Pozdrav forumasi
Rijetko sam na forumu .Obaveze mi ne ostavljaju previse slobodnog vremena pa sa malim zakasnjenjem cu podjeliti sa vama Fredijev (MARIN) i moj posjet nasem VELIKOM prijatelju Mustafi Vilasevicu i njegovoj obitelji .
Na put smo krenuli
Mjesto nase posjete ...
A sta reci o nasim domacinima nego samo rijeci hvale .Docekani smo fenomenalno i proveli par preljepih dana .
Mustafa (BRKO ) je uzgaivac malino kanarinaca i golubova prevrtaca .
Na prostorima Bosne i Hercegovine i dosta sire poznat je kao VRHUNSKI UZGAIVAC .
O tome govore njegovi rezultati
Nije ga bilo tesko naci (ima i svoj sokak )
Rezidencija Vilasevica
Za ovakav izgled dvorista se pobrinula BRKOVA bolja polovica ,gospoda Zemka ,kojoj se ovim putem zahvaljujem na gostoprimstvu .
odmor ispred kuce Vilasevica
U svakom djelu kuce ili dvorista cuje se cvrkut i pjev ptica
pogled na tesanjsku tvrdavu
Evo nesto i za Pippa
Posjetili smo mladog i perspektivnog golubara ,medunarodnog suca a uz to i presjednika golubarskog saveza BiH .Preljep golubarnik i golubovi
Mustafin sin nam je prezentirao rase golubova inace i sam je strastveni golubar
Trenuci odmora
Posjetili smo i umjetno jezero (ribnjak ) .Prosudite sami kako je sve sredeno .
Nastavak sljedi .....
Na putu smo slikali i dosta zanimljivih detalja al najzanimljiviji je :
prepoznajete li ovaj bus ???
Rijetko sam na forumu .Obaveze mi ne ostavljaju previse slobodnog vremena pa sa malim zakasnjenjem cu podjeliti sa vama Fredijev (MARIN) i moj posjet nasem VELIKOM prijatelju Mustafi Vilasevicu i njegovoj obitelji .
Na put smo krenuli
Mjesto nase posjete ...
A sta reci o nasim domacinima nego samo rijeci hvale .Docekani smo fenomenalno i proveli par preljepih dana .
Mustafa (BRKO ) je uzgaivac malino kanarinaca i golubova prevrtaca .
Na prostorima Bosne i Hercegovine i dosta sire poznat je kao VRHUNSKI UZGAIVAC .
O tome govore njegovi rezultati
Nije ga bilo tesko naci (ima i svoj sokak )
Rezidencija Vilasevica
Za ovakav izgled dvorista se pobrinula BRKOVA bolja polovica ,gospoda Zemka ,kojoj se ovim putem zahvaljujem na gostoprimstvu .
odmor ispred kuce Vilasevica
U svakom djelu kuce ili dvorista cuje se cvrkut i pjev ptica
pogled na tesanjsku tvrdavu
Evo nesto i za Pippa
Posjetili smo mladog i perspektivnog golubara ,medunarodnog suca a uz to i presjednika golubarskog saveza BiH .Preljep golubarnik i golubovi
Mustafin sin nam je prezentirao rase golubova inace i sam je strastveni golubar
Trenuci odmora
Posjetili smo i umjetno jezero (ribnjak ) .Prosudite sami kako je sve sredeno .
Nastavak sljedi .....
Na putu smo slikali i dosta zanimljivih detalja al najzanimljiviji je :
prepoznajete li ovaj bus ???