Nemam puno ptica,
ali ono što ja nemam, ja stvarno uživati!
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
komiža je napisao/la:Misliš ono šta imaš u tome uživaš ! Lipo Jaroslave,svega imaš i sve uredno i čisto. Jeli ovo baštarda od grdelina na 4.slici ? Pozdrav...
Siskin je napisao/la:Svaka čast na pticama i higijeni... sve za 10.
Imam jedno pitanje - interesuje me na prvoj slici vidim dvije lampe koje su direkt uperene u ptice - šta ostali misle da li to njima smeta s obzirom da ide direktno u njih svjetlo?
ticar je napisao/la:very nice
where are you from.you have our name.
Jaroslav (Jerry) Salamon je napisao/la:
I am from Calgary, Alberta, Canada.
I was born in the former Jugoslavia, Sid-Berkasovo-Serbia
and came to Canada in 1969 when I was six years old.
I really hope this does not affect anyones point of view and way of thinking against me.
I use an automatic translator on the computer, Croatian to English-English to Croation.
My Croation is very poor and I don't want to embarras myself in trying to type that way.
Jaroslav
Ja sam Calgary , Malen lanac na džepnom satu prozvan po princu Albertu , Kanada. Sam bio rodom iz formalan Jugoslavia Sid Berkasovo - Srpski i je došao to Kanada in 1969 našto Sam bio šest godina star. JA stvarno uzdanica ovaj ne afekt bilo tko stajalište i put od mišljenje prema mene. Koristim automatski prevoditelj na računalu , Hrvatski to Engleski jezik - Engleski jezik to Hrvatski. Moj Hrvatski je vrlo siromašan i JA ne ištanje to osramoćen ja osobno in težak to tip onuda.
Jaroslav