Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+80
plafonko
Pash031
Milos Stalac
pippo
zako
emirgrdelin
relja
kovac rupa
StarMo
dejzi
grk
topaz
saly
markoxp
Ive Labin
Merlo
kreso
grdelin-omiš
neznalica
gramofon
zelandur
toni mostar
skopski maestro
turbozd
zvrcko sen
vrca
Darko
rossi
vlajkobl
euzebio
zoran ptice pjevice
Renato.M
stiglica
echeberija
zoke007
edoMo
carduelismo
crv
Ranko Labovic
Maghellano
DAMIAN
Dule
Said_the_great
veso09
CUBA
angelo
bocka
saso78
ikayke
komiza
pavao
Sina BL
ssarava1
vlado
toni ilići
bizar
seadriver
sasar_le
brabus
krstokljun
tomi.st
refa95
ticar
riberi
DjordjeVet
Carduel
zijada
zoranV
Dax BG
DOMO
koce
lord189
baltic
karlo
krnjolac
Miljenko
MARIN
zadranin
PESTI
klapa-sinj
84 posters

Video Klipovi

Gost
    Gost

Video Klipovi - Page 14 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by Gost sub 30 lis - 20:13

[quote="bizar"]
    pavao je napisao/la:
    -Također je g. Ćubelić u polumraku (bez svijetla, ljeti) pario grdeline bez problema (uz dobru pripremu ptica).

Mozda su bili na drogi ili nekoj zescoj rakiji,cim se pare u polumraku Cool

Dobra priprema + polumrak, dvije tacke koje se nedodiruju Smile
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 sub 30 lis - 20:22

kad čovik ima volje i kad prozabere dobre tiće natira bi on grdeline da se pare i bez "kur.a" da prostite
    zijada
    zijada

Broj postova : 354
    Registration date : 07.08.2010

Postaj by zijada sub 30 lis - 20:55

bizar je napisao/la:
    zoranV je napisao/la:Bizar,tebi i meni je jedina mogućnost da ih usvojimo ,njih dvojicu i ostvarila bi nam se životna želja Very Happy Very Happy cheers

Prijatelju moj to je viječna borba-nesporazum-trzavice, "roditelji-djeca" (i mene je tuđi "ćaća-otac" odgajao-školovao... više sam je materijalno znao napraviti za mjesec dana nego mi otac cili život).
    Mogli bi jedan cijeli forum samo za to otvoriti, eli evo ti ZoraneV malo "sličica" za razmišljanje:
    -Aristotel je pisao da mladi ne slušaju starije-iskusnije...(uvijek je taj nesporazum OTAC-SIN).
    - Mimara u testamentu (poslije svoje smrti) otvara-ostavlja predmeta za otvaranje muzeja u ZG, znaš li što je ostavio sinu jedinome? govno mu je ostavio-nula-ništa ??????????'
    -Bill Gates(najbogatiji čovik na svitu pedesetak MILJARDI doloresa TEŽAK) već je pola imovine ostavio u humanitarne svrhe, a znaš li koliko je djeci ostavio???? 500.000.US doloresa po djetetu(Kaže:Šta će in više, samo da se pokvare).
    - NIKADA Rokfeler ili Ford, nije rodio-odgojio Rokfelera ili Forda.......
    - IvanRaos"Prosijaci i sinovi", glavna tema serije je prijateljstvo-odnos otac-sin......
    - Slažem se prijatelju da bi nam se "ostvarila životna želja"...ali bi se možda oni pokvarili ??????
    Mislim da ćeš više ti (ja) ostaviti materijalno svojima nego su skupa: Mimara i Bill Gates svojoj djeci (pa se malo zamisli).
    Imam još desetke primjera(iz književnosti i života), ali je tema ŠKAKLJIVA,veoma klizava, veoma OFF, može nas odvesti...pričajmo o pticama. Ovo ja ležim malo bolestan pa pričam pizd.....
    ps
    Znaš da sam našao ljek-riješenje protiv "crijevne viroze": Jednostavno ne jesti i ne piti, tako da nema povraćanja ni proljeva (nema što izaći). Hahaaaaaaaaa
    g.Bizar želim vam brzo ozdravljenje.Ovo je bilo iskreno drag ste mi čovik i nemoj te se ljutit na mene svaki put.Pozdrav Zijada...
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sub 30 lis - 21:36

Ma ja bi volija da je meni bizar ćaća Laughing
    komiza
    komiza

Broj postova : 955
    Registration date : 20.06.2009

Postaj by komiza sub 30 lis - 21:37

Taman san naućio tovara bez jist i krepa mi je,reka je jedan u nas. I ja Vam želim brzo ozdravljenje šjor Kriljani ! sunny
    zijada
    zijada

Broj postova : 354
    Registration date : 07.08.2010

Postaj by zijada sub 30 lis - 21:55

markoxp je napisao/la:Ma ja bi volija da je meni bizar ćaća Laughing
    Nemoj tako Marko ipak je lipo imat svoje biološke roditelje,da nije njih bilo nebi ni ti postoja niti bi se bavija tičarstvom.Nemoj ovako omalovažavat roditelje vjerujem da nisu to zaslužili. Sad
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV sub 30 lis - 22:11

zijada je napisao/la:
    markoxp je napisao/la:Ma ja bi volija da je meni bizar ćaća Laughing
    Nemoj tako Marko ipak je lipo imat svoje biološke roditelje,da nije njih bilo nebi ni ti postoja niti bi se bavija tičarstvom.Nemoj ovako omalovažavat roditelje vjerujem da nisu to zaslužili. Sad

