svaka cast...
+19
crv
patrik
ticar
malinois
dr.nenad86
Renato.M
toni69
refa95
zoranV
ERVINO
Fago
danijelvr
MARIN
Branimir
krstokljun
xyz
čajka
ikayke
Dean
23 posters
Dean sezona 2010
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°51
Re: Dean sezona 2010
Ja vec vidim sampione...
svaka cast...
svaka cast...
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°52
Bravo Deane ,bit ce tu kvalitetnih ptica .
na predzadnjoj slici ptica na donjem stapu druga s desna STA JE ? Ne vidi se crtez ALI djeluje mocno (ima dobru glavu )
na predzadnjoj slici ptica na donjem stapu druga s desna STA JE ? Ne vidi se crtez ALI djeluje mocno (ima dobru glavu )
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°53
malinois je napisao/la:Bravo Deane ,bit ce tu kvalitetnih ptica .
to je izabela, hvala na pohvalama i ja sam zadovoljan kvalitetom ptica, dobro malinois spominje glavu, zna i on da velika glava i satineti baš neidu u istu rečenicu , ali ima ptica sa sasvim finim glavama, ništa spektakularno (ipak tu treba raditi) ali vidi se napredak, što se tiće crteža, tu nemam problema dapače ima ih nekoliko sa extra crtežom, lipokromska boja se isto polako stabilzira, još je koja glava iz prve ture ostala neizmitarena i mrvicu narančasta ali i to če se srediti, to se odnosi na satinete i izabele. Od ahata imam homozigotne i nosioce onixa, ovi drugi idu samo za onixe, a ovi prvi idu u sve di ih budem uspio ubaciti
topazi: 1 za naše prilike odličan, dva su izašla nekakvi mozaici ???? (to moram još malo prosnimiti :-) i treći je dobio onu slamnatu boju, sumnjam da je ženka (recesivno bijela) koju sam koristio u uzgoju potekla od mozaika, i to crvenih (provjereno znam da je puno uzgajivaća da bi popravilo recesivno bijele ubacivalo mozaik crvene u selekciju (koji se selektiraju več duže godina pa su samim tim i kvalitetniji). Ovo bi mogla biti dobra tema za raspravu...naravno bilo bi dobro imati ptice na stolu...heh možda za sudački seminar...kad se još malo zaglade ptice napravit ču onu kutiju za slikanje pa se nadam boljim i detaljnijim slikama.
pozzz
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°54
Deane nema smisla da se ta kutija za slikanje ptica seli po Puli amo-tamo, mogla bi se oštetiti u transportu, pa molim te "naruči" odmah dvije. Možda se još netko javi a seriska proizvodnja je puno jeftinija od..............
Pozdrav.
Pozdrav.
- Post n°55
Renato.M je napisao/la:Deane nema smisla da se ta kutija za slikanje ptica seli po Puli amo-tamo, mogla bi se oštetiti u transportu, pa molim te "naruči" odmah dvije. Možda se još netko javi a seriska proizvodnja je puno jeftinija od..............
Pozdrav.
heh onda moram neku šminkersku napraviti :-),
kad napravim svoju i testiram je onda si ti na redu :-)
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°57
Sergio.I je napisao/la:Deane kako topazi čujem da nisi previše zadovoljan.
sergio glavni bacač kostiju
- Post n°58
Sergio.I je napisao/la:Deane kako topazi čujem da nisi previše zadovoljan.
druga slika prvi s ljeve strane...istina Ja nisam baš nešto pretjerano zadovoljan samo jedan je ok...ali u usporedbi sa tvojima moji su grom i pakao
kad si u prolazu dodji malo škicnuti
patrik- Broj postova : 408
Registration date : 09.04.2010
- Post n°59
deane ako imaš u planu napravit kutiju za slikanje može i meni jedna ili ču doč vidjet pa ču se snač
patrik- Broj postova : 408
Registration date : 09.04.2010
- Post n°60
kanarinci mrak !!!
Gost- Gost
- Post n°61
Deane nemogu ništa reč za topaze dok ih ne vidim.Ja sam sa njima završio.Sada je na tebi red da nešto i ti napraviš sa njima.Želim ti sve najbolje.Možda jednog dana se i ja vratim
ponovo na njih.
ponovo na njih.
- Post n°62
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°63
A škatula?
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°64
A dali je ovo dobro ili loše? Bolje da pitm,dali ovako treba biti ili ne,za izložbe?
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°65
Ako ponovo pogledam sve ove fotografije "dobiču žuticu"
Dejane svaka čast
Pozdrav Bocka
Dejane svaka čast
Pozdrav Bocka
- Post n°66
refa95- Broj postova : 1274
Registration date : 12.04.2009
- Post n°67
svaka cast deane ptice su extra
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°68
Deane blago tebi vidim da su ti se sve ptice skoro potpuno obukle, kod mene još svaki dan po jedan kušin perija. Za kvalitetu ne trebamo ni raspravljati. Ahat intenzivac je kao san ,prava boja, pravi crtež, pravi ahat crtež takvom crtežu trebamo težiti. Satineti super iako na nekim se slikama ne vide crvene oči, i njihov crtež dobar. Zadnja slika topaz.. Kako po forumu vidim ovogodišnji Zadar bit če jako interesantan
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°69
Ja samo mogu reći da mi se sviđaju ptice, ništa više!
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°70
Deane, koja je ptica na slici br 13. skoro da izgleda kao mozaik
Gost- Gost
- Post n°71
BIO SAM KOD DEANA KOLIKO MENI IDE SLIKA BROJ 13 JE AHAT TOPAZO KOJI JE POVUKAO NA MOZAIČNU PTICU.
Gost- Gost
- Post n°72
Mogu vam reči da ima jako dobre satinete,izabele,a da ne govorim o zelenim ahatima.
- Post n°73
Sergio.I je napisao/la:Mogu vam reči da ima jako dobre satinete,izabele,a da ne govorim o zelenim ahatima.
Kad netko nabavi extra ptice ,uz to ima znanje i najbitnije OSJECAJ ZA PTICU onda rezultati moraju doci .
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°74
Sergio.I je napisao/la:Mogu vam reči da ima jako dobre satinete,izabele,a da ne govorim o zelenim ahatima.
Drago mi je da si to primijetio Sergio
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°75
apsolutno se slazen pogotovo na ovo s velikin slovima ,triba imat pored znanja i taj filing za ticu koja po meni ipak dolazi sa iskustvon ,mislin da je taj segment pogotovo bitan u ticama pjevamalinois je napisao/la:Sergio.I je napisao/la:Mogu vam reči da ima jako dobre satinete,izabele,a da ne govorim o zelenim ahatima.
Kad netko nabavi extra ptice ,uz to ima znanje i najbitnije OSJECAJ ZA PTICU onda rezultati moraju doci .