Deane,svaka čast,prekrasne ptice! Dobro bi došla koja ženka za bastardiranje. Pozdrav
+19
crv
patrik
ticar
malinois
dr.nenad86
Renato.M
toni69
refa95
zoranV
ERVINO
Fago
danijelvr
MARIN
Branimir
krstokljun
xyz
čajka
ikayke
Dean
23 posters
Dean sezona 2010
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°76
Re: Dean sezona 2010
patrik- Broj postova : 408
Registration date : 09.04.2010
- Post n°77
jaako lippo
refa95- Broj postova : 1274
Registration date : 12.04.2009
- Post n°78
deane ajde sad stavi koju sliku da vidimo te ptice pred izlozbe kako izgledaju jer ih mnogi nece moci vidjeti na izlozbama jer nisu u mogucnosti
DREZGA- Broj postova : 176
Registration date : 01.04.2011
- Post n°79
Dobar dan,dali može rezervacija ptica za jesen.
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°80
DREZGA je napisao/la:Dobar dan,dali može rezervacija ptica za jesen.
Dobar dan :-)) naravno da može :-))
091 4006662
ili može i ovdje na pp
LP
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°81
Iz osobnoga iskustva , od srca ti ih preporučam . Osim izgleda , ptice su vitalne i imaju izražen nagon za reprodukciju . Odlični roditelji . Npr. Deanova satinetka osim svoja četiri , odgaja i dvije mlade zelendurke u mutaciji . A kako mladi zelenduri jedu - to je horor . Skoro pojedu i mamu
Nema greške , reklama je u potpunosti zaslužena
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°82
crv je napisao/la:
Iz osobnoga iskustva , od srca ti ih preporučam . Osim izgleda , ptice su vitalne i imaju izražen nagon za reprodukciju . Odlični roditelji . Npr. Deanova satinetka osim svoja četiri , odgaja i dvije mlade zelendurke u mutaciji . A kako mladi zelenduri jedu - to je horor . Skoro pojedu i mamu
Nema greške , reklama je u potpunosti zaslužena
hvala crve na pohvalama - reklami :-))
toliko o tome da su satinetke loše majke, evo i kod mene jedna mlada ženka satinet, sama bez mužjaka hrani 5 mladih i odlično napreduju, mislim da su ženke koje ne hrane (naravno ukoliko je zdravstveno sve u redu) zapravo rezultat loše selekcije, jer jednako kako pazimo na fenotip ptica koje parimo i ovo je jako jako bitna stavka, jednom mi se desilo da sam stvorio jato koje je davalo eksterijerno odlične ptice, međutim za uzgoj su bile živi hell, to je više muka nego uživanje u uzgoju, i više mi ne pada na pamet tako nešto :-)).
Satinetka je dobra/loša majka isto ko i svaka druga kanarinka bez iznimke :-))
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°83
Dean je napisao/la:
toliko o tome da su satinetke loše majke, evo i kod mene jedna mlada ženka satinet, sama bez mužjaka hrani 5 mladih i odlično napreduju, mislim da su ženke koje ne hrane (naravno ukoliko je zdravstveno sve u redu) zapravo rezultat loše selekcije, jer jednako kako pazimo na fenotip ptica koje parimo i ovo je jako jako bitna stavka, jednom mi se desilo da sam stvorio jato koje je davalo eksterijerno odlične ptice, međutim za uzgoj su bile živi hell, to je više muka nego uživanje u uzgoju, i više mi ne pada na pamet tako nešto :-)).
Slazem se , jako bitna stvar i selekcija u reproduktivnom smislu .
crv- Broj postova : 1816
- Post n°84
Drezga , a ako uzmeš nešto ko što mu je na avataru - zaboravi Fertivit Mislim da bi eksplodirao
ERVINO- Broj postova : 628
- Post n°85
Dean je napisao/la:
Pozdrav, nikad nisi imao kvalitetnije ptice od ahat mozaik crvenih i ahat pastel crveni mozaik to što su bile malo lošije za hraniti je bila Tvoja g....
J...š uzgoj bez "problema" to je razmnožavanje a sad ni neznaš dali su ti satineti smeđi,lutino ili izabela ...šala mala..pozdrav
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°86
ERVINO je napisao/la:
Pozdrav, nikad nisi imao kvalitetnije ptice od ahat mozaik crvenih i ahat pastel crveni mozaik to što su bile malo lošije za hraniti je bila Tvoja g....
J...š uzgoj bez "problema" to je razmnožavanje a sad ni neznaš dali su ti satineti smeđi,lutino ili izabela ...šala mala..pozdrav
Potpisujem i prvu i drugu izjavu
DREZGA- Broj postova : 176
Registration date : 01.04.2011
- Post n°87
Hvala Bogu,moji satinei također nemaju problema sa leženjem,ove godine radim sa 12 ženki od kojih sam dobio u 1 turi 43 mlada,a gos.Dean kako vidim i čujem ima jako dobre ptice koje nisu u nikakvom rodu s mojim jatom tako da mi paše.