objašnjenj i tabela bit će kasnije jer moram ići van sa ženom .........
Bogme malinos niko nepadne na PRVO APRILSKU šalu
Zadnja promjena: zvrcko sen; čet 2 tra - 0:22; ukupno mijenjano 1 put.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
ne samo to ne ne mogu virovat SALIS SE?zvrcko sen je napisao/la:Deane pa stvarno me razočaršnije upitna izabela upitan je muški paspartu ,, razradio sam šemu xy
zvrcko sen je napisao/la:Deane pa stvarno me razočaršnije upitna izabela upitan je muški paspartu ,, razradio sam šemu xy
Izgleda da mu treba dati gargiju!!!malinois je napisao/la:...Primjetio sam na da je na forumu i jedan renomirani sudac za malino kanarince,NIKAKO GA ISPROVOCIRAT DA POCNE UCESTVOVAT U RASPRAVAMA.Bilo bi dosta dobro
A ne znam sta mu treba dati?Svakako dobro dosaoklokkende je napisao/la:Izgleda da mu treba dati gargiju!!!malinois je napisao/la:...Primjetio sam na da je na forumu i jedan renomirani sudac za malino kanarince,NIKAKO GA ISPROVOCIRAT DA POCNE UCESTVOVAT U RASPRAVAMA.Bilo bi dosta dobro
malinois je napisao/la:kad otvori sliku klikni jos jednom na nju pa je povecaj sa jos jednim klikom.pozzz
PESTI je napisao/la:ako se,medjutim ,paspartu mužijak spari s izabelnom ženkom može se izleći svaki od osam fenotipski,ali i genotipski različitih potomaka i to :
1.zeleni mužijak nositelj izabela faktora
2.smedji mužijak nositelj izabelnog faktora
3.ahatni mužijak nositelj izabelnog faktora
4.čisti izabelni mužijak
5.zelena ženka
6.smedja ženka
7. ahatna ženka
8.izabelna ženka
(ženke,naravno ne mogu biti nositelji spolno vezanog faktora, jer je y kromosom za ove faktore prazan)---------časopis BATUDA god.4 br.3(13),rujan 2001.
ovo je POTVRDA gdje ljepo piše da paspartu NIJE isto što i nositelj izabele.
Dr. Milivoj Lozovina u ovom članku nije pod brij 1.napisao PASPARTU , već NOSITELJ IZABELE......
neka traje i traje rasprava ........pozdrav