Nisam ti dzabe reko da ako mislis imas nesto pitomo,a to jest trebas nabavit pticu dok je mlada od uzgajivaca il ti ako lezes pa ih ti rucno hranis na spricu e onda neces imat problema jer cime im je pokazes oni ce ic za srpicom jer zna da ih ona hrani,a posto ti sad imas vec starije ptice ja bi ti preporucio da si non stop oko njih nosaj ih nosi ih gdje ima najvise prolaza ljudi stavi ih negdje gdje promet pa ces vidit vremenom kako ce se pripitomit pozzz
+3
Carduel
skopski maestro
Tikky
7 posters
Novi grdelin
emirgrdelin- Broj postova : 167
Registration date : 07.01.2013
- Post n°26
Re: Novi grdelin
Tikky- Broj postova : 15
Registration date : 22.01.2013
- Post n°27
Ova je polupitoma ja nju mogu uzeti ali nece sama na prst.
emirgrdelin- Broj postova : 167
Registration date : 07.01.2013
- Post n°28
Doce i to polako stavljaj hranu na prste i daji kroz kavez dok se ne pripitomi i dok ne pocme jest vidices samo polako nece nista odjednomTikky je napisao/la:Ova je polupitoma ja nju mogu uzeti ali nece sama na prst.
relja- Broj postova : 123
Registration date : 06.01.2013
- Post n°29
ma stavi je u dnevni di svi prolaze i pripitomit će se...bar je tako kod mene...nek bude cili dan među ljudima i to e to!
Tikky- Broj postova : 15
Registration date : 22.01.2013
- Post n°30
Ne ide to tako jer onda bi one iz pet shopa vec bile pitome.Kraj njih stalno ljudi prolaze
relja- Broj postova : 123
Registration date : 06.01.2013
- Post n°31
a ja još u pet shopu nisan vidia tolko divlju ticu...a bar se kod mene tako pripitome kako sam napisao...pogotovo divlje tice...
zlajozd- Broj postova : 16
Registration date : 13.03.2015
- Post n°32
12.04.2015 kupujem 2 dva gardelina pjevača i jednu ženkicu ..molim pjevače drugi ne dolaze u plan ..ZADAR !