odlicna ptica+ odlicna ptica = mozda odlicna ptica
losa ptica+losa ptica= 99% loša ptica a 1% da ce bit dobra (nikako odlicna) ptica.
Sve ima svoju cijenu.
p.s. ovo nisam zlonamjerno napisao vec kao savjet zato sto sam i ja u jednom trenutku
krenuo s idejom ali bez novaca pa sam tek poslije shvatio sta to znaci imat zelju/volju
i mozda nesto znanja a bit bez para. I pokusaj svaki post koji napise da ima svrhu.
osobnom iskustvu (nije veliko ali znam ponesto) mislim da na samom pocetku su medu najjeftinijim
stavkama u cijeloj prici ptice. Uz ptice tu je i adekvatan prostor, rasvjeta, grijanje (ponekad),
krletke, volijere, hrana , vitamini, lijekovi , vrijeme a i znanje. tako ako si zapeo vec kod ptica
onda bi mozda bilo pametno da jos malo proucavas iskusne uzgajivace i pokusas sto vise
naucit a usput skupit i lovu. A i tko god da ti pokloni ptice vjeruj mi nece ti dati svoje
vrhunske ptice tako i ako ti netko pokloni nemoj ocekivat da ces s njima uspijet stvorit
svoje maticno jato s kojim ces uzimat medalje i bit izvrstan uzgajivac.
odlicna ptica+ odlicna ptica = mozda odlicna ptica
losa ptica+losa ptica= 99% loša ptica a 1% da ce bit dobra (nikako odlicna) ptica.
Sve ima svoju cijenu.
p.s. ovo nisam zlonamjerno napisao vec kao savjet zato sto sam i ja u jednom trenutku
krenuo s idejom ali bez novaca pa sam tek poslije shvatio sta to znaci imat zelju/volju
i mozda nesto znanja a bit bez para. I pokusaj svaki post koji napise da ima svrhu.
dragutin rajnović- Broj postova : 327
Registration date : 02.01.2010
- Post n°22
Ja mislim najozbiljnije ali ponuda vrijedi ako dođeš osobno kod mene u dvorišteTome je napisao/la:Vi to ozbiljno ili nije mi do šale stvarno zelim imati ptice,ja sam u Crikvenici a Virovitica mi je daleko mozemo li se nekako drugačije dogovoriti?
Apticu tek dok kupiš znat češ i poštivat
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°23
Cijena kanarinca u pet shopu je 250 kuna.
Tome upozorio sam te na baniranje i uskoro će se to i dogodit za početak na dva dana, kad se vratiš u utorak maksimalno 2 posta dnevno. Razlog: zbog spamanja svake teme, nadalje smatram da nije potrebno postavljati toliko pitanja jer je sve već odavno napisano, a onaj ko želi naučiti prvo će sve pročitati, nesmotreno okupiraš teme u kojima se konstruktivno raspravlja itd.
Dobio sam na pm od Tome molbu da nije znao i moli da ga se ne banira. Ok, ali za sada imas maksimalno po broju 2 posta dnevno na raspolaganju, dok ne pročitaš sve na forumu šta se prije pisalo, stranicu po stranicu.
Tome upozorio sam te na baniranje i uskoro će se to i dogodit za početak na dva dana, kad se vratiš u utorak maksimalno 2 posta dnevno. Razlog: zbog spamanja svake teme, nadalje smatram da nije potrebno postavljati toliko pitanja jer je sve već odavno napisano, a onaj ko želi naučiti prvo će sve pročitati, nesmotreno okupiraš teme u kojima se konstruktivno raspravlja itd.
Dobio sam na pm od Tome molbu da nije znao i moli da ga se ne banira. Ok, ali za sada imas maksimalno po broju 2 posta dnevno na raspolaganju, dok ne pročitaš sve na forumu šta se prije pisalo, stranicu po stranicu.
Edi- Broj postova : 244
Registration date : 11.11.2009
- Post n°24
Veseljko, nemoj se uvridit ali oli si zaboravi da san ti poklonia ptice, donija ti ih u Zagreb i zasigurno nisu bile skart roba.
veseljko- Broj postova : 125
Registration date : 08.05.2012
- Post n°25
Edi je napisao/la:Veseljko, nemoj se uvridit ali oli si zaboravi da san ti poklonia ptice, donija ti ih u Zagreb i zasigurno nisu bile skart roba.
ja se ispricavam ako sam Vas uvrijedio ali mozda sam se krivo izrazio ! U vecini slucajeva (90%)
se dogodi ovo sto sam napisao ali za tvoje ptice svaka pohvala (pastela vec 10 dana lezi na
4 zdrava ptica). Ja sam na sve nacin pokusao doc do vaših ptica ali na kraju ste mi Vi izasli u susred
i usput donjeli kanarince za Zagreb. I ja ni u jednom trenutku nisam ocekivao da se ptice donesu
meni pred vrata i nisam se cudio i vrijedao kad ste mi ponudili ptice i rekli da trebam sam
organizirat prijevoz. Jos jedna isprika Vama a i ostalim clanovima foruma ukoliko sam nekog uvrijedio.
Ali u suštini moj post je imao posve drugu poantu.
Lijepi pozdrav iz suncanog Zagreba!