Stipe (PESTI) je stavija ovaj snimak ,nisam strucnjak da bih iskomentira pjev ali jedno me zanima kod ove ptice : dal je ovo ok ako iza dzije nastavi sa ci ci ci i da li se to tolerira bez obzira koliko je dzija dobra
+40
DjordjeVet
grdelin-omiš
Renato.M
CASPER
karlo
xyz
Merlo
lord189
jere
japirko1
bivanzg
toni69
DOMO
zvrcko sen
ssarava1
bocka
ticar
krnjolac
Dax BG
vlado
kreso
PESTI
faganel
Dean
trava
krstokljun
zoranV
komiza
koce
saso78
crv
malinois
zadranin
baltic
Sina BL
Dadoni
Miljenko
Carduel
brabus
MARIN
44 posters
ŠKOLA PJEVA
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°301
Re: ŠKOLA PJEVA
Stipe (PESTI) je stavija ovaj snimak ,nisam strucnjak da bih iskomentira pjev ali jedno me zanima kod ove ptice : dal je ovo ok ako iza dzije nastavi sa ci ci ci i da li se to tolerira bez obzira koliko je dzija dobra
zadranin- Broj postova : 232
Registration date : 06.03.2010
- Post n°302
ČUJEM VCIJU
- Post n°303
ovisi ko sta trazi malino, moj prijatelj obozava, abnormalno debele zene, sa sisama do pupka , i bokovima ko gajeta , a ja volim njezne i mrsave
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°304
zadranin je napisao/la:ovisi ko sta trazi malino, moj prijatelj obozava, abnormalno debele zene, sa sisama do pupka , i bokovima ko gajeta , a ja volim njezne i mrsave
Ako razmisljamo na taj nacin NEMA LOSE PJESME
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°305
zadranin je napisao/la:ČUJEM VCIJU
Znači smatraš kako sam ja u pravu!Hvala na iskrenosti!
- Post n°306
sta je nekima vrh pivanja meni ne mora bit, a čistog u dva pletiva i zijom u prolaziću prodam za 100eura
- Post n°307
malinois je napisao/la:zadranin je napisao/la:ovisi ko sta trazi malino, moj prijatelj obozava, abnormalno debele zene, sa sisama do pupka , i bokovima ko gajeta , a ja volim njezne i mrsave
Ako razmisljamo na taj nacin NEMA LOSE PJESME
Ptica ne smije nastavljati.Po STP.
Što se da sa takvom pticom raditi druga je stvar.
- Post n°308
zadranin je napisao/la:sta je nekima vrh pivanja meni ne mora bit, a čistog u dva pletiva i zijom u prolaziću prodam za 100eura
Što ti znači ovo sa dzijom u prolaziću?
- Post n°309
ja mislim da će ovih dana osvanuti tić na forumu, koji je potekao iz ove skole, cijena mu je bila 100eura, čisto da se pokrije hrana skurica i jednogodisnji rad sa pticom pa će me komentar zanimati
- Post n°310
zija u prolaziću, je zija jednu ocjenu lošija od ove koju sam postavio, te ima sve sta ima ova zija , znači po meni ima sva slova , ima i kolumbar , boju samo ocjenu kraća, ali tica je čista po svim pravilima , znači ista batuda bez nastavka , i trpljiv vers
- Post n°311
zadranin je napisao/la:zija u prolaziću, je zija jednu ocjenu lošija od ove koju sam postavio, te ima sve sta ima ova zija , znači po meni ima sva slova , ima i kolumbar , boju samo ocjenu kraća, ali tica je čista po svim pravilima , znači ista batuda bez nastavka , i trpljiv vers
Znači ti ne spadaš u ove što dzije dijele na ispravne i neispravne.Nego si za ocjene.Tu se slažem sa tobom.Kažeš ocjenu slabija.A koja bi bila ocjena za ovu što si postavio?
