Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+4
many
crv
ticar
refa95
8 posters

nekoliko pitanja u vezi stiglana??

crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

nekoliko pitanja u vezi stiglana?? - Page 2 Empty Re: nekoliko pitanja u vezi stiglana??

Postaj by crv ned 31 sij - 1:04

Eumox, šta čekaš? Piši. Ili svojom šutnjom održavaš cijenu ptica?
    Gost
    Gost

nekoliko pitanja u vezi stiglana?? - Page 2 Empty Re: nekoliko pitanja u vezi stiglana??

Postaj by Gost ned 31 sij - 1:47

DjordjeVet je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:Refa, dali je neko ko je pisao tekstove koje si postavio ikada uzgojio i jednog stiglica ?

EumoX, ja sam pisao te tekstove, da...nesto je iz licnog iskustva, nesto iz onog sto sam vidio i procitao i sam dokucio...
    i smatram da je i los tekst bolji od nenapisanog...

ima ljudi koji su o skolovanju i uzgoju zaboravili vise nego sto cu ja ikada znati, ali oni nisu napisali ni reda i svoje znanje su krili...pa od toga nema nista....
    ja sam napisao ono sto sam znao, da prenesem ono sto znam na one koji ne znaju, da imaju negdje da procitaju ono sto sam ja ucio sam i krao od drugih...to je jedini cilj tekstova...
    ako neko napise bolji, sa zadovoljstvom cu ga procitati i pohvaliti...

DjordjeVet

Pozdrav DordjeVET,

nema potrebe da mi se pravdas i toliko objasnjavas,napisao si super tekst, mozda nisi uzgojio nijednog stiglica a uspio
    si napisati bar nesto sto si pokupio o tome i to je odlicno! Ja evo imam 13 uzgojenih generacija a nisam napisao tako dobar tekst jer ih ima dosta koji su dovoljno dobri kao npr. ovaj tvoj.

Ako procitas malo bolje od pocetka,forumas je pitao o uzgoju,Refa je ubacio tekstove,ja neznam ni ko je sta pisao niti me zanimao sadrzaj, rekao sam samo da tekstove pisu svi, i oni koji su uzgojili i oni koji nisu, pocetnicima preporucujem
    da mogu citati SVE,ali da se drze tekstova i konsultacija sa iskusnim uzgajivacima,i to je bila bit mog posta, i mislim da tu nema nikakve lose namjere. Svi koji pisu i razmjenjuju misljenja ,obogacuju forum, to je dobro i ja to cijenim.
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG ned 31 sij - 3:39

crv je napisao/la:Eumox, šta čekaš? Piši. Ili svojom šutnjom održavaš cijenu ptica?

CVRRRRRR, CVIN, CVIN, CVIN cheers lol!
    Gost
    Gost

Postaj by Gost čet 4 vel - 20:57

ĐORĐE NE BRINI AKO SU ZABORAVILI NIJE NI BILO VAŽNO ČIM IDEMO U BUDUČNOST ODBACUJEMO STARE NAUKE I USVAJAMO BOLJE,VIRUJ MI,SITI SE ISUSA KAKO SU STARI KAJFA I OSTALI BILI PUNI ZNANJA A ON IH JE IPAK NAUČIO BOLJEMU!

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: čet 21 stu - 18:22.