POZDRAV
Gdje se mogu naruciti prednjice za parilice u mostaru ako nema u mostaru onda negdje u BIH
Gdje se mogu naruciti prednjice za parilice u mostaru ako nema u mostaru onda negdje u BIH
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
elas je napisao/la:POZDRAV
E prijatelju moze broj ako nije problem,,samo sam ja cuo da su kod njeg prednjice 25 km jel to moguce malo je skup.plafonko je napisao/la:Meca iz Cima pravi prednjice svih velicina, ako si zainteresiran poslat cu ti broj
Neznam stvarno to sam cuo od mnogih pa sad sta je istina a sta ne u to necu da ulazim,naj bolje licno da ga pitam tj preko tel. plafonko ako mozes broj da mi njegov das i hvala ti velika na pomociplafonko je napisao/la:to ti nije istina, kavez ti kosta 25 km prednjice su oko 10 cini mi se ali dat cu ti br pa se dogovorite
Ma pusti narod ko narod svasta lupa...meni trebaju klasicne prednjice za kanarince.Sutra cu ga kontaktirti.u svakom slucaju pomogo si mi i hvala ti velika.plafonko je napisao/la:imas PP
a cijena moze biti i veca od 25 km po prednjici ako su joj dimenzije velike one standradne za kanarice su oko 10 km :-)