- Post n°312
a sad vi meni recite, za pivanje koje sam postavio, batuda je takva kakva je, ocjenite je, prije strile, znamo da strila nije prolazna po kriterijima koji se traze, ali me zanima dali ovo prije strile prolazi i koja je to ocjena
- Post n°313
moja ocjena je +3 ali ovi tići će za mjesec dana po mom sudu zije pivat 4
- Post n°314
a to ću i dokumentirat, jer kako spirit pada zije su bolje i duze, ti tići su u mene godinama, pa ih poznam
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°315
PESTI je napisao/la:Miljenko je napisao/la:Merlo je napisao/la:Meni se cini da bi tribalo dobra gradela napravit pa ljucki i u miru bozjem sve zavrzlame jednom za sva vrimena rascistit.
Je, pa da se pocnu gadjati pecenim mesom!!??
Jednima bi bilo polo-sirovo...a drugima...prepeceno!
A pitam sam ja lipo...kakva je bila janjetina na "zlatnoj brokvici? Ma, niko ni odgovorio...bice da im je zapinjalo za zube!!!???
PS: Marine, a jesi li bio kod Vinka poslusat onog njegovog "proslogodisnjeg"?
Ajde, ako ima neka snimka mozete mi poslati i na e-mail!
Miljenko , ja sam se čuo sa Vinkom ,pozdravlja te ,a mene je zamolio da ti kažem da više nema ni pero u kući.
Poklonio je sve prijatelju i sad pauzira od grdelina .
Hvala Pesti, pozdravi ga kad se cujete.
Steta da se ostavia grdelina (za sada), ma ako je "zadrti" (kao sto mislim da je), vjerujem da ce se vratiti pticama.
Baltic, onaj grdelin ti piva puno ko "kanarinac", ucis ga s krivim CD (tip pjeva nije svojstven grdelinima, vec neka mjesavina). Ako zelis obogatiti pletiva koristi grdelinova pletiva. Dzija ima nedostatka slova.
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°316
ovaj tić koji visi naopako po meni ima vrlo dobru ziju,sva slova se čuju jedino je malo kraća.zadranin je napisao/la:a to ću i dokumentirat, jer kako spirit pada zije su bolje i duze, ti tići su u mene godinama, pa ih poznam
a kod baltinoga nema ni I ni Z,vcijuuu.možda to što zovu kroz iglene uši je ono što tić sa snimke nemože skupiti(čuti)
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°317
Nista onda mora se poslusat uzivo pa sljedece godine na Ramu pa da saslusamo.
https://www.youtube.com/watch?v=g2yu0EMWgTE&feature=channel
- Post n°318
zadranin je napisao/la:a sad vi meni recite, za pivanje koje sam postavio, batuda je takva kakva je, ocjenite je, prije strile, znamo da strila nije prolazna po kriterijima koji se traze, ali me zanima dali ovo prije strile prolazi i koja je to ocjena
Da nije nastavka bio bi to sasvim pristojan tić.Dobar.Ocjena 3.Ali zbog nastavka ne može proć.
Nije mu ni pletivo ,a ni dzija nešto za oduševit se.Ali sve skupa dobar.Šteta što nastavlja.
I nije striladur nego čačadur.Ali dođe ti na isto.
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°319
baltic je napisao/la:Nista onda mora se poslusat uzivo pa sljedece godine na Ramu pa da saslusamo.
Balta ,prijatelju za ovog sam te pitao ,kad smo pričali na Ramskom jezeru,ako se sjećaš.Ovaj mi se sviđa .Za moj ukus je najbolji od svih koje si do sada stavio.Napominjem - ZA MOJ UKUS.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°320
zoranV je napisao/la:Meni su sva tri grdelina dobra i ja predlažem nerješeno .A dobro bi bilo da Cardeul ,prelista sa onom ribljom kosti sve tri zije ,pa da svi to vidimo.A pletiva ,neka pričekaju da se odrede standardi pjeva .
