POzdrav svim odgaivacima ptica i sve najbolje vam zeli novi clan, cuvao sam dosta vrste kanarinaca, pocevsi od sarenih, pa bojasa, pa najvece razocarenje na moju najvecu ljubav malino- razocarenje je bilo zato sto sam sve zaradjene pare kupovao ptice i sve kod pogresnih ljudi, uvaljivali su mi neplodne ptice, pa opet jovo nanovo, pa opet isti maler, i onda batalio skroz, i evo posle 5-6 godina opet ukucam u pretrazi googla malino kanarinci i resim da se uclanim na ovaj forum-i mogu vam reci da ima strasno lepih slika i tekstova po forumu, i zamolio bih vas ako biste mi preporucili nekog iskrenog odgaivaca koji je pre svega covek pa odgaivac- nabavio bih ponovo nekoliko ptica i jovo ponovo- sreca uvek dolazi na KRAJU.
+4
grujo
Vrbanja
Vasko-MK
vladimirKrusevac
8 posters
Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost
vladimirKrusevac- Broj postova : 4
Registration date : 07.08.2012
Vasko-MK- Broj postova : 318
Registration date : 22.01.2010
- Post n°2
Pozdrav iz Makedonije
Zdravo prijatelju. Na pravom si mestu. Ovde imas dosta odgajivaca koji su pre svega LJUDI
i prijatelji, uvjek voljni da pomognu, posebno pocetnicima. Sigurno ces pretragom i citanjem
tema i postova otkriti i sam. Preporucio bih ti da procitas teme i postove Malinoisa, Marina
Klokendea, Nedeljkovg, Faganela ...to su velika malino imena. Tebi bi najblizi od njih bio
Klokende ( Zeljko Aleksic )iz Uzica, tu ti je d-r Nedeljko Vasic i Vel. Gradista a ako imas
mogucnost ici malo dalje, onda bi ti bilo super da posetis Malinoisa i Marina u Hravatsku.
Na forumu imas sve sto te zanima pa ...dobrodosao u malino svetu
Veliki pozdrav iz Makedonije
i prijatelji, uvjek voljni da pomognu, posebno pocetnicima. Sigurno ces pretragom i citanjem
tema i postova otkriti i sam. Preporucio bih ti da procitas teme i postove Malinoisa, Marina
Klokendea, Nedeljkovg, Faganela ...to su velika malino imena. Tebi bi najblizi od njih bio
Klokende ( Zeljko Aleksic )iz Uzica, tu ti je d-r Nedeljko Vasic i Vel. Gradista a ako imas
mogucnost ici malo dalje, onda bi ti bilo super da posetis Malinoisa i Marina u Hravatsku.
Na forumu imas sve sto te zanima pa ...dobrodosao u malino svetu
Veliki pozdrav iz Makedonije
Vrbanja- Broj postova : 378
Registration date : 07.03.2010
vladimirKrusevac je napisao/la:POzdrav svim odgaivacima ptica i sve najbolje vam zeli novi clan, cuvao sam dosta vrste kanarinaca, pocevsi od sarenih, pa bojasa, pa najvece razocarenje na moju najvecu ljubav malino- razocarenje je bilo zato sto sam sve zaradjene pare kupovao ptice i sve kod pogresnih ljudi, uvaljivali su mi neplodne ptice, pa opet jovo nanovo, pa opet isti maler, i onda batalio skroz, i evo posle 5-6 godina opet ukucam u pretrazi googla malino kanarinci i resim da se uclanim na ovaj forum-i mogu vam reci da ima strasno lepih slika i tekstova po forumu, i zamolio bih vas ako biste mi preporucili nekog iskrenog odgaivaca koji je pre svega covek pa odgaivac- nabavio bih ponovo nekoliko ptica i jovo ponovo- sreca uvek dolazi na KRAJU.
Dobro doso u svijet malinoa
Poznata mi je ova prica
Sretno
Hvala drugari puno na lepim zeljama, za mene je pticarstvo jedno veliko druzenje i ljubav koju gajim od malih nogu, lepo je da se sastajemo i razmenjujemo znanje i iskustva, da razmenimo ptice, nikada nisam razumeo ljude koji su kvarni u tom svetu, ali mozda nas na to navela situacija u zemlji, ali boze moj, sto kazu ljudi SVAKO LOSE IMA I SVOJE DOBRO, imam jednog vekikog prijatelja u hrvatskoj koji je kinolog evropske klase- Marko Sokolic, trebalo bih ove god da ako se put namesti posetim hrvatsku i naravno obraticu se imenima poznatim,a vec u uzice mi je vise dostupno pa polako....
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
pozz Vlado,drago mi je da imamo jos jednog clana u ovom nasem ludom hobiju.Vecina nas je u pocetnoj fazi imala takva iskustva tako da nisi jedini.
Sto se tice kupovine malinoa moj ti je savet da dobro poslusas pa onda da kupis jer ako neko ima "ime" u ovom sportu nemora da znaci da sada ima i dobre ptice,mislim na pesmu.Naravno da postoji dosta starih odgajivaca koji su poznati po ovoj rasi,neki od njih i dan danas imaju "naj" a neki danas nemaju ni priblizno ali zato imaju "ime".
U Srbiji je mali broj odgajivaca koji imaju kvalitet,a taj kvalitet su dobili ili od Belgijanaca ili od Acovih ptica.
Mislim da sam ti dosta toga objasnio a na tebi je da odlucis,moj savet ti je da kupis ono sto se tebi svidi.
