Matija ova Ticareva receptura je sasvim OK i nije kvarljiva slobodno je mozes drzati na sobnoj temperaturi, provereno
+9
works
saso78
zvrcko sen
Said_the_great
sestoperac
xyz
ticar
ikayke
Merlo
13 posters
Meka hrana za mozaike
Rasko- Broj postova : 220
Registration date : 13.11.2008
- Post n°26
Re: Meka hrana za mozaike
matija- Broj postova : 345
Registration date : 19.09.2010
- Post n°27
Ja sam je raio prije par mjeseci, sad sam pri kraju...koristim je kao bazu za klijavo ili kuhana jaja a ptice su je odlično prihvatile i samu, potšto su bile na balkonu čitavu zimu dodao sam malo sušenog voća (brusnice,banane,grožđice...) spiruline,maslinovog ulja, ljuštenog suncokreta, lana i malo više meda, u hladne zimske dane jeli su baš dobro... čuvao sam je u kanti na balkonu ali temperature su bile relativno niske pa nije bilo straha, sada moram napravit još, imam materijala za jedno 5kg.pa da ne bude problema...Rasko je napisao/la:Matija ova Ticareva receptura je sasvim OK i nije kvarljiva slobodno je mozes drzati na sobnoj temperaturi, provereno
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°28
Matija , sjeti se da hranjenje treba biti ,,stađunsko''. Sada navali na maslačak i ostalo bilje a pripravljenu hranu drži ,,na hladnom i tamnom''.koristi je baš samo kao osnovu .Npr. jutarnje hranjenje tom hranom , a popodnevno zelenjavom.Bez obzira na starost mladunaca. Sada su pupoljci i cvijetovi vočaka puni peluda ...
Jedan naš kolega forumaš (iskusni uzgajivač ) mi priča da je prvu kovadu izvukao samo zelenjem , klicama i osnovnom sjemenskom hranom .Sa izvrsnim rezultatom. I kanarince i faunu.
matija- Broj postova : 345
Registration date : 19.09.2010
- Post n°29
Primljeno na znanje...cvjetova voćaka i maslačka kod nas još nema u izobilju, vegetacija kod nas kasni barem 15-tak dana u odnosu na primorje ali ponudi se ako se nađe nešto iole kvalitetnije.crv je napisao/la:
Matija , sjeti se da hranjenje treba biti ,,stađunsko''. Sada navali na maslačak i ostalo bilje a pripravljenu hranu drži ,,na hladnom i tamnom''.koristi je baš samo kao osnovu .Npr. jutarnje hranjenje tom hranom , a popodnevno zelenjavom.Bez obzira na starost mladunaca. Sada su pupoljci i cvijetovi vočaka puni peluda ...
Jedan naš kolega forumaš (iskusni uzgajivač ) mi priča da je prvu kovadu izvukao samo zelenjem , klicama i osnovnom sjemenskom hranom .Sa izvrsnim rezultatom. I kanarince i faunu.