Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+8
krepat ma ne molat
matija
crv
koce
zijada
pavao
mutacija
komiza
12 posters

konopljar x kanarinka

fricko11

Broj postova : 41
    Registration date : 10.06.2013

konopljar x kanarinka - Page 2 Empty Re: konopljar x kanarinka

Postaj by fricko11 pon 10 lip - 17:00

krepat ma ne molat je napisao/la:Al su divlje za popi...... Razz
    ja mislio da su samo moje divlje, jesu se šta smirile? Po pituri su iste ko moje skroz
    fricko11

Postaj by fricko11 sri 12 lip - 10:32

Evo ljudi dans mi kanarinka snila ŠESTO jaje,daj bože da su sva plodna jer strašno dobro hrane i ona i on ! Laughing
    fricko11

Postaj by fricko11 pet 14 lip - 10:13

ZA GOSPODINA VINKA : MOLIN VAS DA ME NAZOVETE :0917954713 ! SVE OK!NEZNAN KAKO POSLATI PRIVATNU PORUKU !!
    fricko11

Postaj by fricko11 ned 23 lip - 7:45

Živili ,iman jedan problem, jedna kanarinka mi se digla sa gnjizda ,i mislin se da jaja podbacin pod par (faganelxkanarinka) koji već imaju 5 jaja plodnih bilo je 6 sada bili bilo puno da imaju 7 mladih uzimajući u obzir da i faganel hrani i to vrlo dobro, u zadnjoj kovadi skoro više hranio nego mama ?Šta mislite
    fricko11

Postaj by fricko11 uto 25 lip - 17:13

Evo jutrs izašle tri male bastardice ,za dalje neznan ,vidićemo sutra !!
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro sri 26 lip - 12:53

fricko11 je napisao/la:Evo jutrs izašle tri male bastardice ,za dalje neznan ,vidićemo sutra !!

Sretno Mestre Fricko 11
    fricko11

Postaj by fricko11 sri 26 lip - 22:13

skopski maestro je napisao/la:

Sretno Mestre Fricko 11
    fala ti lipa! Ima li kod tebe novosti!
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro čet 27 lip - 13:06

fricko11 je napisao/la:
    fala ti lipa! Ima li kod tebe novosti!

Kod mene ove godine nekako lose krenulo sa jednim parom ZENKICA GRDELINKA posle dva dana lezanja na jajima ustala sa gnijezda i zamisli za samo dan dva ONA mi krepala ,jaja sam dao jednom jaranu da ih poturi pod kanarinku da ih odlezi e SAD me zabrinjava to sto jaja su bila na sigurno mjesto 10 dana i posle toga sam ih dao da se poturu pod kanarinku...MESTAR STIPE iz ZADRA mi rece da od njih nista nece bit jer su bili lezeni 2 dana PA nakon toga bili ostavljeni ...E sad tom jaranu sto sam mu ih dao nije DOMA nego je na put i neznam sta je bilo dal je sto izaslo ili nije ....a drugi par sam razdvoijo MUSKOG od zenkice MUSKI ko da mu jeSESTRA ni habera za parenje ...zenkicu sam pustio sa CUNAMIJEM:king:king da se spare AL on nju nezeli neda joj ni na stapicu da stOJI a kamoli da jede ili pije NON STOP je tera,,,, zajedno su pa nek ima 10 dana i vidim juce prekjuce da se ljube i on je zove da udze u gnijedzo i ona ulazi izlazi ponekad nosi na kljun malo pamuka i materijala u gnijezdo i ponekad ga izbaci van VALJDA JOS NIJE ZGAZANA:D:D..