Sto se tice kupovine malinoa moj ti je savet da dobro poslusas pa onda da kupis jer ako neko ima "ime" u ovom sportu nemora da znaci da sada ima i dobre ptice,mislim na pesmu.Naravno da postoji dosta starih odgajivaca koji su poznati po ovoj rasi,neki od njih i dan danas imaju "naj" a neki danas nemaju ni priblizno ali zato imaju "ime".
U Srbiji je mali broj odgajivaca koji imaju kvalitet,a taj kvalitet su dobili ili od Belgijanaca ili od Acovih ptica.
Mislim da sam ti dosta toga objasnio a na tebi je da odlucis,moj savet ti je da kupis ono sto se tebi svidi.
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
Vlado da ti skratim pricu,u Uzicu postoji jedan gospodin kojeg zovu "Ćuban" a pravo ime Mikica Jevtić,poslednjih godina odgajivac sa najacim pticama u tom kraju a i sire sto govore brojni osvojeni pehari samo u zadnje 2-3 godine sto na domacim sto na medjunarodnim takmicenjima.Ptice je velikim delom doneo iz Hrvatske,od kralja malinoa,tako da sve drugo suvisno reci.Od njega mozes dobiti klasu i veliku pomoc u daljem odgoju,pozzzzz
siamko- Broj postova : 5
Registration date : 10.04.2012
- Post n°7
POZDRAV
Svaka cast momci.Jasam isto imao takve situacije.Nazalost uvek ce ih biti to zavisi od ljude.Jasam iz grcke i sad zivim i Madjarsku blizu Slovenije i ALEKSIC me je poslao telefone od koga mogu da nabavim ptice u sloveniju.Hvala njiemu i svima sto pomazu da prijatelji ptice povecavaju u broju.grujo je napisao/la:Vlado da ti skratim pricu,u Uzicu postoji jedan gospodin kojeg zovu "Ćuban" a pravo ime Mikica Jevtić,poslednjih godina odgajivac sa najacim pticama u tom kraju a i sire sto govore brojni osvojeni pehari samo u zadnje 2-3 godine sto na domacim sto na medjunarodnim takmicenjima.Ptice je velikim delom doneo iz Hrvatske,od kralja malinoa,tako da sve drugo suvisno reci.Od njega mozes dobiti klasu i veliku pomoc u daljem odgoju,pozzzzz
Drugari recite mi ko jue covek iz hrvatske koji je kralj malinoa, gde ga mogu naci.jel mi mozete dati broj telefona OD mikice jeftica iz uzica, unapred hvala
- Post n°9
Pozdrav iz Makedonije
Kralja malinoa iz Hrvatske mozes naci u Kleku. Zove se Aleksandar Arsic na forumu ima ime Malinois.
Bilo kog da pitas u Klek, svi ce ti reci gde je njegova kuca. Naicices na osobu koja je UVEK prijatelski
raspolozena i sa voljom da ti odgovori na svako pitanje u vezi ptica a naravno mozes nabaviti i kvalitetne
ptice. Mislim da znas ali evo da ti bude lakse, Klek je malo turusticko mesto koje se nalazi na samu
Jadransku magistralu odmah posle Neuma na putu Dubrovnik - Split.
Pozdrav iz Makedonije
Bilo kog da pitas u Klek, svi ce ti reci gde je njegova kuca. Naicices na osobu koja je UVEK prijatelski
raspolozena i sa voljom da ti odgovori na svako pitanje u vezi ptica a naravno mozes nabaviti i kvalitetne
ptice. Mislim da znas ali evo da ti bude lakse, Klek je malo turusticko mesto koje se nalazi na samu
Jadransku magistralu odmah posle Neuma na putu Dubrovnik - Split.
Pozdrav iz Makedonije
IvoR- Broj postova : 225
Registration date : 30.10.2009
A odmah do kralja ti je i gospodin Marin-Fredi Krstulovic iz Splita.......
- Post n°11
Pozdrav iz Makedonije
Tacno Ivore, oni su veliki prijatelji i cesto su zajedno, tako da ako nadjes jednog
automatski si nasao i drugog . Od obojce se puno moze nauciti a sto je najvaznije
dobiti kvalitetne ptice, bez ikakve prevare.
Pozdrav
automatski si nasao i drugog . Od obojce se puno moze nauciti a sto je najvaznije
dobiti kvalitetne ptice, bez ikakve prevare.
Pozdrav
IvoR- Broj postova : 225
Registration date : 30.10.2009
A i cijene su povoljnije nego recimo u Belgiji............
nebojsav- Broj postova : 85
Registration date : 22.09.2010
SIGURNO JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJPOŠTENIJIH,UZGAJIVAČA MALINO KANARINACA JE G.MUSTAFA V. IZ TEŠNJA,MOZES GA NAĆI I NA SKIYP.OBRATI SE NJEMU I SIGURNO TI NEĆE UVALITI A I UMJEREN JE SA CIJENAMA,.ISTO I JA KAO I TI SAM SLIČNO PROŠAO,TAKO IZ MOGA ISKUSTVA BIH TI NJEGA PREPORUCIO, A G. KULICA IZ SPLITA.G. KULIC TI JE REDOVITO NA OVOM FORUMU ,PA SE MOZES I NJEMU OBRATITI.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
Kraljevi malinoa zive u Belgiji
Mi svi ostali smo SIROTINJA RAJA
Mi svi ostali smo SIROTINJA RAJA