Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+4
grujo
Vrbanja
Vasko-MK
vladimirKrusevac
8 posters

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost

vladimirKrusevac

Broj postova : 4
    Registration date : 07.08.2012

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost Empty Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost

Postaj by vladimirKrusevac uto 7 kol - 17:59

POzdrav svim odgaivacima ptica i sve najbolje vam zeli novi clan, cuvao sam dosta vrste kanarinaca, pocevsi od sarenih, pa bojasa, pa najvece razocarenje na moju najvecu ljubav malino- razocarenje je bilo zato sto sam sve zaradjene pare kupovao ptice i sve kod pogresnih ljudi, uvaljivali su mi neplodne ptice, pa opet jovo nanovo, pa opet isti maler, i onda batalio skroz, i evo posle 5-6 godina opet ukucam u pretrazi googla malino kanarinci i resim da se uclanim na ovaj forum-i mogu vam reci da ima strasno lepih slika i tekstova po forumu, i zamolio bih vas ako biste mi preporucili nekog iskrenog odgaivaca koji je pre svega covek pa odgaivac- nabavio bih ponovo nekoliko ptica i jovo ponovo- sreca uvek dolazi na KRAJU.
    Vasko-MK
    Vasko-MK

Broj postova : 318
    Registration date : 22.01.2010

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost Empty Pozdrav iz Makedonije

Postaj by Vasko-MK uto 7 kol - 22:31

Zdravo prijatelju. Na pravom si mestu. Ovde imas dosta odgajivaca koji su pre svega LJUDI
    i prijatelji, uvjek voljni da pomognu, posebno pocetnicima. Sigurno ces pretragom i citanjem
    tema i postova otkriti i sam. Preporucio bih ti da procitas teme i postove Malinoisa, Marina
    Klokendea, Nedeljkovg, Faganela ...to su velika malino imena. Tebi bi najblizi od njih bio
    Klokende ( Zeljko Aleksic )iz Uzica, tu ti je d-r Nedeljko Vasic i Vel. Gradista a ako imas
    mogucnost ici malo dalje, onda bi ti bilo super da posetis Malinoisa i Marina u Hravatsku.
    Na forumu imas sve sto te zanima pa ...dobrodosao u malino svetu Very Happy
    Veliki pozdrav iz Makedonije cheers
    Vrbanja
    Vrbanja

Broj postova : 378
    Registration date : 07.03.2010

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost Empty Re: Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost

Postaj by Vrbanja uto 7 kol - 22:54

vladimirKrusevac je napisao/la:POzdrav svim odgaivacima ptica i sve najbolje vam zeli novi clan, cuvao sam dosta vrste kanarinaca, pocevsi od sarenih, pa bojasa, pa najvece razocarenje na moju najvecu ljubav malino- razocarenje je bilo zato sto sam sve zaradjene pare kupovao ptice i sve kod pogresnih ljudi, uvaljivali su mi neplodne ptice, pa opet jovo nanovo, pa opet isti maler, i onda batalio skroz, i evo posle 5-6 godina opet ukucam u pretrazi googla malino kanarinci i resim da se uclanim na ovaj forum-i mogu vam reci da ima strasno lepih slika i tekstova po forumu, i zamolio bih vas ako biste mi preporucili nekog iskrenog odgaivaca koji je pre svega covek pa odgaivac- nabavio bih ponovo nekoliko ptica i jovo ponovo- sreca uvek dolazi na KRAJU.

Dobro doso u svijet malinoa

Poznata mi je ova prica

Sretno
    vladimirKrusevac

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost Empty Re: Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost

Postaj by vladimirKrusevac uto 7 kol - 23:48

Hvala drugari puno na lepim zeljama, za mene je pticarstvo jedno veliko druzenje i ljubav koju gajim od malih nogu, lepo je da se sastajemo i razmenjujemo znanje i iskustva, da razmenimo ptice, nikada nisam razumeo ljude koji su kvarni u tom svetu, ali mozda nas na to navela situacija u zemlji, ali boze moj, sto kazu ljudi SVAKO LOSE IMA I SVOJE DOBRO, imam jednog vekikog prijatelja u hrvatskoj koji je kinolog evropske klase- Marko Sokolic, trebalo bih ove god da ako se put namesti posetim hrvatsku i naravno obraticu se imenima poznatim,a vec u uzice mi je vise dostupno pa polako....
    grujo
    grujo

Broj postova : 244
    Registration date : 30.12.2009

Postaj by grujo čet 9 kol - 14:45

pozz Vlado,drago mi je da imamo jos jednog clana u ovom nasem ludom hobiju.Vecina nas je u pocetnoj fazi imala takva iskustva tako da nisi jedini.
    Sto se tice kupovine malinoa moj ti je savet da dobro poslusas pa onda da kupis jer ako neko ima "ime" u ovom sportu nemora da znaci da sada ima i dobre ptice,mislim na pesmu.Naravno da postoji dosta starih odgajivaca koji su poznati po ovoj rasi,neki od njih i dan danas imaju "naj" a neki danas nemaju ni priblizno ali zato imaju "ime".
    U Srbiji je mali broj odgajivaca koji imaju kvalitet,a taj kvalitet su dobili ili od Belgijanaca ili od Acovih ptica.
    Mislim da sam ti dosta toga objasnio a na tebi je da odlucis,moj savet ti je da kupis ono sto se tebi svidi.
    grujo
    grujo

