Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

5 posters

Uzgojeni batokljun

many
    many

Broj postova : 762
    Registration date : 13.10.2009

Uzgojeni batokljun Empty Uzgojeni batokljun

Postaj by many sri 14 lis - 17:12

Zanima me da li tko ima od vas par batokljuna uzgojen a ne ulovljen,ili da je othranjen na ruku a iz prirode uglavnom parili bar jedan.Ove godine nisam, stigao nači kojega da uzgojim a htio bih početi uzgoj imam u planu nešto.Svakako ne bih križao niti mulja po vrstama jer i bastardi i križanci nisu vrsta pa tako za moj pojam nema boljega nego kad uzgojite čistu domestificiranu evropsku zebu.Zbog pjeva ok ali zbog onoga "ajde da vidim što bi nastalo"bez veze,ja sam spario drozda cikelja i kosa pa što je ispalo, ptica koja je genetski bila toliko nesavršena da je uginula 10-dan,pitanje stoji javite se ako imate batokljuna!

Zadnja promjena: many; sub 17 pro - 18:16; ukupno mijenjano 1 put.
    9a2y
    9a2y

Broj postova : 18
    Registration date : 30.01.2009

Uzgojeni batokljun Empty Re: Uzgojeni batokljun

Postaj by 9a2y čet 5 stu - 22:26

Uteka mi je krstokljun iz ćibe,s kojim sam htio lovit ove zime.Kupio bih dva krstokljuna ili par,kao i dva batokljuna ,ili par.Plaćam po vrsti 100 evra.
    mob:091 7843983
    Milan
    many
    many

Postaj by many čet 12 stu - 14:35

hm milane ovo ti nitko ne bi ilegalno prodao ljudi se ne igraju a tko zna da li bi tko na ovaj način dao takav oglas pa je i sumnjivo,znaš da tzv inspektori love u mutnom lažno se predstavljaju i krše mnoge zakone zbog kojih bi se mogla dati i lijepa tužbica za nekorektnost i obmanjivanje a da ne govorim za nanešenu duševnu bol oštečenima neprevedno,a to im je u 70 posto posla tako,hvataju naivne i najslabije karike,pazi da te tko tako i ne shvati,žongliraš sa lijepim, ciframa!
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar čet 12 stu - 15:14

many je napisao/la:hm milane ovo ti nitko ne bi ilegalno prodao ljudi se ne igraju a tko zna da li bi tko na ovaj način dao takav oglas pa je i sumnjivo,znaš da tzv inspektori love u mutnom lažno se predstavljaju i krše mnoge zakone zbog kojih bi se mogla dati i lijepa tužbica za nekorektnost i obmanjivanje a da ne govorim za nanešenu duševnu bol oštečenima neprevedno,a to im je u 70 posto posla tako,hvataju naivne i najslabije karike,pazi da te tko tako i ne shvati,žongliraš sa lijepim, ciframa!

ko milan inspektor,nikako,
    krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac čet 12 stu - 16:28

a možda je many inspektor,odjednom se stvori odnikud,infiltrira se na forum,ispiše 200 postova u par dana,i onda nas sve pohvata na baketinu! lol!
    many
    many

Postaj by many čet 12 stu - 16:50

vučete me za jezik ljudi da vam dam link koji govori kako mi je ta gamad napravila štetu otvoriti ču jedan post i opisati dva šerifa koji su mi lažno se predstavljajuči ušli u moje dvorište,a i sudac je bio na mojoj strani jer toj opijenosti sa vlašču nema kraja pa je sve skupa odbačeno.Ma milane znaš kako vele puhneš na ledeno,sorry!
    9a2y
    9a2y

Broj postova : 18
    Registration date : 30.01.2009

Postaj by 9a2y čet 12 stu - 20:16

Bog Many Tičar i ekipa
    Kad sam se ovdje prijavi,neki su odma zjaknuli;"sar će nam ovi star počet "solit pamet",pa sam odluči puno se ne javljat.Bavio sam se uzgojem domestificiranih ptica prije dvadeset i pet godina,Osvajao sam mnoga priznanja na Državnim,Repubičkim i klubskim takmičenjimaIz objektivnih razloga devedesetih godina,prestao sam se baviti uzgojem.Našu faunu sam zadrđao.Otprilike od svake vrste po dva primjerka na godinu.Otok Hvar ima tradiciju lova na krstokljune,kad se oni pojave,i ako se pojave,jer ne dolaze svake godine.Mnogi uzgajivači su dobili krstokljune ,baš sa Hvara.Eto vidiš,ja sam zadržao samo jednoga,i uspio mi je pobjeć.I bio sam istovremeno steran i tužan.Ponovno sam se aktivirao s uzgojem kanarinaca, i prošle uzgojne sezone sam izveo tridesetak vrlo kvalitetnih lipokroma i satineta,ali nisam imao prstenova.Imam samo pedesti devet godina i imam još puno vremena za dalnji kvalitetan uzgoj.
    Stojte mi dobro i budite pozdravljeni Milan (9A2Y-pozivni znak također velikog radioamatera)
    many
    many

Postaj by many čet 12 stu - 21:19

jelda vidiš uvjeren sam da ću ti nabaviti krstokljuna ali kod mene su sezonski za jakih zima,osječam da će biti hladno ali kod mene je tako malo ptica da nemožeš vjerovati,gdje koji češljugar čudno!

Zadnja promjena: many; pet 13 stu - 11:26; ukupno mijenjano 1 put.
    franeperuzovic
    franeperuzovic

Broj postova : 272
    Registration date : 29.09.2008

Postaj by franeperuzovic pet 13 stu - 11:12

9a2y je napisao/la:Bog Many Tičar i ekipa
    Kad sam se ovdje prijavi,neki su odma zjaknuli;"sar će nam ovi star počet "solit pamet",pa sam odluči puno se ne javljat.Bavio sam se uzgojem domestificiranih ptica prije dvadeset i pet godina,Osvajao sam mnoga priznanja na Državnim,Repubičkim i klubskim takmičenjimaIz objektivnih razloga devedesetih godina,prestao sam se baviti uzgojem.Našu faunu sam zadrđao.Otprilike od svake vrste po dva primjerka na godinu.Otok Hvar ima tradiciju lova na krstokljune,kad se oni pojave,i ako se pojave,jer ne dolaze svake godine.Mnogi uzgajivači su dobili krstokljune ,baš sa Hvara.Eto vidiš,ja sam zadržao samo jednoga,i uspio mi je pobjeć.I bio sam istovremeno steran i tužan.Ponovno sam se aktivirao s uzgojem kanarinaca, i prošle uzgojne sezone sam izveo tridesetak vrlo kvalitetnih lipokroma i satineta,ali nisam imao prstenova.Imam samo pedesti devet godina i imam još puno vremena za dalnji kvalitetan uzgoj.
    Stojte mi dobro i budite pozdravljeni Milan (9A2Y-pozivni znak također velikog radioamatera)

je istina je ovo za hvarske krstokljune. ja sam ima dva krstokljuna u životu i to mi ih je da vranjican iz starigrada kad smo isli u srednju skolu. ima od toga skoro 20 godina.

volija bi opet nabavit jedan par, baš cu vidit sa svojima na hvaru ima li sta ove godine.
    many
    many

Postaj by many pet 13 stu - 16:04

bio sam tamo baš u starigradu!

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: čet 21 stu - 18:53.