+23
dr.nenad86
sgobin
Fago
Zvrcko
krnjolac
MARIN
faganel
dubrovcanin
xyz
imarij71
sestoperac
franeperuzovic
alann
lord189
kreso
Branimir
ikayke
malinois
Dean
ticar
žalacST
PESTI
zvrcko sen
27 posters
14. Otvoreno prvenstvo Dalmacije 4-8.11.2009
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
Cestitke svima: domacinima/organizatorima, natjecateljima/izlagacima i naravno, pobjednicima.
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
ticar je napisao/la:dr.nenad86 je napisao/la:Svaka cast frane i ticar na rezultatima, bravo za mozaike ticar.......
POZDRAV
malo si se zaje,,,nije tičar nego ika.
ma ja sam samo pita zašto 2 iste specijalke u krugu 100 km
ika ko je dobija 1 misto.
XAXAXAXAX, izvinjavam se ikaykeu, i ticaru , pogresio sam pisajuci u brzini.
Svaka cast ikayke na rezultatima..............
POZDRAV
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
Čestitam svima na uspiješnoj izložbi, počev od organizatora pa do natjecatelja i pobjednika!
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
kako stvari stoje Ikay spava kod mene ,,,, sad će doć ovdje pa će malo i pisat pod prismotrom
Branimire , tićaru kad dolazite ..... da popijemo kavicu
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
Ujutru dezuram na izlozbi od 8h ujutru .Nadam se da cete doc na jutarnju kavu.BUDIT CU VAS
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
zvrcko sen je napisao/la:kako stvari stoje Ikay spava kod mene ,,,, sad će doć ovdje pa će malo i pisat pod prismotrom
evo ja kod Vena u firmi... izlozba je vrhunska,ptice su jako dobre a i organizacija je na velikoj razini...
Bas kako su i napisali....prava Festa od tica!!!
Dodite i necete pozaliti
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
Veno dodje mi da sad upalin auto i doletin bas van zavidin cila ekipa ce bit sutra doli ufff da je bar malo blize , dogodine je pribacite da termin bude za vrime novogodisnjih blagdana da i dijaspora bude prisutna! svakako ugodno druzenje van zelim!
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
Samo bi htio napisati kako sam danas drugog dana izlozbe bio tamo te da je izlozba na visokom nivou, a koliko sam uspio viditi na izlozbi su prisutni uzgajivaci iz gradova kao sta su Novi Sad, Mostar. Veliki broj ptica a organizacija kao i uvijek na zavidnoj razini. Pozdrav!
jope- Broj postova : 55
Registration date : 07.11.2009
Pozdrav ljudi!
Evo danas uvatija malo vrimena i posijetia izlozbu tica, a kako sam imao fotoaparat kod sebe evo i malo slika da podijelim sa širim auditorijem!
Lijep pozdrav
https://2img.net/r/ihimizer/g/pb1q.jpg/
Evo danas uvatija malo vrimena i posijetia izlozbu tica, a kako sam imao fotoaparat kod sebe evo i malo slika da podijelim sa širim auditorijem!
Lijep pozdrav
https://2img.net/r/ihimizer/g/pb1q.jpg/
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
malinois je napisao/la:Ujutru dezuram na izlozbi od 8h ujutru .Nadam se da cete doc na jutarnju kavu.BUDIT CU VAS
ja sam ako bog da ujutro oko 9 tamo.prisiljen sam doći sa daewoo ticom.pa nemogu brže i nesmin od 120 kmh da nebi dobija krila i bez red bulla.
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
odlične ptice,ali za moj ukus malo faune,i ako smijem primjetiti vrlo slabo osvjetljenje u većini prostora,što je šteta jer se ptice lošije vide..nemožemo samo hvalit,moramo nekad iznijet i koju pozitivnu kritiku,a sve u korist poboljšanja novih izložbi...
zvrcko sen- Moderator
KRNJOLAC TVOJA ŽELJA NAŠA ZAPOVJED
instalirana jača rasvjeta
instalirana jača rasvjeta
seadriver- Moderator
xyz- Broj postova : 2232
Odlična izložba, vrlo lijepi tići. Žao mi je šta ne bijaše faganela i šta je malo gardelina.
