Kako nanosite FRONTLINE,odnosno kada je rec o kaplici FRONTLINEa dali je to "kapjica" ili nanosite samo ovlaz sa chachkalicom za zube ili sa stapichem za cischenje uha(sa vatom).Ovo mi je bitno najvishe zbog straha od predoziranja.
Pozdrav
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
Jack Sparrow je napisao/la:daj mi obijasni malo ovo što spominješ: po mogučnosti na zračnu vrečicu...
jel misliš na taj Frontline u onim ampulama...
i kažeš samo kap,pa oće ta kap pomoći po cijelom tijelu ako ptica ima tekute...
Jack Sparrow je napisao/la:znači crv,kad kupim taj front line combo da kapnem jednu kap iza vrata kanarincima i grdelinima...reci mi jel to dovoljno samo jedna kap...
kako će im se to raširiti po cijelom tijelu ako imaju tekute,ja se nadam da moje ptice nemaju jer znam pregledavati,ali me uzbunilo to gubljenje perija do gole kože...
čitao na jednom forumu isto,neznam kojem,neko je isto govorio da štiti svoje ptice frontline preparatom ali sprejem i da uzima za pase jer da su ti jači za pse nego za ptice...jel bi mogao i tako sa sprejem,samo ja smatram da će sprej ostati više na samom periju a ovo u ampuli kad kapneš iza vrata smatram da će bolje dijelovati ipak kad se to ocijedi po koži...aj crv daj mi malo obijasni kako točno upotrebljavaš taj frontline combo
Jack Sparrow je napisao/la:a kako taj perojed riješiti,se on riješava u sklopu sa tim frontline combo...
Jack Sparrow je napisao/la:
ali me uzbunilo to gubljenje perija do gole kože...
čitao na jednom forumu isto,neznam kojem,
cevap je napisao/la:Ja primjenjujem 2 nacina upotrebe:
1. Ispod fioke u kavezima, jer je poznato da su tekuti aktivni nocu, tako da se po danu skrivaju ispod ladice. E tu fino poprashim dobro, i oni to 100 % rashire na nogama u sve dijelove kaveza i na taj nacin pobiju svu gamad. Vazno je napomenuti, da se tekuti odrzavaju i prezivljavaju duze vremena u drvenim kavezima. U mene su plasticni.
2. U gnijezdo prashim, znachi plasticno gnijezdo, na dno ide neo-pitroid a preko njega ona meka podloga (umetak) za gnijezdo. Na taj nachin prasak nije u dodiru sa jajima/mladima.
Jack Sparrow je napisao/la:pozz
a daj mi reci jel ti imaš u krletkama rešetke koje odvajaju ptice od podnica ili ne,jer ja ima gajbe od Vidojevića i nemam odvojene ptice od podnice,tako d aptice šetaju po podnici,misliš ti našpricaš po podu ili ne,jer ako ja našprisam podnicu ptica će to jesti,jer danas sam im promijenio pijesak pa su svi jeli taj pijesak,obijasni mi malo bolje tvoje dijelo...
pozz