Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+80
plafonko
Pash031
Milos Stalac
pippo
zako
emirgrdelin
relja
kovac rupa
StarMo
dejzi
grk
topaz
saly
markoxp
Ive Labin
Merlo
kreso
grdelin-omiš
neznalica
gramofon
zelandur
toni mostar
skopski maestro
turbozd
zvrcko sen
vrca
Darko
rossi
vlajkobl
euzebio
zoran ptice pjevice
Renato.M
stiglica
echeberija
zoke007
edoMo
carduelismo
crv
Ranko Labovic
Maghellano
DAMIAN
Dule
Said_the_great
veso09
CUBA
angelo
bocka
saso78
ikayke
komiza
pavao
Sina BL
ssarava1
vlado
toni ilići
bizar
seadriver
sasar_le
brabus
krstokljun
tomi.st
refa95
ticar
riberi
DjordjeVet
Carduel
zijada
zoranV
Dax BG
DOMO
koce
lord189
baltic
karlo
krnjolac
Miljenko
MARIN
zadranin
PESTI
klapa-sinj
84 posters

Video Klipovi

Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Video Klipovi - Page 25 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by Sina BL ned 12 lip - 20:22

PESTI je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=HMrjQYLA0CI

Odeš na balkon i snimiš ticu,ništa bitno ili posebno .
    Jedan od mladih grdelina.

Opa bato, danasnji dan ce ostati upamcen po 2 okacena videa, a mozda bude i vise ako ovi inspirisu jos neke da postave Rolling Eyes

Ajmo mestri, daj te jos kojeg ovakvog ako ima, ili boljeg?

Pozzzzzzz cheers
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv ned 12 lip - 20:49

PESTI je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=HMrjQYLA0CI

Odeš na balkon i snimiš ticu,ništa bitno ili posebno .
    Jedan od mladih grdelina.

cheers A dobar si legendo !

,,DOĐOH , POSLUŠAH , SNIMLJAH .'' Genijalan pristup , bez petljanja i mistificiranja .

Angelo , bravo ! Imaš vrhunskoga mentora, iskoristi to . (Da je kome ...)

Wink
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV ned 12 lip - 21:29

Angelo,svaka čast.Slušao sam lani,kod tvog ćaće,grdelina koji je batudo 30 batudi,jednu za drugom ,a ovaj tvoj mu je vjerovatno učenik.
    Ako bi komentirali najnoviji mercedes,neki ovdje na forumu,bi mu našli 100 mana,a jedna bi išla kao,MA,NIJE LOŠ,ALI SAMO DA JE BMW I DA NIJE CRN,VEĆ BIJEL.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost ned 12 lip - 22:19

angelo je napisao/la:

Šta da ja sada da mislin,neko govori da bi osvojija zlatnu brokvu ,a neko da ga nebi drža.
    Ti si marko dugo ode na forumu ,još nikad ništa nisan čuja od tebe.Osim šta mudruješ.Donesi svoga,oćeš u polje,oćeš na ledinu,oćeš u šumu, di god oćeš,ja ću ovoga.Kladimo se po što oćeš.Za rezervu ću ponit još kojeg ćaćina,u fagotu,za slučaj da me privariš pa doneseš čijeg tuđeg.Ali vozit će me ćaća(obeća mi je),jer on zna di šta piva,tako da njega nemoš privarit.

Hahah vinko vinko, baš si vinko kakvi anđelo... u mene ima šta ima i kad ja buden smatra da je to za forum onda će to bit na forumu a prije foruma ćeš ga ti čut. Drža bi i ja tića tvoga da se razumimo.

Ajde ajde neka te vinko vozi, samo nemoj da te vozi u zdrave vrgoča jer su u njega vrđole lol!
    angelo

Broj postova : 72
    Registration date : 30.08.2010

Postaj by angelo ned 12 lip - 23:07

markoxp je napisao/la:

Hahah vinko vinko, baš si vinko kakvi anđelo... u mene ima šta ima i kad ja buden smatra da je to za forum onda će to bit na forumu a prije foruma ćeš ga ti čut. Drža bi i ja tića tvoga da se razumimo.

