5 posters
Internacionale Udine 25-26.10.2008
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°1
Internacionale Udine 25-26.10.2008
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
Prekrasan mi je ovaj na 4. slici, je li baštard češljugara i mozaika?
Super su i ostale slike, postavi još kad stigneš!
ikayke- Admin
drazenxp je napisao/la:Prekrasan mi je ovaj na 4. slici, je li baštard češljugara i mozaika?
cesljugar x zimovka mislim
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
bravo ikayke, fala sto si podijelio s nama tih par lijepih slika.
češljugar x zimovka - definitivno (vidi se po kljunu i crnoj maski oko kljuna!)
koliko je bilo ptica na izlozbi, ako imas katalog daj okvirno po grupama...
ikayke- Admin
Fago je napisao/la:bravo ikayke, fala sto si podijelio s nama tih par lijepih slika.
nemam katalog, nije ga ni bilo za uzeti...ali bit ce na netu
ikayke- Admin
[/quote]nemam katalog, nije ga ni bilo za uzeti...ali bit ce na netu[/quote]
Iskopao sam ga
http://www.aofudine.it/pdf/CATALOGO.pdf
Iskopao sam ga
http://www.aofudine.it/pdf/CATALOGO.pdf
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
slika iz Udina nemam nisam se sjetio
Ali evo ukratko (moje) vidjenje Udina
Udine su prva izložba u takmičarskom kalendaru i zato idem svake godine (nemogu dočekati da više počnu izložbe) inaće izložba nije ništa posebno, kako po izloženim pticama tako ni po prodaji.
Ima par uzgajivaća iz okolice Udina koi imaju dobre ptice (ahat mozaik crveni, lipokrom žuti i bijeli, ahat žuti, i....mislim da nisam ništa preskočio ...ostalo je prilično loše ili zabljesne koja ptica ali generalno ništa vrijedno spomena...
Fauna klasika grdelini - nešto majora (jedan tip top) verdoni organeti lugari...sve skupa neloše, bastarde nešto je ikayke postavio slika ali nije postavio mog favorita lucherino testa nera x cardellino
prodaja...li la nešto faune 90% uvoz iz Belgije ptice u prilično žalosnom stanju (nisam pitao cijene) po stolovima opet fauna dosta dobro zastupljena majori normal 150 eura, izabela 450 eura ženka 500 mužjak ahati ženka 250 mužjak 300, cardinalini del venezuela 100 eura par, bilo je i lugarina u mutaciji ali nisam pitao cijenu...kanarinci ništa posebno...uočio sam nekoliko ahata crvenih, i nešto žutih to je sve..
I najbitnije (meni) bili su štandovi sa hranom http://www.ornitalia.com/ i štand od manitobe
i tako napravio sam popriličan shoping, popio par dobrih kava, mala se družio sa kolegama ptičarima i dan je ispunjen još da nas nisu na carini malo ispilali bilo bi za 10 ovako 9,5
Ali evo ukratko (moje) vidjenje Udina
Udine su prva izložba u takmičarskom kalendaru i zato idem svake godine (nemogu dočekati da više počnu izložbe) inaće izložba nije ništa posebno, kako po izloženim pticama tako ni po prodaji.
Ima par uzgajivaća iz okolice Udina koi imaju dobre ptice (ahat mozaik crveni, lipokrom žuti i bijeli, ahat žuti, i....mislim da nisam ništa preskočio ...ostalo je prilično loše ili zabljesne koja ptica ali generalno ništa vrijedno spomena...
Fauna klasika grdelini - nešto majora (jedan tip top) verdoni organeti lugari...sve skupa neloše, bastarde nešto je ikayke postavio slika ali nije postavio mog favorita lucherino testa nera x cardellino
prodaja...li la nešto faune 90% uvoz iz Belgije ptice u prilično žalosnom stanju (nisam pitao cijene) po stolovima opet fauna dosta dobro zastupljena majori normal 150 eura, izabela 450 eura ženka 500 mužjak ahati ženka 250 mužjak 300, cardinalini del venezuela 100 eura par, bilo je i lugarina u mutaciji ali nisam pitao cijenu...kanarinci ništa posebno...uočio sam nekoliko ahata crvenih, i nešto žutih to je sve..
I najbitnije (meni) bili su štandovi sa hranom http://www.ornitalia.com/ i štand od manitobe
i tako napravio sam popriličan shoping, popio par dobrih kava, mala se družio sa kolegama ptičarima i dan je ispunjen još da nas nisu na carini malo ispilali bilo bi za 10 ovako 9,5
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
2 člana mojeg Zagrebačkog društva su osvojili neke negrade... Dragan Mihaliček i Josip Mađar. Doduše s papigama, ali treba pohvaliti svejedno....
Zadnja promjena: Fago; sri 29 lis - 0:39; ukupno mijenjano 1 put.
ikayke- Admin
Fago je napisao/la:2 člana mojeg Zagrebačkog društva su osvojili neke negrade... Dragan Mihaliček i Josip Mađar. Doduše s papagigama, ali treba pohvaliti svejedno....
Svaka cast.... nekad su Malatestinic i sabo dizali im silne medalje u Udinama...ali odustali zbog veselja na granici....
Gost- Gost
- Post n°10
Re: Internacionale Udine 25-26.10.2008
Ikayke će znati a možda si i ti bio lani uRijeci na izložbi i od g.Saba su bili baštardi slični ovome samo je bila češljugar x venecuelanski čižak kombinacija.Isto jako ljepe tice..Fago je napisao/la:bravo ikayke, fala sto si podijelio s nama tih par lijepih slika.
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°11
Re: Internacionale Udine 25-26.10.2008
Sabo uvijek imav dobre ptice,a sad vidim da i načinović prodaje bastardei kanarince, prošle godine je bio dobar