Ma pusti to Zijada,ja se slažem sa Markom,i ja bi volio da mi je Bizar ćaća Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy cheers
    koce

Broj postova : 360
    Registration date : 16.04.2010

Postaj by koce sub 30 lis - 22:16

Bizar,evo taman doša iz prepunog Kalaharija i nosim ticarske pozdrave i lipe želje za što brže rekuperavanje.Pozdrav iz ticarskog centra.
    bizar

Broj postova : 389
    Registration date : 21.09.2010

Postaj by bizar ned 31 lis - 0:06

[quote="EUMOx"]
    bizar je napisao/la:
    pavao je napisao/la:
    -Također je g. Ćubelić u polumraku (bez svijetla, ljeti) pario grdeline bez problema (uz dobru pripremu ptica).

Najprije molim, NE SUDITI prerano, malo kulture-dužne pažnje u ophođenju mislim da ne bi škodilo(mislim da si previše brzoplet u donošenju suda, a ne znaš o kome se radi)????.
    Kao prvo to sam ja vidio, i to tvrdim( A NIKAD NE LAŽEM), te mi je dao tu PRSTENOVANU ženku navedeni gospodin.
    Kao drugo, navedeni gospodin je na ovom forumu pod CUBA, te molim kad već ne vjeruješ (meni) pitaj osobno-direktno na "kojoj su drogi", predstavnk je Dalmacije u Hrvatskom Ornitološkom u Zg itd, itd...........

bizar

Broj postova : 389
    Registration date : 21.09.2010

Postaj by bizar ned 31 lis - 0:13

g.Bizar želim vam brzo ozdravljenje.Ovo je bilo iskreno drag ste mi čovik i nemoj te se ljutit na mene svaki put.Pozdrav Zijada...[/quote]

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    MOLIM MODERATORE-ADMINISTRATORE DA UPOZORE (po neznam koji put, jer ja to nisam u mogućnosti) tajanstvenog g.ZIJADU da ne spominje moje ime.
    Ako se ponovi, ja ću opet reagirati kao i dosada, a već imamo opomenu.
    Stvarno ne znam kako toj osobi obijasniti, što mu ljepo ili ružno reći da me ne spominje. Unaprijed hvala.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    vlado
    vlado

Broj postova : 856
    Registration date : 22.01.2010

Postaj by vlado ned 31 lis - 0:58

komiza
    komiza

Broj postova : 955
    Registration date : 20.06.2009

Postaj by komiza ned 31 lis - 10:27

Zajebani ste Kriljani,nema šta.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost ned 31 lis - 11:34

[quote="bizar"]
    EUMOx je napisao/la:
    bizar je napisao/la:
    pavao je napisao/la:

Najprije molim, NE SUDITI prerano, malo kulture-dužne pažnje u ophođenju mislim da ne bi škodilo(mislim da si previše brzoplet u donošenju suda, a ne znaš o kome se radi)????.
    Kao prvo to sam ja vidio, i to tvrdim( A NIKAD NE LAŽEM), te mi je dao tu PRSTENOVANU ženku navedeni gospodin.
    Kao drugo, navedeni gospodin je na ovom forumu pod CUBA, te molim kad već ne vjeruješ (meni) pitaj osobno-direktno na "kojoj su drogi", predstavnk je Dalmacije u Hrvatskom Ornitološkom u Zg itd, itd...........

Nisam rekao da nevjerujem, nego neznam koliko rakija treba biti "stepeni" da bi grdelin izgubio orjentaciju duzine dana i snage svjetlosti i time poprimio karakteristike sljepog misa. Cool
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV ned 31 lis - 14:57

Ja sam se oduševio sa jednim mojim mladim baštarom,jučer sam ga iznio vani i imao sam šta čuti ,skinuo je pjesmu onog mog pletadura (onog šta mi ga je zmijurina popapala).Pjeva njegova pletiva,istom jačinom i istom bojom glasa,tek sam ga jučer prvi put iznio ,zbog toga sam zahvalan Ervinu i Deanu,jer su ga gledali i jednoglasno su se složili da nije za izložbu,hvala im Very Happy Very Happy .Za par dana ću ga snimiti i staviti na forum,a stavit ću i pletadura (snimku,naravno) ,da vidite sličnost.
    Naime,kad se baštar izlegao,u to vrijeme je pletadur bio sa njima u prostorije,tako da su ga slušali oko mjesec dana,a onda sam ga iznio u hodnik volijera i tad je došla neman i pojela mi ga Sad .Ali i to je bilo dovoljno da ga ovaj skine,iako je poslije toga bio u volijeri sa30-tak baštara,njemu je ostalo pjevanje od pletadura.
    karlo
    karlo

Broj postova : 85
    Registration date : 22.12.2009

Postaj by karlo ned 31 lis - 21:11