Zadovoljstvo je bilo sresti Fredija, Kulića, Mađarca, Zvrcka mlađeg, kao i upoznati Iku, Seadrivera, Malinoisa..
Žao mi je šta nisam "uhvatija" Zvrcka Sena, Franu P. i Tićara, i sve ostale koji su bili prošlih dana..
Pozdrav svima, svaka čast izložbi i ugodnoj ćakuli
Zadovoljstvo je bilo sresti Fredija, Kulića, Mađarca, Zvrcka mlađeg, kao i upoznati Iku, Seadrivera, Malinoisa..
Žao mi je šta nisam "uhvatija" Zvrcka Sena, Franu P. i Tićara, i sve ostale koji su bili prošlih dana..
Pozdrav svima, svaka čast izložbi i ugodnoj ćakuli
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
evo bio i ja malo jutros,vrijeme katastrofa.
nad splitom kao da se vrag spustija,oblaci samo na gradom.upoznao sam neke naše forumaše ali nažalost nisam imao vremena malo duže ostati.biće još prilika.
ptice dobre,na moju žalost nije bilo žutih lip.mozaika.ali sam kupio gnijezda koja sam tražio godinu dana a tamo ih vidim čim uđem.sve u svemu izložba dobra.
nad splitom kao da se vrag spustija,oblaci samo na gradom.upoznao sam neke naše forumaše ali nažalost nisam imao vremena malo duže ostati.biće još prilika.
ptice dobre,na moju žalost nije bilo žutih lip.mozaika.ali sam kupio gnijezda koja sam tražio godinu dana a tamo ih vidim čim uđem.sve u svemu izložba dobra.
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
Eto i zbog toga se isplatilo otići! Baš lijepo što su svi zadovoljni viđenim!
zvrcko sen- Moderator
BOŠKO je napisao/la:Zvrcko,a ima li kakav katalog ?
dali dolaziš
katalog sutra ide na internet........
Gost- Gost
AJME ljudi koliko tičara na jednom mistu skoro pa više nego izloženih tića .....nećemo tražit dlaku u jaju ljudi su se žtvovali do maksimuma da bi ova izložba bila što ljepša io ugodnija pogotovu treba čestitati velikim ljubitelima ptica DUŠKU,TINU i Glavešini društva VJENCESLAVU na strašno organiziranoj LOGISTICI ...... ove godine ova mala dvorana je bila popunjena pticama do zadnjeg mista nadamo se da ce logistika sredit iduće godine da se izložba održi u "SPALADIUM ARENI"
žalacST- Broj postova : 263
Registration date : 20.09.2008
nažalost....ove godine nisan nikako ima prilike niti na pola sata skočit...do dvorane....kao šta je to bija običaj svih prijašnjih godina...al dogodine se nadam da mi se neće dogodit isto kao i sad....nego da ne duljim čestitke svim koji su učestovali a posebno ekipi s foruma koja je pokupila medalje...očekujem šta više slika ekipe...tića i sveg ostalog..koliko san ima prilike čut od par ljudi dosad definitvno najbolje organizirana izložba nakon dosta vrimena
sgobin- Broj postova : 361
Registration date : 02.10.2009
Upravo smo se vratili iz Splita puni dojmova.
Kako je lipo viditi sve te dobre ljude nakon skoro godinu dana od posljednje izložbe.
Susreli smo tu naše dobre prijatelje iz Mostara,nezaobilaznog malinoa,cijela ekipa iz Splita i mnogi drugi ljubitelji ptica.
Organizacija izložbe na visokom nivou za svaku pohvalu (posebno briga oko izlagača koji su čekali da preuzmu svoje ptice) .Sendvići su bili pun pogodak.
E sad nam slijedi naša zadarska izložba pa Vas opet pozivam na još jedno ugodno druženje i veliku feštu.