Ajde ajde neka te vinko vozi, samo nemoj da te vozi u zdrave vrgoča jer su u njega vrđole lol!

Slušaj dobro,ovo ti Anđelo govori,da ti je moj ćaća ćaća,davno bi ti dobija po labrnji i iša leć i nebi tako laprda kako laprdaš.Jesan li ti lipo reka donesi ako imaš šta,skupi i od susjeda a ja ću rezervu u fagotu.I poruči tin svojin šta ti stavljaju riči u usta da bi moj ćaća take izbaciva ki na traku.Zdrave je štagod i ima dok je bija dobar sa mojin ćaćon,do prije dvi tri godine.

Ode mi je malo i ćaća pomoga pisat,nisan sve ovo zna
    Još je reka da ste najjači za sjebat tića
    Aj sad se još malo nasmiji
    pavao
    pavao

Broj postova : 100
    Registration date : 25.04.2010

Postaj by pavao ned 12 lip - 23:15

bravo angelo nedaj da te niko zajebaje,stavio si dobrog tica na forum a ti koji laprdaju o njemu i trazu mane mogu ga samo slusat ali ga nece nikad imat u sebe na balkonu jer nisu maheri za to vec samo za sranje po drugima
    bizar

Broj postova : 389
    Registration date : 21.09.2010

Postaj by bizar ned 12 lip - 23:54

[quote="Carduel"]PRIJEDLOG MODERATORIMA:

Osobe koje komentiraju nečije ptice a nisu stavile svoje ban od 3 mjeseca. Ovo, naravno, uključuje i moju malenkost. Ovaj forum ide u negativnom pravcu i mislim da su neki zaslužili da se malo odmore od njega.

Puno pozdrava

Haaaa Haaaaa, tako je nešto i meni prije padalo na pamet, ali mislim da je to nemoguće(utopija), sve ti prijatelju zavisi od čovjeka-karaktera-ljudskosti.
    Npr.
    - Moj prijatelj Obilinović (što mu baštarda piva isprid ulaza u Konstruktor), kaže da će se logirat na forum i komentirat tek, kad stavi prvo svoju pticu na video da pjeva. Svaka mu čast, čovik ima svoje principe.
    - A imaš dežurnih bolesnika, koji otvoreno kažu da se bave 40-ak godina, da namaju ništa, a sve druge seru. Kako to??? Iako su mi sad malo tihhhhiiiii. Čut ćeš ih u jesen kako su glassssni.
    - Ja na primjer nikad ništa ne komentiram(obrazložio sam već zašto)............ da skratim.
    ANGEL, neka je sretno, blagoslovljeno, samo naprid, samo stavljaj snimke, i napiši kao i ja da ne komentiraju... ali meni su opet komentirali.hahahaaaaPozzzzzzz
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pon 13 lip - 0:53

angelo je napisao/la:

Slušaj dobro,ovo ti Anđelo govori,da ti je moj ćaća ćaća,davno bi ti dobija po labrnji i iša leć i nebi tako laprda kako laprdaš.Jesan li ti lipo reka donesi ako imaš šta,skupi i od susjeda a ja ću rezervu u fagotu.I poruči tin svojin šta ti stavljaju riči u usta da bi moj ćaća take izbaciva ki na traku.Zdrave je štagod i ima dok je bija dobar sa mojin ćaćon,do prije dvi tri godine.

Ode mi je malo i ćaća pomoga pisat,nisan sve ovo zna
    Još je reka da ste najjači za sjebat tića
    Aj sad se još malo nasmiji

