bizar je napisao/la:Prijatelju sve si rekao.Carduel je napisao/la:bizar je napisao/la:MARIN je napisao/la:
E i ovo je lipo vidit.
Da je stavit koju .......
NESHVATLJIVO, stvarno je grdelin čudna ptica, ovaj video je sniman vjerovatno sa nekih desetak metara, koja je kvaliteta kamere???? Jeli stavio kod snimanja 24.ili 16 ili 12... bit-a???? jeli pojačao ton kad je snimao ili mu je automatski jeli prometna ulica, drugi zvukovi, puno pitanja...... ali ja u sobi gdje spavam imam mladog grdelina, kojem puštam CD, u kanti Jupola (poslušao sam g.Zijadu, hahahaaa) pod bijelom krpom, e kad pustim ovaj video ( ton otprilike na sredini) moj grdelin iz kante Jupola se počme javljati-poludi-zove-....(ispod krpe, u kanti, svira mu CD a on čuje) Ja jedva čujem a pola metra sam od laptopa, a on je tri metra i sve čuje?????????????
Čovječe, koja je to frekfencija-decibeli-tonovi, šta sve može grdelin uhvatit-ćuti...... dobro je davno Koce reka da treba okrečiti stan jer da "strila" ostaje na inkartu od zida....
Marine, je ovo je lipo vidit, ali samo da čuješ mog mladog (iz kante)kad popizdi. Pozzzz
Evo i kratko objašnjenje ovog što bizar navodi. Radi se o tome da se zvukovi pojačavaju u kanti od jupola jer je kanta okruglog ili ovalnog oblika tako da "centar" pojačnog zvuka dolazi u sredini kante gdje se nalazi učenik. Ništa čudno! Čudni su putevi zvuka! :-) A k tome gdje njegovi mjeseci a gdje Bizarove godine. Jel tako prijatelju?
Čudni su putevi.....ima li rješenja-pomoći, godine ne mogu smanjit, a da promjenim kantu,....? hahahahaaPozzzz
Treba promijeniti akustiku kante, tako da se varijacije frekvencija pravilno izvode u njoj. Naravno spriječiti pojavu eha da nam dzija nebi bila ko svirena od prve pomoći. :-) Toliko od mene! Nije dobro sve ni otkriti odmah! Jel tako Bizar? Pozzz