Ciao Fago, Izložba je otvorenog tipa, očekujemo od 500 do 600 ptica ove godine + golubovi, natjecatelje osim BiH iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Italije.
Ja očekujem da će to biti jedna prava mini Reggio Emilia.
Adresa: Trg 1 Maj (označen na slici) 200mt od Starog Mosta Plavom bojom na slici sam oznacio kretanje iz pravca Dubrovnika a crvenom bojom kretanje iz pravca Sarajeva.
Postovanje molim za informaciju izlzoba se odrzava u domu armije da li tu ima stepenika , i da li je u prizemlju ili na spratu?Pitam iz razloga jer se krecem uz pomoc invalidskih kolica a dosao bi iz Trebinja na izlozbu.Da li ce zadnji dan biti prodaje i da li se mogu kupiti i ocenjene ptic ei golubovi.Hvala Sasa Kitanovic
Molba za kolege iz Mostara dali bi mi odgovorili na pitanje da li u domu armije ima stepenika i koliko da li je izlzoba u prizemlju ili na spratu hvala.
OK hvala za informaciju i ponudjenu pomoc ja sma mlo tezi tako da ce trebati malo jaci Da li je to dom JNA koji je bio prema starom mostu kad s eide od zeleznicke stanice?Ja sma '88 bio vojnik u severnom logoru i znam za taj dom JNA.
Jeste to je Dom JNA od zeljeznicke stanice prema Starom Mostu. Izlizba je u sali koja je u prizemlju, imaju 2 ili 3 stepenice ali tu je uvijek neko od dezurnih na izlozbi koji ce da pomognu. Biti ce prodaje na izlozbi sto eksponata sto ptica koje nisu izlozene s tim da se izlozene ptice nece moci vaditi iz kaveza do kraja izlozbe. Lijep pozdrav Vidimo se na izlozbi.
Vansal hvala najlepse za informaicu izvinjavam Vam se sto snaim odmah odgovorio.Vidimo se u nedleju u Mostaru nadam se da ce mo se i upoznati pozdrav iz Trebinja Sasa