by MARIN pet 9 srp - 16:57
[quote="koce"]Bravo Marine,oduševljen sam,čim su mi rekli da si stavija grdelina,evo me i svaka čast.Prekrasna, fina,meka,liša zijada, skoro ka mliko,praznik za uši.Ako ti slučajno netko kaže da je greza ili nategnuta,odmah mu daj peščurinu,ili zovi mene,ja ću te branit.Ja ovo nemam doma,niti blizu.Evo jedna lipa tičarska:želim ti da dogodine izbaciš još nekoliko ovakvih lavova.Marine,opravda si sva moja očekivanja.Puno pozdrava i sriče u tičima,i sve najbolje svim forumašima.
Koce čemu ovakva reakcija?Nešto te zasmetalo?
Ni u jednom momentu nisam komentirao svoje ptice ,niti to predstavio kao neki vrhunski kvalitet.To su uradili drugi.Što ih je više pohvalilo moje nego tvoje,a što ja tu mogu.Valjda je to stvar ukusa.Ne volim komentirati samo fragmente grdelinove pisme(dziju)već tića u kompletu.
A što se dzije tiče niti tražim da bude liša niti ka mliko ,niti da prolazi kroz uvo od igle.Mora zvonit ,mora se čuti na 200 metara.To je što se tiče boje.Za kolombar i dužinu valjda se slažemo.
I na kraju ,kad si se već javio ,imaj muda i pred svima mi odgovori na pitanje,konkretno.
Koji su tići bolji?Moji ili od tvojih prijatelja Dome i Balte?
Komplet tići!Nemoj sad udrit neku filozofiju i izbjegnut konkretan odgovor.
A možeš pridodat i one svoje što si im nadožuntava batude.Kako bi ispali batudaši i kako se nebi čulo ono što se ne smi čuti.