Zanima me dali niger deblja pticu a pogotovo kanarinca kad se hoce usiliti za parenje
4 posters
da li niger deblja pticu
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°2
Re: da li niger deblja pticu
pa nedeblja ali daje žest i špirit ptici
to ti je kao nekakva droga energetsko sjeme koje se daje grdelinima no niger ubrzava rad srca kod tića i tako da ti taj tić ne traje dugo kao i uvjek naglasit ću da je količina i mjera najvažnija
to ti je kao nekakva droga energetsko sjeme koje se daje grdelinima no niger ubrzava rad srca kod tića i tako da ti taj tić ne traje dugo kao i uvjek naglasit ću da je količina i mjera najvažnija
Gost- Gost
- Post n°3
KOLIKO JE POTREBNO PTICAMA DAVATI NGERA NA DAN MISLIM DA SE USILI ZA PARENJE
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°4
pa ako pariš u parilicama ponudi koliko stane u jednu od hranilica da ptica uzima po želji
al pazi nije samo niger za parenje potrebno je puno zeleniša zelenila,jabuke,paprike, zbog vitamina E koji potiče hormone za parenje ima tu još raznih sredstava i kemikalija sta na bazi prirode sta kemikalija
al pazi nije samo niger za parenje potrebno je puno zeleniša zelenila,jabuke,paprike, zbog vitamina E koji potiče hormone za parenje ima tu još raznih sredstava i kemikalija sta na bazi prirode sta kemikalija
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°5
Ni u kojem slučaju nemoj više od 20%, npr. u kilu mješane ne bi smijelo biti više od 20 dag nigera.
sestoperac- Broj postova : 896
Registration date : 07.11.2008
- Post n°6
za kanarica je dovoljno i do 10%
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°7
Je, šestoperac dobro kaže.
Ovo šta sam ja rekao više odgovara grdelinu.
Ovo šta sam ja rekao više odgovara grdelinu.
many- Broj postova : 762
Registration date : 13.10.2009
- Post n°8
kao i repica,konoplja i suncokret bogato je mastima najličnije čićku u sastavu ulja i bjelančevina,radić,glavice sa nedozrelim sjemenkama i jabuka kao i jaje ženkama usiljuje,važna je i toplina ako je toplo prije prokvocka a i da nije na prometnom mjestu!