Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+19
crv
patrik
ticar
malinois
dr.nenad86
Renato.M
toni69
refa95
zoranV
ERVINO
Fago
danijelvr
MARIN
Branimir
krstokljun
xyz
čajka
ikayke
Dean
23 posters

Dean sezona 2010

komiza
    komiza

Broj postova : 955
    Registration date : 20.06.2009

Dean sezona 2010 - Page 4 Empty Re: Dean sezona 2010

Postaj by komiza sub 11 ruj - 23:58

Deane,svaka čast,prekrasne ptice! Dobro bi došla koja ženka za bastardiranje. Pozdrav king
    patrik
    patrik

Broj postova : 408
    Registration date : 09.04.2010

Postaj by patrik sub 18 ruj - 0:00

jaako lippo
    refa95
    refa95

Broj postova : 1274
    Registration date : 12.04.2009

Postaj by refa95 uto 2 stu - 19:39

deane ajde sad stavi koju sliku da vidimo te ptice pred izlozbe kako izgledaju jer ih mnogi nece moci vidjeti na izlozbama jer nisu u mogucnosti
    DREZGA

Broj postova : 176
    Registration date : 01.04.2011

Postaj by DREZGA pon 4 tra - 22:06

Dobar dan,dali može rezervacija ptica za jesen.
    Dean
    Dean

Broj postova : 1847
    Registration date : 19.08.2008

Postaj by Dean uto 5 tra - 8:23

DREZGA je napisao/la:Dobar dan,dali može rezervacija ptica za jesen.

Dobar dan :-)) naravno da može :-))

091 4006662
    ili može i ovdje na pp

LP
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv uto 5 tra - 14:09

Iz osobnoga iskustva , od srca ti ih preporučam . Osim izgleda , ptice su vitalne i imaju izražen nagon za reprodukciju . Odlični roditelji . Npr. Deanova satinetka osim svoja četiri , odgaja i dvije mlade zelendurke u mutaciji . A kako mladi zelenduri jedu - to je horor . Skoro pojedu i mamu Suspect
    Nema greške , reklama je u potpunosti zaslužena Wink
    Dean
    Dean

Broj postova : 1847
    Registration date : 19.08.2008

Postaj by Dean uto 5 tra - 15:03

crv je napisao/la:

Iz osobnoga iskustva , od srca ti ih preporučam . Osim izgleda , ptice su vitalne i imaju izražen nagon za reprodukciju . Odlični roditelji . Npr. Deanova satinetka osim svoja četiri , odgaja i dvije mlade zelendurke u mutaciji . A kako mladi zelenduri jedu - to je horor . Skoro pojedu i mamu Suspect
    Nema greške , reklama je u potpunosti zaslužena Wink

hvala crve na pohvalama - reklami :-))
    toliko o tome da su satinetke loše majke, evo i kod mene jedna mlada ženka satinet, sama bez mužjaka hrani 5 mladih i odlično napreduju, mislim da su ženke koje ne hrane (naravno ukoliko je zdravstveno sve u redu) zapravo rezultat loše selekcije, jer jednako kako pazimo na fenotip ptica koje parimo i ovo je jako jako bitna stavka, jednom mi se desilo da sam stvorio jato koje je davalo eksterijerno odlične ptice, međutim za uzgoj su bile živi hell, to je više muka nego uživanje u uzgoju, i više mi ne pada na pamet tako nešto :-)).

Satinetka je dobra/loša majka isto ko i svaka druga kanarinka bez iznimke :-))
    malinois
    malinois

Broj postova : 1594
    Registration date : 19.03.2009

Postaj by malinois uto 5 tra - 15:21

Dean je napisao/la:

toliko o tome da su satinetke loše majke, evo i kod mene jedna mlada ženka satinet, sama bez mužjaka hrani 5 mladih i odlično napreduju, mislim da su ženke koje ne hrane (naravno ukoliko je zdravstveno sve u redu) zapravo rezultat loše selekcije, jer jednako kako pazimo na fenotip ptica koje parimo i ovo je jako jako bitna stavka, jednom mi se desilo da sam stvorio jato koje je davalo eksterijerno odlične ptice, međutim za uzgoj su bile živi hell, to je više muka nego uživanje u uzgoju, i više mi ne pada na pamet tako nešto :-)).

Slazem se , jako bitna stvar i selekcija u reproduktivnom smislu .

crv
    crv

Broj postova : 1816

Postaj by crv uto 5 tra - 18:44

Drezga , a ako uzmeš nešto ko što mu je na avataru - zaboravi Fertivit Evil or Very Mad Mislim da bi eksplodirao bom
    ERVINO
    ERVINO

Broj postova : 628

Postaj by ERVINO uto 5 tra - 22:55

Dean je napisao/la:

Pozdrav, nikad nisi imao kvalitetnije ptice od ahat mozaik crvenih i ahat pastel crveni mozaik Very Happy to što su bile malo lošije za hraniti je bila Tvoja g....
    J...š uzgoj bez "problema" to je razmnožavanje a sad ni neznaš dali su ti satineti smeđi,lutino ili izabela Question ...šala mala..pozdrav
    ikayke
    ikayke
    Admin
    Admin

Broj postova : 1510
    Registration date : 09.09.2008

Postaj by ikayke uto 5 tra - 23:02

ERVINO je napisao/la:
    Pozdrav, nikad nisi imao kvalitetnije ptice od ahat mozaik crvenih i ahat pastel crveni mozaik Very Happy to što su bile malo lošije za hraniti je bila Tvoja g....
    J...š uzgoj bez "problema" to je razmnožavanje a sad ni neznaš dali su ti satineti smeđi,lutino ili izabela Question ...šala mala..pozdrav

Potpisujem i prvu i drugu izjavu Smile affraid queen
    DREZGA

Broj postova : 176
    Registration date : 01.04.2011

Postaj by DREZGA sri 6 tra - 15:57

Hvala Bogu,moji satinei također nemaju problema sa leženjem,ove godine radim sa 12 ženki od kojih sam dobio u 1 turi 43 mlada,a gos.Dean kako vidim i čujem ima jako dobre ptice koje nisu u nikakvom rodu s mojim jatom tako da mi paše.

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pon 25 stu - 7:05.