+23
dr.nenad86
sgobin
Fago
Zvrcko
krnjolac
MARIN
faganel
dubrovcanin
xyz
imarij71
sestoperac
franeperuzovic
alann
lord189
kreso
Branimir
ikayke
malinois
Dean
ticar
žalacST
PESTI
zvrcko sen
27 posters
14. Otvoreno prvenstvo Dalmacije 4-8.11.2009
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
zvrcko sen- Moderator
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
Svaka cast, na sve ste mislili i sve predvideli......
Nestrpljivo cekamo slike sa izlozbe, da vidimo malo ptica, kad nismo mogli uzivo barem ovako......
Pozdrav
Nestrpljivo cekamo slike sa izlozbe, da vidimo malo ptica, kad nismo mogli uzivo barem ovako......
Pozdrav
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
odlicno svaka cast!!!
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
Lepo, lepo, prelepo, SVAKA CAST prof malinois.........
Hvala za ove fotke, ovde ima sta da se vidi........
Pozdrav
Hvala za ove fotke, ovde ima sta da se vidi........
Pozdrav
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
a disi mene postavija jadna majko ušto ličin.spava san po ure i uputija se u split,još je ovo bilo oko 10 ipo,ajme meni.
sgobin- Broj postova : 361
Registration date : 02.10.2009
Mislim da je to onaj moj sidi bodul što mi je lipo kajlu uvalia.A ne znate ko mu je tice vraća doma?
Možda koju i pokupite po auto putu ako dolazite u Zadar a on slobodno može minjat adresu u vašu županiju.
Moj Veno to se kaže ko će kome ako neće svoj svome.
E da je više ovakvih pozitivnih za...a .
Vidimo se uskoro
Možda koju i pokupite po auto putu ako dolazite u Zadar a on slobodno može minjat adresu u vašu županiju.
Moj Veno to se kaže ko će kome ako neće svoj svome.
E da je više ovakvih pozitivnih za...a .
Vidimo se uskoro
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
super slike, vidim ljepo ste sredili prostor i kvalitetno odradili izložbu, svaka čast i dogodine nek vam bude i više ptica
PESTI- Broj postova : 1419
Registration date : 11.03.2009
Jutros su se dojmovi u glavi malo stišali pa mogu u prvom redu pohvaliti organizatore izložbe , (čak ni kiša nije mogla pokvariti atmosferu koja je vladala izmedju posjetitelja i organizatora)
Posječujem dugi niz godina izložbu u Splitu , ali ovu godinu je bilo mnogo više posjetitelja što govori da se budi zanimacija za ovaj hobi.
I ovom sam prilikom sreo mnoge uzgajivače jer se vidimo od izložbe do izložbe , ali i mnoge forumaše.
Kad se krene u razgovor o pticama vrijeme brzo proleti pa nisam imao priliku bolje se upoznati sa pojedinim forumašima , ali nadam se susretu na drugim izložbama .
Ovaj tjedan je u Zadru izložba , nova prilika za susrete i druženja .
Posječujem dugi niz godina izložbu u Splitu , ali ovu godinu je bilo mnogo više posjetitelja što govori da se budi zanimacija za ovaj hobi.
I ovom sam prilikom sreo mnoge uzgajivače jer se vidimo od izložbe do izložbe , ali i mnoge forumaše.
Kad se krene u razgovor o pticama vrijeme brzo proleti pa nisam imao priliku bolje se upoznati sa pojedinim forumašima , ali nadam se susretu na drugim izložbama .
Ovaj tjedan je u Zadru izložba , nova prilika za susrete i druženja .
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
Nadam se da su SVI pohvalili tog prekrasnog faganjela i da su svi saznali čijeg tića jedu. A ti si mi mogao komad torte poslat
Vidim da je bilo super i da su svi zadovoljni s pticama i atmosferom koja je vladala na izložbi. Svaka čast još jednom i ujistinu mi je žao da nisam bio dolje. Nadam se da će se dogodine Split kandidirat za državnu, pa da Fešta od Tića bude još veća.