Baltić
Marin
Zadranin
Napomena: Pošto su ptice snimane s različitim mikrofonima i s različite udaljenosti teško se može napraviti 100% stvarna slika! Zanimljivo mi je kako se dzija kod baltinog tića stanjiva nakon kulminacije kolombara tako da se može stvarno reći da bi prošla kroz ušicu od igle.
- Post n°321
molio bi i pojašnjenje ovi riba, jer ja tu nista ne razumijem, pozzz, a mozete i pojasniti kako to dozivjavate kao ziva osoba, koja čuje sta čuje,,,,,,
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°322
zadranin je napisao/la:molio bi i pojašnjenje ovi riba, jer ja tu nista ne razumijem, pozzz, a mozete i pojasniti kako to dozivjavate kao ziva osoba, koja čuje sta čuje,,,,,,
ovo ti je samo zija,znači uzlaz dužina i pad,kod nijedne zije nije dobro.
Gost- Gost
- Post n°323
-Platon je tražio da se na ulazu "Akademije"(Akademija je institucija posvećena naprednom učenju i širenju znanja) napiše tekst:
VI KOJI NE VOLITE GEOMETRIJU NE ULAZITE.
-Skromno molim, forumaše koji ne vole-shvaćaju-razumiju "riblju kost" da se negativno ne izražavaju glede iste.
-Moj osobni ( ne mora biti točno) da je to kako sam već nekoliko puta napisao budućnost-barem za mene , a vidim da i kod vas cijenjeni forumaši te nijanse izazivaju nesporazume(čovjek može ne čuti koje slovo, ne čuti kako zijada pada, ili ostaje na "I", bez "U").
Nije sramota ovo što ja govorim, svijedoci smo prepirki kod svijetskog nogometnog prvenstva, kako sudac može pogriješiti, znamo da su u hokeju+tenisu već (pozvali u pomoć) prihvatili tehnologiju.....o tome vam ja danima pričam.
-Carduel, BRAVO , samo pomalo, sve će doći na svoje, uvijek govorim neka riblje kosti... molim (forumaše) ne zamjeriti, to je samo moje skromno mišljenje, hvala unaprijed.
VI KOJI NE VOLITE GEOMETRIJU NE ULAZITE.
-Skromno molim, forumaše koji ne vole-shvaćaju-razumiju "riblju kost" da se negativno ne izražavaju glede iste.
-Moj osobni ( ne mora biti točno) da je to kako sam već nekoliko puta napisao budućnost-barem za mene , a vidim da i kod vas cijenjeni forumaši te nijanse izazivaju nesporazume(čovjek može ne čuti koje slovo, ne čuti kako zijada pada, ili ostaje na "I", bez "U").
Nije sramota ovo što ja govorim, svijedoci smo prepirki kod svijetskog nogometnog prvenstva, kako sudac može pogriješiti, znamo da su u hokeju+tenisu već (pozvali u pomoć) prihvatili tehnologiju.....o tome vam ja danima pričam.
-Carduel, BRAVO , samo pomalo, sve će doći na svoje, uvijek govorim neka riblje kosti... molim (forumaše) ne zamjeriti, to je samo moje skromno mišljenje, hvala unaprijed.
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°324
zoranV je napisao/la:baltic je napisao/la:Nista onda mora se poslusat uzivo pa sljedece godine na Ramu pa da saslusamo.
Balta ,prijatelju za ovog sam te pitao ,kad smo pričali na Ramskom jezeru,ako se sjećaš.Ovaj mi se sviđa .Za moj ukus je najbolji od svih koje si do sada stavio.Napominjem - ZA MOJ UKUS.
Ok zoka ali mislim da si mislio na njegovog ucenika koji je skrenuo .
DOMO- Opomena
- Broj postova : 68
Registration date : 27.08.2009
- Post n°325
Večer svima,evo i ja ču reč par riči za Zadrine tiče,batuda prelipa,zija dobra,jedino mi se ne svidja nastavak.Ja sam te tiče sluša prije par dana i još lipše zvuče uzivo.Bravo Zadro i samo naprid