Broj postova : 244
    Registration date : 30.12.2009

Postaj by grujo pet 10 kol - 19:16

Vlado da ti skratim pricu,u Uzicu postoji jedan gospodin kojeg zovu "Ćuban" a pravo ime Mikica Jevtić,poslednjih godina odgajivac sa najacim pticama u tom kraju a i sire sto govore brojni osvojeni pehari samo u zadnje 2-3 godine sto na domacim sto na medjunarodnim takmicenjima.Ptice je velikim delom doneo iz Hrvatske,od kralja malinoa,tako da sve drugo suvisno reci.Od njega mozes dobiti klasu i veliku pomoc u daljem odgoju,pozzzzz
    siamko

Broj postova : 5
    Registration date : 10.04.2012

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost Empty POZDRAV

Postaj by siamko sub 11 kol - 10:59

grujo je napisao/la:Vlado da ti skratim pricu,u Uzicu postoji jedan gospodin kojeg zovu "Ćuban" a pravo ime Mikica Jevtić,poslednjih godina odgajivac sa najacim pticama u tom kraju a i sire sto govore brojni osvojeni pehari samo u zadnje 2-3 godine sto na domacim sto na medjunarodnim takmicenjima.Ptice je velikim delom doneo iz Hrvatske,od kralja malinoa,tako da sve drugo suvisno reci.Od njega mozes dobiti klasu i veliku pomoc u daljem odgoju,pozzzzz
    Svaka cast momci.Jasam isto imao takve situacije.Nazalost uvek ce ih biti to zavisi od ljude.Jasam iz grcke i sad zivim i Madjarsku blizu Slovenije i ALEKSIC me je poslao telefone od koga mogu da nabavim ptice u sloveniju.Hvala njiemu i svima sto pomazu da prijatelji ptice povecavaju u broju.
    vladimirKrusevac

Postaj by vladimirKrusevac sub 11 kol - 17:49

Drugari recite mi ko jue covek iz hrvatske koji je kralj malinoa, gde ga mogu naci.jel mi mozete dati broj telefona OD mikice jeftica iz uzica, unapred hvala
    Vasko-MK
    Vasko-MK

Malino noja najveca ljubav i najvise razocarenje -na moju zalost Empty Pozdrav iz Makedonije

Postaj by Vasko-MK sub 11 kol - 19:08

Kralja malinoa iz Hrvatske mozes naci u Kleku. Zove se Aleksandar Arsic na forumu ima ime Malinois.
    Bilo kog da pitas u Klek, svi ce ti reci gde je njegova kuca. Naicices na osobu koja je UVEK prijatelski
    raspolozena i sa voljom da ti odgovori na svako pitanje u vezi ptica a naravno mozes nabaviti i kvalitetne
    ptice. Mislim da znas ali evo da ti bude lakse, Klek je malo turusticko mesto koje se nalazi na samu
    Jadransku magistralu odmah posle Neuma na putu Dubrovnik - Split.
    Pozdrav iz Makedonije cheers
    IvoR
    IvoR

Broj postova : 225
    Registration date : 30.10.2009

Postaj by IvoR pon 13 kol - 23:54

A odmah do kralja ti je i gospodin Marin-Fredi Krstulovic iz Splita.......
    Vasko-MK
    Vasko-MK

Postaj by Vasko-MK uto 14 kol - 12:47

Tacno Ivore, oni su veliki prijatelji i cesto su zajedno, tako da ako nadjes jednog
    automatski si nasao i drugog Very Happy . Od obojce se puno moze nauciti a sto je najvaznije
    dobiti kvalitetne ptice, bez ikakve prevare.
    Pozdrav cheers
    IvoR
    IvoR

Broj postova : 225
    Registration date : 30.10.2009

Postaj by IvoR uto 14 kol - 22:20

A i cijene su povoljnije nego recimo u Belgiji............
    nebojsav
    nebojsav

Broj postova : 85
    Registration date : 22.09.2010

Postaj by nebojsav ned 23 ruj - 9:31

SIGURNO JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJPOŠTENIJIH,UZGAJIVAČA MALINO KANARINACA JE G.MUSTAFA V. IZ TEŠNJA,MOZES GA NAĆI I NA SKIYP.OBRATI SE NJEMU I SIGURNO TI NEĆE UVALITI A I UMJEREN JE SA CIJENAMA,.ISTO I JA KAO I TI SAM SLIČNO PROŠAO,TAKO IZ MOGA ISKUSTVA BIH TI NJEGA PREPORUCIO, A G. KULICA IZ SPLITA.G. KULIC TI JE REDOVITO NA OVOM FORUMU ,PA SE MOZES I NJEMU OBRATITI.
    malinois
    malinois

Broj postova : 1594
    Registration date : 19.03.2009

Postaj by malinois čet 25 lis - 20:25

Kraljevi malinoa zive u Belgiji Very Happy Very Happy Very Happy

Mi svi ostali smo SIROTINJA RAJA lol!

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 0:22.