U suprutnome mislim da svaka nagađanja vode ka svađi i tumačenja svojih mišlenja.
Pozdrav Bocka
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
crv je napisao/la:Blagoslovljen onaj koji ima što pokazati a neće .Ne usuđuje se , ne smije.Prezentirajte ženke i ispričajte se jer na YouTube ste predstavljali Hrvatsku (mada su vam najglasniji pobornici iz susjednih država i kombinacije).Čemu mistika? Ili si uzgajivač ili nisi!? Ako je šteta napravljena , tiče se sviju nas .Niste u poziciji da ucjenjujete.gmo je napisao/la:Blagoslovljen onaj koji nema što da kaže, a ipak šuti-kaže jedna Arapska poslovica.
Ja sam taj na slici, a vi stvarno ništa ne razumite, ili vam je Brabus loše objasnio, MOJA SU VAM VRATA OTVORENA, dođi i snimaj uvjeri se, danas mi leži( samo kod mene) 7( sedam ) grdelinki na jajima.Pitanje, ako ti sve što si tražio prezentiram, hoćeš li se isto tako javno IZVINITI?
GMO
A ta Severinina politika , kao svi se seksaju ,samo netko i snimi...To nije baš neko uporište za raspravu.
zoranV je napisao/la:GMO ,nije sve gotovo ima još video snimaka ,žao mi je samo što nisam uspio snimiti grdeline i ženku doge argentino,kako se druže ,tad je baterija već bila prazna