E TOJE TOJ MOJ FRICKO PA STA BUDE NEK BUDE ,,A AKO NEUSPIM ZA OVU GODINU DOBIT MLADE GRDELINE NAJVJEROVATNIJE CU MORAT DA KUPIM BAR 3 DO 4 MLADA IZLEZENA SA PRSTENOM DA BI IMAO SCIM SE ZANIMAVAT ZA OVU GODINU:bball:Basketball

MALO SAM SE RASPISO AL STACES TAKAV JE OVO SPORT.......I JOS OVO JESIL BIO KOD SPLITSKIH MESTARA NA DUEL SA GRDELINIMA

POZ I SVAKO DOBRO MESTRE FRICKO
    fricko11

Postaj by fricko11 pet 28 lip - 0:41

skopski maestro je napisao/la:

Kod mene ove godine nekako lose krenulo sa jednim parom ZENKICA GRDELINKA  posle dva dana lezanja na jajima ustala sa gnijezda i zamisli za samo dan dva ONA mi krepala ,jaja sam dao jednom jaranu da ih poturi pod kanarinku da ih odlezi  e SAD me zabrinjava to sto jaja su bila na sigurno mjesto 10 dana i posle toga sam ih dao da se poturu pod kanarinku...MESTAR STIPE  iz ZADRA mi rece da od njih nista nece bit jer su bili lezeni 2 dana PA nakon toga bili ostavljeni ...E sad tom jaranu sto sam mu ih dao nije DOMA nego je na put i neznam sta je bilo dal je sto izaslo ili nije ....a drugi par sam razdvoijo MUSKOG   od zenkice MUSKI ko da mu jeSESTRA ni habera za parenje ...zenkicu  sam pustio  sa CUNAMIJEM:king:king da se spare AL on nju nezeli neda joj ni na stapicu da stOJI  a kamoli da jede ili pije  NON STOP  je tera,,,, zajedno su pa nek ima 10 dana i vidim juce prekjuce da se ljube i on je zove da udze u gnijedzo i ona ulazi izlazi ponekad nosi na kljun malo pamuka i materijala u gnijezdo i ponekad ga izbaci van VALJDA JOS NIJE ZGAZANA:D:D..

E TOJE TOJ MOJ FRICKO PA STA BUDE NEK BUDE ,,A AKO NEUSPIM ZA OVU GODINU DOBIT MLADE GRDELINE NAJVJEROVATNIJE CU MORAT DA KUPIM BAR 3 DO 4 MLADA IZLEZENA SA PRSTENOM DA BI IMAO SCIM SE ZANIMAVAT ZA OVU GODINU:bball:Basketball

MALO SAM SE RASPISO AL STACES TAKAV JE OVO SPORT.......I JOS OVO JESIL BIO KOD SPLITSKIH MESTARA NA DUEL SA GRDELINIMA

POZ I SVAKO DOBRO MESTRE FRICKO

Živio mi ti Maestro,i sam znaš da na silu nevalja ništa ,ti si napravio sve kako si triba ,sad oće li neće ... ?? To nije u tvojoj moći!! Znaš da san malo bio ljut na tebe zbog koce,izaziva je sve i svakoga šta ti vrlo dobro znaš!! Ja san se javio da ću iznit tice sa njim ali on uvik nađe neki razlog,da se sada ne vraćam ,ukratko ,on ne priznaja moj identitet, meni otac njemac iz Berlina a pokojna MATER iz Sinja i on me nakraju izbaci zbog duplog nicka ......!!??!! Pa jel to fer? Nisan ja reka da ću ga satrati kao šta se on tuka u prsa da će sve satrat ko se pojavi , ja san ga zva onako tičarski da odmirimo snage i da štogod pojidemo i popijemo i snimimo ..ali eto ja i lord smo jedna osoba i to je razlog!! Pozdravljam ovim putem Lorda ,A ti moj Maestro nemoj da ti neko prodaje muda za bubrige !! Nemoj se ljutit ,prijateljski savjet!! Živio !! P.S : Molin te pitaj kocu javno na onom forumu oće li moj JMBG ili OIB i adresu !! POZDRAV IZ SINJA !

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: ned 24 stu - 17:33.