evo da otvorim jednu pametnu temu,a usput i da vidim vasa iskustva. Htjeo bih da napravim jos 6 boxova za parenje jer imam jefitinu ponudu za prednjice 90x40,ali ovdje nemas koga da pitas o iskustvu kada svi pare u velikim volierama,ili u letilicama 120x40 kao i ja. Jedino sto me brine u 90x40 je sto nemam iskustva sa tako malim dimenzijama,a trebalo bih uloziti truda da se napravi tih 6 boxova, a da nebude uzalud.
Vjerovatno neko ima iskustvo sa slicnim demenzijama,prvenstveno me zanima razlika ponasanja zenke,jer muzjak nije problem,dali se zenka ponasa nervoznije itd..
Nemojte samo da mi neko preporuci yutube i goldfinch of albania,to me nezanima,kad budem dosao do toga da parim stiglica u kutiji od cipela necu se vise ni baviti ovim.
Vjerovatno neko ima iskustvo sa slicnim demenzijama,prvenstveno me zanima razlika ponasanja zenke,jer muzjak nije problem,dali se zenka ponasa nervoznije itd..
Nemojte samo da mi neko preporuci yutube i goldfinch of albania,to me nezanima,kad budem dosao do toga da parim stiglica u kutiji od cipela necu se vise ni baviti ovim.