+6
ikayke
zvrcko sen
Branimir
kreso
seadriver
bocka
10 posters
SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO U HRVATSKOJ
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
A nemaju što govoriti igra im je bila na nuli, naši su dećki odigrali izvrsno, neka samo tako nastave! a u skupinama u Poreću i Varaždinu je sve još otvoreno! Bit će jako zanimljivo ovo zadnje kolo!
Gost- Gost
OVO JE PAKAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,KO JE NAJBOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????!!!!!!!!!!!!!!!!
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
Dobili su Šveđani po repici, idemo dalje
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
lagana metla i svedskoj ali druga raprezentacija koja me odusevila je makedonija i lazarov cudo od igraca neka finale bude HRVATSKA-MAKEDONIJA!!!
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
KREŠO USPEO SI ME POVUČI U TEMU,
MAKEDONIJA NEMA ŠANSE UČI U FINALU, ALI I HRVATSKOJ STVARNO ODGOVARA TA KOMBINACIJA.
MENI JE DRAGO ŠTO SE MOJA PROGNOZA OSTVARUJE, ČEKAM JOŠ HRVATSKA DA BUDE SVETSKI PRVAK.
SADA IHF PRIPREMA NOVE VARIJANTE I KOMBINACIJE I AKO STE VI U TOJ ŠEMI ONDA JE OK.
ALI AKO VAM DOĐU DELEGIRANI SUDCI KAO ŠTA SU NAM NAMESTILI ČEŠKE "PI4KE" MOŽE SE SVAŠTA DESITI.
HRVATSKA VE DOMAČIN I RUKOMETNA VELESILA, ZATO NEVERUJEM DA MOŽE DOČI DO NEKOG PREOKRETA.
POZDRAV
MAKEDONIJA NEMA ŠANSE UČI U FINALU, ALI I HRVATSKOJ STVARNO ODGOVARA TA KOMBINACIJA.
MENI JE DRAGO ŠTO SE MOJA PROGNOZA OSTVARUJE, ČEKAM JOŠ HRVATSKA DA BUDE SVETSKI PRVAK.
SADA IHF PRIPREMA NOVE VARIJANTE I KOMBINACIJE I AKO STE VI U TOJ ŠEMI ONDA JE OK.
ALI AKO VAM DOĐU DELEGIRANI SUDCI KAO ŠTA SU NAM NAMESTILI ČEŠKE "PI4KE" MOŽE SE SVAŠTA DESITI.
HRVATSKA VE DOMAČIN I RUKOMETNA VELESILA, ZATO NEVERUJEM DA MOŽE DOČI DO NEKOG PREOKRETA.
POZDRAV
tesko ce u finale al ne moze se rec da nisu iznenadili
Evo završilo je razigravanje po skupinama i stvarno puno zanimljivosti.
Očekivano: Hrvatska,Francuska,Danska i Njemačka su suvereno prošle skupine i veliki su im izgledi za polufinale sa prenesena 4 boda.
Iznenađenje: ispadanje Rusije i Španjolske u negativnom smislu, te prolazak Makedonije kao ugodnog iznenađenja, mada mislim da če teško napraviti nešto više, svaka čast na navijačima!
Prognoza: gore navedene 4 ekipe u borbi za trofeje jer teško je očekivati da neče iskoristiti prednost u bodovima iz skupina!
Očekivano: Hrvatska,Francuska,Danska i Njemačka su suvereno prošle skupine i veliki su im izgledi za polufinale sa prenesena 4 boda.
Iznenađenje: ispadanje Rusije i Španjolske u negativnom smislu, te prolazak Makedonije kao ugodnog iznenađenja, mada mislim da če teško napraviti nešto više, svaka čast na navijačima!
Prognoza: gore navedene 4 ekipe u borbi za trofeje jer teško je očekivati da neče iskoristiti prednost u bodovima iz skupina!
Gost- Gost
Evo gledam,makedonija gubi,zao mi ih je,ali stvarno se vidi da je kiro nemocan,malo se treba strpit i trazit rupe u obrani Norveske,samo da ne stave flastera na njega jel ako se to dogodi,nema igre,ipak sam ja mladi dugogodisnji rukometas,ali sto je je IHF,SVI SU PEDERCINE OD REDA...evo sadse makedonija priblizava molim za pobjedu
Ništa od Makedonije, šteta, Njemačka jako loša, čekamo naše!!!!!