Organizatoru i svima koji su potegnuli da atmosfera bude izvrsna čestitam još jednom. Taj trud je već debelo vraćen!
vansal- Broj postova : 120
Registration date : 04.08.2008
DJE BA VIŠE TAJ KATALOG
KO DA JE MUMIN U NJEMU
KO DA JE MUMIN U NJEMU
zvrcko sen- Moderator
sgobin- Broj postova : 361
Registration date : 02.10.2009
Ne znam koliko ste to platili samo morate znati da mu svako mali "cukar padne", a da malo bolje razmislite o tome da li vam se to isplati.
zvrcko sen- Moderator
EEEE šimeeeee
kad smo preživili Tomu Višića ovaj je mala beba
on je ko žirafa stoji kod nas a rani se kod Vas
kad smo preživili Tomu Višića ovaj je mala beba
on je ko žirafa stoji kod nas a rani se kod Vas
zvrcko sen- Moderator
Državno još smo slabi
Oprostite ali meni osobno je prvo bitna moja društvena izložba, a tek onda državni šampionat...
nemamo mi snage a ni sredstava organizirati dvije jake izložbe u roku mjesec dana.
Evo već sada Vas pozivamo na 15 Ornitološki Šampionat Dalmacije koji će se održati u prvoj sedmici iza dana mrtvih....
već sada se nadamo posjeti više od 900 ptica -
više od 15 društava
i svatko ko dođe otvorena srca nama je dobrodošao...
Oprostite ali meni osobno je prvo bitna moja društvena izložba, a tek onda državni šampionat...
nemamo mi snage a ni sredstava organizirati dvije jake izložbe u roku mjesec dana.
Evo već sada Vas pozivamo na 15 Ornitološki Šampionat Dalmacije koji će se održati u prvoj sedmici iza dana mrtvih....
već sada se nadamo posjeti više od 900 ptica -
više od 15 društava
i svatko ko dođe otvorena srca nama je dobrodošao...
zvrcko sen- Moderator
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
Jos slika ptica sa izlozbe u Splitu
http://yfrog.com/0nizlozbasplit049jx
http://yfrog.com/0nizlozbasplit049jx
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
A ljudi moji... evo da se i ja malo javim... sta da vam kazem... oni koji su bili su dozivjeli, oni koji nisu nek im zao bude... stvarno svaka cast Splicanima na dorbrodoslici, srdacnosti, gostoljubivosti, svi su se max trudili da svima bude jednako ugodno i zanimljivo... stvarno kapa do poda ... i kako je netko rekao... dogodine vam je dvorana premala... a i brojka ce ptica ce definitivno ici gore...
Osobno se posebno zahvaljujem Zvrcku sen, Zvrckici sen, Zvrcku i njegovoj sestri na udomljavanju dvije noci ... stvarno je bilo predobro.. hvala jos jednom na svemu... a spiza...ma ljudi moji spiza je vrhunska...
Velika zahvala i malinoisu, marinu, drazenu xp, seadiveru, ticaru i svim clanovima foruma koje sam upoznao i izmjenio iskustva, i malo popricao.... ekipa pravi ste!!
Kad se malo poslozim sa vremenom stavim koju sliku!!
Osobno se posebno zahvaljujem Zvrcku sen, Zvrckici sen, Zvrcku i njegovoj sestri na udomljavanju dvije noci ... stvarno je bilo predobro.. hvala jos jednom na svemu... a spiza...ma ljudi moji spiza je vrhunska...
Velika zahvala i malinoisu, marinu, drazenu xp, seadiveru, ticaru i svim clanovima foruma koje sam upoznao i izmjenio iskustva, i malo popricao.... ekipa pravi ste!!
Kad se malo poslozim sa vremenom stavim koju sliku!!
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
jedan od izlagaca i osvajaca medalja na SVJETSKOM PRVENSTVU ODRZANOM U SPLITU 1990g .
www.leonlebrun.be/enpriv.htm
www.leonlebrun.be/enpriv.htm
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
a bogami bilo je dobro na izložbi da bi ja komentare prije al nisan bija u mogućnosti na forum
bila je dobra ekipa društvo prva liga puno se pričalo šta je meni drago...organizacija u vrhu..sve je išlo kako triba a povrh svega bila je dobra spiza...fala bogu bila su tu i neka vjerska okupljanja u susjednoj nam dvorani i tu su neki prisustovali sve u svemu bilo je dobro
e al nigdi nevidin pohvale za one koji su nosili ovi sve posli u skladište
bila je dobra ekipa društvo prva liga puno se pričalo šta je meni drago...organizacija u vrhu..sve je išlo kako triba a povrh svega bila je dobra spiza...fala bogu bila su tu i neka vjerska okupljanja u susjednoj nam dvorani i tu su neki prisustovali sve u svemu bilo je dobro
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
Tako ti je to, fizikalce nitko ne spominje!
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
lord189 je napisao/la:a bogami bilo je dobro na izložbi da bi ja komentare prije al nisan bija u mogućnosti na forum
Bravo omladino! Svaka čast!