Ne znam jesam li otvorio pravu temu ali trebam pomoć iskusnijh kolega.Prije pet dana dobio sam kanarinku mozaik crvena iz 2005.sve je bilo dobro do danas kad sam čuo pucketanje iz nje.Zanima me što je to,jeli bolest i ako jest kakva i može li se liječit i da li su mi druge ptice u opasnosti?
+6
ticar
Branimir
Dean
zvrcko sen
Fago
steva318
10 posters
Problem sa kanarinkom
kemo89- Broj postova : 239
Registration date : 20.08.2008
- Post n°27
Re: Problem sa kanarinkom
Ma nista to nije neboj se ti to se samo ona igra kljunom.. pucka kljunom. Samo joj stavi sipinu kost i nista se ne boj. Tako ce ona grickati a i takodze izostriti kljun. Pozz
Gost- Gost
- Post n°28
kemo89 je napisao/la:Ma nista to nije neboj se ti to se samo ona igra kljunom.. pucka kljunom. Samo joj stavi sipinu kost i nista se ne boj. Tako ce ona grickati a i takodze izostriti kljun. Pozz
ima sipu i sve ostalo samo kad se približim čujem pucketanje.ona stoji mirno na štapiću i jednostavno kad diše to se čuje
Gost- Gost
- Post n°29
Ne ne to ti je menopauza,zezam se,mozda se i nije pocela mitariti...
Gost- Gost
- Post n°30
Toni,mozda pucka jezikom,jel neki znaju uzeti sjemenku pa je prevrcu po ustima a da ti to i neznas,moji to nekad znaju po cijeli dan,nevjerujem da je to,sto posto ljun,nako kao da noktima lupkas,klapucka,nije nista ozbiljno...
steva318- Broj postova : 286
Registration date : 09.06.2008
- Post n°31
Toni, moguce je da su grinje.
Gost- Gost
- Post n°32
OK Hvala ljudi ja ću nju za svaki slučaj odvojiti i promatrat
Steva ako jesu grinje može li se to liječiti i na koji način
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°33
toni b. je napisao/la:OK Hvala ljudi ja ću nju za svaki slučaj odvojiti i promatrat
kupi frontline u spreju pa probaj pošpricati iz vrata na kožu.