Ponasa se kao da je slogirana.Pada u stranu i jedva se pomera.Bukvalno se vuce po dnu kaveza.Takva je vec sat vremena.Bas mi je zao da je gledam ovakvu
Jel postoji tu neka pomoc ili je kasno za bilo sta?Sta joj se to desava
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
milan-pi je napisao/la:kod nas postoji zamena i zove se betoncin!Dean je napisao/la:ovdje ti je najbolji ljek "PATOSIN"
zvrcko sen je napisao/la:ima li ti susjed mačku ......ako nema problem ostaje ....
ja obično ako može letjeti je pustim a ako ne zajebajem se sa njom i po godinu dana ali rezultat je u 70% isti.
steva318 je napisao/la:zvrcko sen je napisao/la:ima li ti susjed mačku ......ako nema problem ostaje ....
ja obično ako može letjeti je pustim a ako ne zajebajem se sa njom i po godinu dana ali rezultat je u 70% isti.
Ne bih se slozio ni sa mackom ni sa pustanjem bolesne ptice na slobodu (ukoliko naravno nije divlja ptica koja ce se najverovatnije snaci). Samo ce se ptica jos vise, a totalno bespotrebno, muciti. Ja kad mi se to desi, dam ocu ili komsiji golubaru koji jednostavno jednim potezom "uspavaju" kanarinca. Nije prijatno kad to mora da se radi, ali u ovom hobiju mora se biti spreman i na neprijatne situacije, u cilju sprecavanja razvoja infekcija, a i da ptice jednostavno ne bi izlagali dugoj patnji.
lord189 je napisao/la:ma ili baciš malo otrova u vodu neće joj bit ništa samo će krepat