Iznenadlia me Srbija, u zadnjoj sekundi su izjednačili sa Nemcima, 35:35!
Svaka čast!
Vidit ćemo uskoro kako će Kroatišen ostat
Svaka čast!
Vidit ćemo uskoro kako će Kroatišen ostat
Je ali mogli su ih dotući a oni im pružili da se izvuku na izjednačeno, Razočaran sam Njemcima; Srbi jako dobro ali su popustili u nastavku!
Dobili smo Mađare, dobri smo!
Dobra utakmica, večeras Slovaci dolaze na megdan!
Super igramo, ne mogu virovat, već smo se pokazali odlični a možda ćemo i dalje bit takvi!
A ovo protiv Slovaka i Mađara je bilo sa pola snage, jedva čekam prave utakmice!
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
uf pali su novci na kladionici
KLADIM SE 5 : 1 DA U FINALE IGRAJU HRVATSKA I FRANCUSKA
vrlo moguce bocka
Ma mislim da je to jako izvjesno, naši če opet upregnuti iz sve snage a Francuzi če slomiti Dance na snagu a i jači su od njih!
DO SADA IŠLO JE SVE KAKO TREBA I NAJREALNO HRVATSKA I FRANCUSKA ŠTO SU UŠLI U FINALE.
SADA JE SVE MOGUČE !!
PO MOME, FINALE BI TREBALO SUDITI SLOVENAČKI PAR (pokazali su realno suđenje) ALI TO ODREĐUJE IHF-mafija, BOJIM SE DA SUDCI NE BUDU IZ EVROPE JER ONDA TEŽE ČE BITI ZA HRVATSKU.
NAVIJAM ZA HRVATSKU I PRETPOSTAVLJAM DA ČE SE MOJA PROGNOZA U CELOSTI OSTVARITI.
"NAPRED HRVATI SVI SMO UZ VAS"
SADA JE SVE MOGUČE !!
PO MOME, FINALE BI TREBALO SUDITI SLOVENAČKI PAR (pokazali su realno suđenje) ALI TO ODREĐUJE IHF-mafija, BOJIM SE DA SUDCI NE BUDU IZ EVROPE JER ONDA TEŽE ČE BITI ZA HRVATSKU.
NAVIJAM ZA HRVATSKU I PRETPOSTAVLJAM DA ČE SE MOJA PROGNOZA U CELOSTI OSTVARITI.
"NAPRED HRVATI SVI SMO UZ VAS"
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
uff... stvarno su dobri...
Jesu, svaka im čast!
Samo je sramota onaj pod šta se odljepio, grozno..
Samo je sramota onaj pod šta se odljepio, grozno..
Super su ovo odigrali sad još samo da je u nedjelju skinuti Francuze!
Završilo je kako je završilo i mislim da nema razloga za tugu nego za ponos na naše sjajne dečke koji su pokazali ponos za razliku od mnogih na ovom prvenstvu, onih kojima su suci pomogli da osvoje zlato, onih koji su prodali vlastitu domovinu na kladionici da bi sebi napunili đepove i sl. nažalost ispunile su se Bockine crne sumnje da če suci biti problem ovoga prvenstva i iako ne bih htio upletati politiku u ovo mislim da je imala itekako prste u ovome cirkusu. Iz svega smo ipak izašli čisti i ponosni i izdigli se iz prljavih igrica IHF i Europe, i ako je to Europa u koju bi mi trebali ući kada ispunimo sve ove zahtjeve koji če nas pretvoriti u roblje bogatih zapadnjaka ja im u svoje ime kažem: Draga gospodo hvala vam ali ipak ne!
[b]PROUD TO BE CROAT[/b]
Ako sam ikoga uvrijedio slobodno e banirajte ali takav sam i moram reći ono što mislim!
[b]PROUD TO BE CROAT[/b]
Ako sam ikoga uvrijedio slobodno e banirajte ali takav sam i moram reći ono što mislim!
branimire uzea si mi rici iz usta i ja san za ne evropi a sta se tekme tice obistinile se bockine tvrdnje ali moran naglasit Francuska je odigrala veliku utakmicu veceras !!!