Seade,desava li se sta kod tebe? kod mene se vec uveliko "lezi" , ja mislim da je ovo kod mene neka pocetnicka sreca...
+6
Dule
ticar
crv
Boban NA
Dean
ERVINO
10 posters
Eumo - Spolno vezano i recesivno
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°52
Re: Eumo - Spolno vezano i recesivno
EUMOx je napisao/la:Seade,desava li se sta kod tebe? kod mene se vec uveliko "lezi" , ja mislim da je ovo kod mene neka pocetnicka sreca...
ne veseli se prerano.
Gost- Gost
- Post n°53
Re: Eumo - Spolno vezano i recesivno
To gore nije moj post u originalu,cenzurom i promjenom izgubio je svoje znacenje,pa moze se i pobrisati komplet.
Inace, 1. radovanje je u ovom hobiju je kad se pravi gnjezdo 2. kad se broje jaja 3. kad se osvjetle jaja baterijom. Ja sam na 3. jer je dobro sa obzirom na mjesec u kalendaru. Zato sam u postu (gore) htjeo da razmjenim informacije sa ostalim uzgajivacima i uporedimo desavanja,sto je mozda na prvi pogled izgledalo drugacije nego sto sam iskreno i mislio,pa je doslo do cenzure...Nema veze,tako i treba,ako postoji sumnja neka se brise da nedodje do nekih nesporazuma.
Inace, 1. radovanje je u ovom hobiju je kad se pravi gnjezdo 2. kad se broje jaja 3. kad se osvjetle jaja baterijom. Ja sam na 3. jer je dobro sa obzirom na mjesec u kalendaru. Zato sam u postu (gore) htjeo da razmjenim informacije sa ostalim uzgajivacima i uporedimo desavanja,sto je mozda na prvi pogled izgledalo drugacije nego sto sam iskreno i mislio,pa je doslo do cenzure...Nema veze,tako i treba,ako postoji sumnja neka se brise da nedodje do nekih nesporazuma.