Ne namjeravan se sa tobon svađat a i nema se zašto, pročitaj malo bolje kako san ti komentira tića (a to nije niti komentar jer nisan iša u detalje), inače ne komentiran ničije tiće, nisan ga izasra iz razloga šta je zija ispravna, ne šporkaje, samo je pitanje koji je timbar kome draži, na šta si ti popizdija a nevidin razloga. Neznan zbog čega si se mene uvatija, ja ti nisan neprijatelj baš zbog toga jer si blizu mojih godina... Al dobro ako te tata nuka protiv mene slobodno piši šta god oćeš ne dira me niti malo. Ja sam barem malo dostojanstven i zahvalan jer smo ja i prijatelj lord dobili neke poklone od tvoga tate pa ne reagiram burno i nesvađam se. Šalin se šta se tiće Zdrave, nema on pojma samo zna lagat. Pozz mali Vinko i veliki Vinko!
    vrca
    vrca

Broj postova : 31
    Registration date : 03.02.2011

Postaj by vrca pon 13 lip - 1:07

Angelo svaka cast,samo tako naprid.... cheers
    krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac pon 13 lip - 12:53

bravo pesti,bravo angelo,ako ovo nisu pravi tići za sljedbenike STP-a,onda neznam šta je!(ja osobno cijenim STP,ali je ne forsiram kod svojih ptica...) cheers
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic pon 13 lip - 16:49

Drago mi je uvijek kada se stavi neki novi video klip koji imalo vrijedi za diskusiju.
    Evo ovaj moj HAKLJO ima naj losiju ziju od svih moji tica ali mi je naj drazi jer voli batudu.
    Meni licno nije naj bitnija zija, mada bi volio da nemam viska slova u ziji ,ali volio bi svi koji cjene ziju da priznaju ako tic donekle ima izvedbu a boja nije u redu da priznaju da imaju viska slova u ziji đ,r,ž,š itd. Takav je slucaj i kod ova predhodna 2 videa kao i kod mog haklje cheers
    Oni koji to nece da priznaju onda ispada da slabo cuju cheers

ps.Ja bi volio da cujem kada tic prestane batudat a znamo da kad tic poveze 10 batudi da je to golemo da cujemo sta pjeva i koliko vremena mu treba da se vrati na batudu .

https://www.youtube.com/watch?v=lw28MnPmOW0&feature=mfu_in_order&list=UL

ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar pon 13 lip - 22:30

baltic je napisao/la:Drago mi je uvijek kada se stavi neki novi video klip koji imalo vrijedi za diskusiju.
    Evo ovaj moj HAKLJO ima naj losiju ziju od svih moji tica ali mi je naj drazi jer voli batudu.
    Meni licno nije naj bitnija zija, mada bi volio da nemam viska slova u ziji ,ali volio bi svi koji cjene ziju da priznaju ako tic donekle ima izvedbu a boja nije u redu da priznaju da imaju viska slova u ziji đ,r,ž,š itd. Takav je slucaj i kod ova predhodna 2 videa kao i kod mog haklje cheers
    Oni koji to nece da priznaju onda ispada da slabo cuju cheers

ps.Ja bi volio da cujem kada tic prestane batudat a znamo da kad tic poveze 10 batudi da je to golemo da cujemo sta pjeva i koliko vremena mu treba da se vrati na batudu .

https://www.youtube.com/watch?v=lw28MnPmOW0&feature=mfu_in_order&list=UL

oprostit ćemo mu šporkavanje jer ipak piva na jednoj nozi.da piva na dvi možda bi bilo bolje. Very Happy Laughing
    baltic
    baltic

Postaj by baltic uto 14 lip - 0:40

ticar je napisao/la:

oprostit ćemo mu šporkavanje jer ipak piva na jednoj nozi.da piva na dvi možda bi bilo bolje. Very Happy Laughing

Zbog noge sam ga i nazvao Hakljo fale mu 2 prsta i nije pristojno se rugati ako je hakljav Mad

Tic ima gresku zbog viska slova a ne sporkavanje na koje ti mislis ,ali shvatices to jednog dana kada budes drzao grdeline a ne kanarince vrabcastog izgleda Razz
    crv
    crv

Postaj by crv uto 14 lip - 1:00

baltic je napisao/la:

Zbog noge sam ga i nazvao Hakljo fale mu 2 prsta i nije pristojno se rugati ako je hakljav Mad

Tic ima gresku zbog viska slova a ne sporkavanje na koje ti mislis ,ali shvatices to jednog dana kada budes drzao grdeline a ne kanarince vrabcastog izgleda Razz

lol! Tičar , pazi metak !!!

