by bizar ned 12 lip - 23:54
[quote="Carduel"]PRIJEDLOG MODERATORIMA:
Osobe koje komentiraju nečije ptice a nisu stavile svoje ban od 3 mjeseca. Ovo, naravno, uključuje i moju malenkost. Ovaj forum ide u negativnom pravcu i mislim da su neki zaslužili da se malo odmore od njega.
Puno pozdrava
Haaaa Haaaaa, tako je nešto i meni prije padalo na pamet, ali mislim da je to nemoguće(utopija), sve ti prijatelju zavisi od čovjeka-karaktera-ljudskosti.
Npr.
- Moj prijatelj Obilinović (što mu baštarda piva isprid ulaza u Konstruktor), kaže da će se logirat na forum i komentirat tek, kad stavi prvo svoju pticu na video da pjeva. Svaka mu čast, čovik ima svoje principe.
- A imaš dežurnih bolesnika, koji otvoreno kažu da se bave 40-ak godina, da namaju ništa, a sve druge seru. Kako to??? Iako su mi sad malo tihhhhiiiii. Čut ćeš ih u jesen kako su glassssni.
- Ja na primjer nikad ništa ne komentiram(obrazložio sam već zašto)............ da skratim.
ANGEL, neka je sretno, blagoslovljeno, samo naprid, samo stavljaj snimke, i napiši kao i ja da ne komentiraju... ali meni su opet komentirali.hahahaaaaPozzzzzzz