ovako izgleda...malo,ali radi posao...
5 posters
moja terasa
DjordjeVet- Broj postova : 448
Registration date : 11.06.2008
- Post n°1
moja terasa
ovako izgleda...malo,ali radi posao...
Gost- Gost
- Post n°2
Re: moja terasa
svaka cast,ovako je dosta slicno mome "carstvu",ali sve u svemu dobro je,vidi se da je majstor radio,jos me samo zanima,tebi tice isto stoje na necemu kao i meni,doduse meni na aluminijskim cjevima i ispod njih ima desetak cm i dole se uvlaci limena skrovada za izmet,kakvi je tebi sustav za izmet i hranu?
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°3
Jako praktično, kako kažeš bitno da radi
- Post n°4
sve ovo je smjesteno na jako malom prostoru, kako mozete da vidite....sirina terase je oko metar, a dubina letilice i police je oko 30 cm...markoxp je napisao/la:svaka cast,ovako je dosta slicno mome "carstvu",ali sve u svemu dobro je,vidi se da je majstor radio,jos me samo zanima,tebi tice isto stoje na necemu kao i meni,doduse meni na aluminijskim cjevima i ispod njih ima desetak cm i dole se uvlaci limena skrovada za izmet,kakvi je tebi sustav za izmet i hranu?
za ono ptica sto imam (6-7 komada, vrlo rijetko vise), i vise nego dovoljno prostora...
u proljece zna biti nezgodno kad treba da se sire, tu uvijek imam frku...sirim ih sve zajedno, pa jedan obicno ostane u polici, ostali idu van...oni inace pjevaju i u polici kao da su vani...
sirim ih na letilicu i na drugu stranu terase na eksere...po dvojicu jedna iznad drugog..
ptice u malim kavezima u polici su okacene na eksere na ledjima police, dna su im zicana, pa sve propada dole...ispod njih je ladica sa papirom (svakako ne mogu doci do njega, pa koristim novinski)...
u letilici je isto papir,a iznad ladice resetka, jer je sve na otvorenoj terasi...za svaki slucaj, da ne bi bilo bjezanja...
u letilici su hranilice vanjske, kao sto mozes vidjeti.....u malim kavezima su unutrasnje, tako su uradjeni...zgodno kad se nose u lov ili inace u prirodu, ne zapinju mi za kesu....
mali kavezi su po kalupu koji ovdje zovu "dalmatinski" (25*17*13, otprilike)...
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°5
kod vas su još drvene te male gajbice,kod nas su sad žićane,ali su iste dimenzije.
- Post n°6
Ima ih i kod nas samo žićane proizvodi ih ZOO produkt iz Zagreba i cijena im je oko 25 kuna koliko sam vidio
- Post n°7
Ticar, znam da postoje skroz zicane, naravno...ali ove vise volim, nekako su mi prirodnije...ticar je napisao/la:kod vas su još drvene te male gajbice,kod nas su sad žićane,ali su iste dimenzije.
promijenio sam ih dosta, pa trenutno imam ove...u buducnosti, ko zna...
Gost- Gost
- Post n°8
Evo jedno pitanje za sve.Zašto držite gardelce u ćibama malim,ako se ne bavite školovanjem.Ja sam ih držao u ćibama samo kad sam ih školovao.Sad su mi tice u većim gajbama(one sa plavom podnicom) jer mi ih je muka zatvoriti u malu ćibu........
Gost- Gost
- Post n°9
ma nije to nikakva muka,muka je tici uopce bit u kavezu,ja koje ne parim drzim u malim,tj sad ja sve u malim,i naravno ove godine sam skolovao pa su vecina ptica bile u malim,u mene su zicane cibe,i nema problema!
- Post n°10
miklja je napisao/la:Evo jedno pitanje za sve.Zašto držite gardelce u ćibama malim,ako se ne bavite školovanjem.Ja sam ih držao u ćibama samo kad sam ih školovao.Sad su mi tice u većim gajbama(one sa plavom podnicom) jer mi ih je muka zatvoriti u malu ćibu........
drzim ih u malim kavezima jer nemam mnogo prostora, pa mi oni odgovaraju....stavljam ih pojedinacno tek u proljece, tako da jesen i zimu provedu u letilici...mislim da nema potrebe da se stavljaju u male kaveze da bi se skolovali...ovako su mi na vazduhu, imaju prostora da lete, kupaju se i dobiju lijepu boju maske...
inace, ne pustam im nista od CD-ova..od ucitelja koji su zajedno sa njima u letilici sto nauce-nauce...
- Post n°11
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
- Post n°12
To ti je radi ambijent za ptice,ali sta sa problem ptice grablivke i vrapce bicu ti blizu...
Gost- Gost
- Post n°13
A jel ima neke veze ako su vrapci blizu???Jel mogu da stete pticama nesto u kavezu?
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°14
Opce je poznato da vrapci kao i golubovi vrlo lako mogu prenijeti tekuti ako su u kontaktu sa drugom pticom, medjutim nema ovdje razloga da se to desi, pa nece sad vrapci navaliti na terasu kod stiglica
Gost- Gost
- Post n°15
E ne nece,meni stalno jašaju po stalazi!
Dosao ja jutros,i zatekao punu stalazu tekuti,psovao sam sve moguce!
E ali sam ih istretirao frontlineom i sad su svi crkli,i naravno takoder sam prskao volje ticama!
Dosao ja jutros,i zatekao punu stalazu tekuti,psovao sam sve moguce!
E ali sam ih istretirao frontlineom i sad su svi crkli,i naravno takoder sam prskao volje ticama!
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°16
Da, ali ovdje se ipak radi o stanu i to na 5 katu, te tamo bas i nece dolaziti kao kod tebe.
- Post n°17
Eto ga i problem riješen.
Gost- Gost
- Post n°18
nevidi se bas dobro,ali bi mogla biti,ali je suha ako je ona,ovo sa zelenim liscem je brsljan ako se ne varam