What a Face E - jebi ga!

Balta !
    king
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar uto 14 lip - 2:55

crv je napisao/la:

lol! Tičar , pazi metak !!!

What a Face E - jebi ga!

Balta !
    king

da metak bombe fijuču,drža san i ja balta grdeline,nisam sigurno počea sa kanarincima,ali kad san vidija koja je to muka bolje se maknit nego se zajebavat,a i bilo mi pun k,,, tića što divljaju po gajbi.
    angelo

Postaj by angelo uto 14 lip - 7:27

markoxp je napisao/la:

Ne namjeravan se sa tobon svađat a i nema se zašto, pročitaj malo bolje kako san ti komentira tića (a to nije niti komentar jer nisan iša u detalje), inače ne komentiran ničije tiće, nisan ga izasra iz razloga šta je zija ispravna, ne šporkaje, samo je pitanje koji je timbar kome draži, na šta si ti popizdija a nevidin razloga. Neznan zbog čega si se mene uvatija, ja ti nisan neprijatelj baš zbog toga jer si blizu mojih godina... Al dobro ako te tata nuka protiv mene slobodno piši šta god oćeš ne dira me niti malo. Ja sam barem malo dostojanstven i zahvalan jer smo ja i prijatelj lord dobili neke poklone od tvoga tate pa ne reagiram burno i nesvađam se. Šalin se šta se tiće Zdrave, nema on pojma samo zna lagat. Pozz mali Vinko i veliki Vinko!
    Marko niko nikoga ne nagovara na ništa,niti san popizdija,a ti bi triba pročitat malo bolje kako si napisa.
    Šta ti znači ono,goji ga ako voliš?
    Malo mi je bilo za nevirovat, da moj vršnjak ovo ne bi drža,osim ako ima boljega,a tog boljega bi onda triba i pokazat.Al sve u redu poslin si se malo ispravija.
    Ako moj ćaća,šta je cili život posvetija tićima nezna koje su ovome tiću prednosti i mane,onda stvarno neznan ko zna.
    baltic
    baltic

Postaj by baltic uto 14 lip - 9:44

Mirko i Slavko "Mirko pazi metak" iz filma jos samo fali Bosko Buha da baci bonbu Smile

Bio je ja mislim i crv u filmu samo on nije obavjestavao kada svabo ispali metak heheh.

Ticar svaka cast kad si se na vrijeme rijesio male radosti u ticijoj pjesmi. Vecinom budu problemi kao sto je i ovaj moj hakljio pojeo sebi nogu.

Crve kada ces ti meni dati onu sliku sto si mi obecao nije valjda da ce i ova godina da proleti .

I love you
    PESTI
    PESTI

Broj postova : 1419
    Registration date : 11.03.2009

Postaj by PESTI uto 14 lip - 10:21

krnjolac je napisao/la:bravo pesti,bravo angelo,ako ovo nisu pravi tići za sljedbenike STP-a,onda neznam šta je!(ja osobno cijenim STP,ali je ne forsiram kod svojih ptica...) cheers

Pozdrav Krnjolac!
    Nije moj i Vinkov tić po STP (nova verzija STP).STP je doživio transformaciju pa sad postoje DVA (2)STP u samom Splitu a taj novi STP je važeći.
    Po novom modelu svatko drugačije čuje ,a najčešće se čuju ,,neispravne dzijade ,,ali ja nemam namjeru ulaziti duboko u analizu tog fenomena niti me zanima.
    Želio sam pokazati pjev od jednog grdelina na batudi ,ništa drugo.U Vinkovo ime ne mogu govoriti ali mogu reći da sam tog grdelina jučer slušao u živo i to je mnogo drugačije nego na videu .
    Ostao sam dužan staviti nešto zbog prepirki i prozivanja krajem prošle godine a obečao sam ,,sklepati,, nekoliko grdelina koji nešto vrijede (bar po mom sudu).Sad smatram moju obavezu završenom i ćao đaci !
    Strah me je pomisliti kako izgledaju vrhunski jer moj to nije .

