branimirf je napisao/la:carduel nisam mogao odolit a da ne stavim tvoj plakat na avatar nadam se da nije problem,a usput malo promidžbe neće falit....
Ma sve u redu! Kad su štiglići u pitanju sve je dozvoljeno.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
branimirf je napisao/la:carduel nisam mogao odolit a da ne stavim tvoj plakat na avatar nadam se da nije problem,a usput malo promidžbe neće falit....
Nije ti fazon prvo menjas nadimak i sad sliku drugu Hoču i ja sličnu takvu sliku da stavim Haj daj meni malo da je pronosambranimirf je napisao/la:carduel nisam mogao odolit a da ne stavim tvoj plakat na avatar nadam se da nije problem,a usput malo promidžbe neće falit....
crv je napisao/la:Moj rođendan. Častim sa jednom slikom najlepšeg po izgledu među prva tri plasirana. Mislim na pticu a ne na vlasnika.
baltic je napisao/la:Nije ti fazon prvo menjas nadimak i sad sliku drugu Hoču i ja sličnu takvu sliku da stavim Haj daj meni malo da je pronosambranimirf je napisao/la:carduel nisam mogao odolit a da ne stavim tvoj plakat na avatar nadam se da nije problem,a usput malo promidžbe neće falit....
Carduel je napisao/la:baltic je napisao/la:Nije ti fazon prvo menjas nadimak i sad sliku drugu Hoču i ja sličnu takvu sliku da stavim Haj daj meni malo da je pronosambranimirf je napisao/la:carduel nisam mogao odolit a da ne stavim tvoj plakat na avatar nadam se da nije problem,a usput malo promidžbe neće falit....
Balta, evo i za tebe jedna slika! Razlika je u čiviji! Pozzz
baltic je napisao/la:
Ali imas od mene pastrmku sa ramskog