Pozdrav....zanima me ponesto o parenju kanarinka x vrdun ili kanarinka x frzelin,(neznan sta mi je lakse s obziron da bi mi ovo bia drugi pokusaj parenja-prvi je zavrsija tako sta mi je krnjolac sta je doslovce manjativu parija, prilikon hranjenja vidija grdelinusu na stablu i uteka....prilično ironično )....tako da volija bi kad bi mi ko reka sa kojon konbinacijon bi ima vise uspijeha jel trenutno neman ni vrduna ni frzelina tako da znan sta bi prije nabavija, kakva su iskustva,jeli jednostavnije bastardirati prvu ili drugu kombinaciju te cime pripremati vrduna ili frzelina za parenje,odnosno jeli
je isto ka i kod pripreme grdelina,te koje bi minimalne dimenzije kaveza bile dostatne(trenutno sam u nedostatku prostora)Pokusao bih sa kanarinkom koja vec ima iskustva sta se parenja i hranjenja tića tiće...stara je godinu ipo dana, malo krupnija(neodnosi se na debljinu)......svaki savjet je dobrodosao,fala unaprid!!
je isto ka i kod pripreme grdelina,te koje bi minimalne dimenzije kaveza bile dostatne(trenutno sam u nedostatku prostora)Pokusao bih sa kanarinkom koja vec ima iskustva sta se parenja i hranjenja tića tiće...stara je godinu ipo dana, malo krupnija(neodnosi se na debljinu)......svaki savjet je dobrodosao,fala unaprid!!