Very Happy Very Happy
    angelo

Postaj by angelo uto 14 lip - 12:07

PESTI je napisao/la:

Pozdrav Krnjolac!
    Nije moj i Vinkov tić po STP (nova verzija STP).STP je doživio transformaciju pa sad postoje DVA (2)STP u samom Splitu a taj novi STP je važeći.
    Po novom modelu svatko drugačije čuje ,a najčešće se čuju ,,neispravne dzijade ,,ali ja nemam namjeru ulaziti duboko u analizu tog fenomena niti me zanima.
    Želio sam pokazati pjev od jednog grdelina na batudi ,ništa drugo.U Vinkovo ime ne mogu govoriti ali mogu reći da sam tog grdelina jučer slušao u živo i to je mnogo drugačije nego na videu .
    Ostao sam dužan staviti nešto zbog prepirki i prozivanja krajem prošle godine a obečao sam ,,sklepati,, nekoliko grdelina koji nešto vrijede (bar po mom sudu).Sad smatram moju obavezu završenom i ćao đaci !
    Strah me je pomisliti kako izgledaju vrhunski jer moj to nije .

Very Happy Very Happy
    hahaha Vinko je.Nasmija san se kad san pročita ovo.Vidin da si dobro razbistrija glavu.Moja je još malo u "balunu".Cili dan jučer besidili,a zaboravili reć jedan drugome da ne pišemo po forumu šta smo čuli.I ti moje,i od maloga ,i ja tvoje...hahhaah...stvarno smo jaki.Upravo zato da ne ispada da se međusobno hvalimo,a šta smo imali rekli smo jučer jedan drugome.Aj srića pa nisi puno reka,a kad si ti tako reka,onda moran i ja toliko,a nisan ima namjeru ništa spominjat.Bogami i tvoji uživo drugačije zvuče ,i samo ću reć šta san ti reka i jučer.
    A to je da se snimci sa telefona ne može baš previše virovat,i da si nadmašija moja očekivanja.
    Eto samo toliko

crv
    crv

Postaj by crv uto 14 lip - 12:32

Vinko , koiko imaš sinova Suspect Exclamation Question king
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 1607
    Registration date : 08.12.2008

Postaj by zvrcko sen pet 17 lip - 3:58

e moj Vinko drago mi je da si ponovo tu... Neki nisu sumjnjali da ima špirita kod tebe...samo nekima ne odgovara jer nemogu bit dva kralja ...

Pesti najgore što moš grdelinašu reć je da imaš tića koji piva ....

nedajte se isprovocirat i uživajte
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 1607
    Registration date : 08.12.2008

Postaj by zvrcko sen pet 17 lip - 4:08

[quote="bizar"]

Bizar jesi poludija pa nebi sedam ljudi ostalo na forumu od grdelinaša ,,pa oni bi na guzicu progovorili- kritizirali....

Što se tiće markiše našeg mogu Vam reći da ima tića boli glava ja sam ga vidija na špricu ga je ranija...... Shocked Laughing otkad je počeja posječivat Kalahari još je jači u teoriji ......marko ostavi se teorija o tićima i uvati se ženskih , a tu ti niko nema što reć jer si puno jači u praksi .....
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 pet 17 lip - 10:18

[quote="zvrcko sen"]

cheers cheers veno sta se tiče žena za njin uvik lete dvi tri oćakuše a on onako ka mladac bez pige uvik ih namami na nečiji bošket
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 17 lip - 23:17

[quote="zvrcko sen"]

Komšija nemora svako znat, pa da mi dolaze pod balaturu slušat, nevoli meni baba da oko kuće ašikuju hahahaha Laughing
    krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac ned 19 lip - 17:30

ko ovako nazove svoj aviončić,taj mora da je pravi zaljubljenik našeg grdelina.... sunny

Video Klipovi - Page 25 Bodizvekovac27.th

Video Klipovi - Page 25 Bodizvekovac32.th

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 2:48.