by bizar pet 29 lis - 14:13
Prijatelju moj to je viječna borba-nesporazum-trzavice, "roditelji-djeca" (i mene je tuđi "ćaća-otac" odgajao-školovao... više sam je materijalno znao napraviti za mjesec dana nego mi otac cili život).
Mogli bi jedan cijeli forum samo za to otvoriti, eli evo ti ZoraneV malo "sličica" za razmišljanje:
-Aristotel je pisao da mladi ne slušaju starije-iskusnije...(uvijek je taj nesporazum OTAC-SIN).
- Mimara u testamentu (poslije svoje smrti) otvara-ostavlja predmeta za otvaranje muzeja u ZG, znaš li što je ostavio sinu jedinome? govno mu je ostavio-nula-ništa ??????????'
-Bill Gates(najbogatiji čovik na svitu pedesetak MILJARDI doloresa TEŽAK) već je pola imovine ostavio u humanitarne svrhe, a znaš li koliko je djeci ostavio???? 500.000.US doloresa po djetetu(Kaže:Šta će in više, samo da se pokvare).
- NIKADA Rokfeler ili Ford, nije rodio-odgojio Rokfelera ili Forda.......
- IvanRaos"Prosijaci i sinovi", glavna tema serije je prijateljstvo-odnos otac-sin......
- Slažem se prijatelju da bi nam se "ostvarila životna želja"...ali bi se možda oni pokvarili ??????
Mislim da ćeš više ti (ja) ostaviti materijalno svojima nego su skupa: Mimara i Bill Gates svojoj djeci (pa se malo zamisli).
Imam još desetke primjera(iz književnosti i života), ali je tema ŠKAKLJIVA,veoma klizava, veoma OFF, može nas odvesti...pričajmo o pticama. Ovo ja ležim malo bolestan pa pričam pizd.....
ps
Znaš da sam našao ljek-riješenje protiv "crijevne viroze": Jednostavno ne jesti i ne piti, tako da nema povraćanja ni proljeva (nema što izaći). Hahaaaaaaaaa