Još jednom veliki pozdrav
Kako je lipo viditi sve te dobre ljude nakon skoro godinu dana od posljednje izložbe.
Susreli smo tu naše dobre prijatelje iz Mostara,nezaobilaznog malinoa,cijela ekipa iz Splita i mnogi drugi ljubitelji ptica.
Organizacija izložbe na visokom nivou za svaku pohvalu (posebno briga oko izlagača koji su čekali da preuzmu svoje ptice) .Sendvići su bili pun pogodak.
E sad nam slijedi naša zadarska izložba pa Vas opet pozivam na još jedno ugodno druženje i veliku feštu.
Još jednom veliki pozdrav
zvrcko sen- Moderator
e moj šime
znaš ti da moja i dva grdelina žena osim što se isto zovu znaju da sa nama moš šta oš kad smo puna droba......
tako smo i mi išli dobro vas naist i počastit pa če nervoza nestat i sve se napravit....
kakva su Vaša mišljenja o ovakvom izdavanju ptica...ovo je nama bio prvi put i mogu Vam reć da sam vrlo zadovoljan s brzinom sve bilo gotovo za dva sata s time da smo svu izložbu raspremili do 20 sati....
znaš ti da moja i dva grdelina žena osim što se isto zovu znaju da sa nama moš šta oš kad smo puna droba......
tako smo i mi išli dobro vas naist i počastit pa če nervoza nestat i sve se napravit....
kakva su Vaša mišljenja o ovakvom izdavanju ptica...ovo je nama bio prvi put i mogu Vam reć da sam vrlo zadovoljan s brzinom sve bilo gotovo za dva sata s time da smo svu izložbu raspremili do 20 sati....
seadriver- Moderator
zvrcko sen je napisao/la:e moj šime
ma zvrcko svaka cast, bio sam tri dana tamo i ovako sa strane gledajuci izgledalo je sve jako dobro i super organizirano, pitao sam se prvi dan sta radi ona zica u kartonskoj kutiji ali sam shvatio kad je instalirana jaca rasvjeta. Sve pohvale od mene i kolaci su bili za 5! Pozdrav
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
Evo raspremili smo izložbu.Završila je i ova.Sjeo sam ispred kompjutora da povirim što kažu forumaši.Za sada su komentari više nego pozitivni ,a ja mislim zasluženo.Nakon dugo vremena jedna ozbiljna,prava izložba kako po broju sudionika tako i po kvaliteti prezentiranih ptica.Nadam se kako će se nastaviti u tom pravcu te da ćemo iz godine u godinu imati sve kvalitetnija natjecanja.Moram naglasiti kako su za ovo najzaslužniji naši predsjednik Duško i tajnik Tino koji su uložili puno truda i vremena nebi li ovo digli na jedan ovako visoki nivo.Čestitam!
Ujedno se zahvaljujem svim takmičarima,gostima koji su svojim sudjelovanjem i samim posjetom uveličali ovu našu feštu od tića.Nastojat čemo im uzvratiti posjet kad to bude moguće. Apeliram naročito na ove mlađe neka u svojim društvima djeluju na "otvaranju vrata"i natjecateljima sa strane,neka inzistiraju na odlazak na takmičenja u druge sredine ,neka se bore za ta prava .Samo tako imati ćemo kvalitetnija i zanimljivija natjecanja.
Ujedno se zahvaljujem svim takmičarima,gostima koji su svojim sudjelovanjem i samim posjetom uveličali ovu našu feštu od tića.Nastojat čemo im uzvratiti posjet kad to bude moguće. Apeliram naročito na ove mlađe neka u svojim društvima djeluju na "otvaranju vrata"i natjecateljima sa strane,neka inzistiraju na odlazak na takmičenja u druge sredine ,neka se bore za ta prava .Samo tako imati ćemo kvalitetnija i zanimljivija natjecanja.
zvrcko sen- Moderator
Zadnja promjena: zvrcko sen; pon 9 stu - 1:55; ukupno mijenjano 1 put.