Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+19
NAVI
crv
bizar
zoranV
Merlo
lord189
zoran ptice pjevice
taneyla
baltic
antonio
DOMO
xyz
krnjolac
bocka
ticar
PESTI
Branimir
Dalibor
raskokat
23 posters

Izrada kaveza

Jack Sparrow
    Jack Sparrow

Broj postova : 115
    Registration date : 28.12.2010

Izrada kaveza - Page 4 Empty Re: Izrada kaveza

Postaj by Jack Sparrow sub 14 svi - 9:00

raskokat je napisao/la:Zeleo bih da pretstavim kaveze za sve zaljubljenike ptica kojima nije samo bitno da imaju pticu vec da ta ptica bude u adekvatnom smestaju,koji ce da obskrbi zahteve i pticara sa najprefinjenijim ukusom.Moja vodilja u svetu pticarstva je da ptica ne sme da bude neugledna,mozda ce dosta pticara da me ospori ali to je ono kako ja gledam na ptice.Ptica mora da ima stav,da je svesna da je kvalitetna,da mi se namece.Takva ptica po mom vidjenju stvari zasluzuje najbolje,evo kaveza koje kao mladji sam dugo godina cuvao,nisam hteo da pokazem ni model niti da dam savrsene mere,odmah da se ogradim da model kaveza nije mojih ruku delo,iako sam ga vremenom samo vrlo malo modifikovao i to u nekim za druge mozda beznacajnim detaljima,ali model kao model je zadrzan,a delo je jednog starog Kragujevackog pticara koji je sad pokojni.Te kaveze vise niko ne izradjuje osim mene i mog kuma,ali ove manje dimenzije jos samo ja.Svako ko zeli da ih pravi svesrdno i nesebicno cu mu pomoci.Ja ih izradjujem od kuvanog oraha,zice su od prohromske elektrode,danca od prohromskog lima i dno od nelomljive plastike.Ranije sam ih sklapao pomocu cackalica po principu drvenog tipla,sad ih radim iskljucivo sa sraficima koje srafim sa unutrasnje strane zbog eksterijera kaveza.

Izrada kaveza - Page 4 Kavez.th

Izrada kaveza - Page 4 Kavez1.th

Izrada kaveza - Page 4 Kavez2.th

pozz
    da bar moreš to poslati u Hrvatsku...
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sub 14 svi - 23:17

pošto cijena kaveza
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka ned 15 svi - 8:05

zoran ptice pjevice je napisao/la:

Pitao sam covjeka i kaze da ove kaveze pravi samo za sebe. Ne radi komercijalu.

Zorane, Ti dobro znaš da Raško isključivo poklanja po koji kafez ali "isključivo" dobrim prijateljima ptičara.
    Raško je king za školovanje štiglica i izradu njegovog prototipa od kafeziča.
    Sada kada bude krenuo sa mutacijama, daleko če se čuti u svetu ptičara.

Pozdrav od čika Bocka
    svabo
    svabo

Broj postova : 12
    Registration date : 12.11.2011

Postaj by svabo pon 21 stu - 23:23

ovi kafezi su dobri samo da su sa dvije hranilice bili bi jos bolji... Wink ali svaka cast covjeku... cheers
    cajzić
    cajzić

Broj postova : 52
    Registration date : 04.11.2011

Postaj by cajzić uto 22 stu - 18:32

ja znam koje izrađivao kaveze u senju ,pokojni braida ali su neki bili sa tacnom a neki bez sad ih imamo samo kao sjećanje na pokojnog braidu
    cajzić
    cajzić

Broj postova : 52
    Registration date : 04.11.2011

Postaj by cajzić uto 22 stu - 18:39

da bar ima za nabavit ovakvih ljepše izgledaju od plastike

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Similar topics

-