+77
jope
žutovoljka
lord189
Ive Labin
Zvonko Osijek
zmajcom
DAMIAN
ziko
krstokljun
vrca
seadriver
zako
markoxp
Dado
zelandur
sanchez33
orijanoc
mateg
baketin
ticar
Edi-labin
eddoze
dragutin rajnović
saso78
čajka
IvoR
ssarava1
turbozd
riberi
euzebio
cajzić
Dule
vansal
miki zg
svabo
emar
alija-zenica
topaz
skopski maestro
angelo
sestoperac
Border
toni mostar
zadranin
echeberija
vrabac
pavao
Renato.M
Edi
ERVINO
Dean
dr.nenad86
plafonko
antonio
baltic
dzemal_sa
zoran ptice pjevice
branimirf
dva grdelina
vlado
BOSKO
brabus
PESTI
toni ilići
damir64
refa95
Carduel
crv
malinois
ikayke
bocka
bizar
MARIN
komiza
zoranV
kreso
zijada
81 posters
Livanjski grdelini u Poreču
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°801
Re: Livanjski grdelini u Poreču
Zoka maheru,samo naprid.
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°802
Hvala,majstori
- Post n°803
Evo danas sam nalegao i treću ženku,a bjelogrla mi je snijela treće jaje.
Za sad imam 13 mladih grdelina i dvije ženke mi leže na po 5 punih jaja,a ako bog da,i ova treća bi trebala imati još 5 punih.Ako je netko zainteresiran za grdeline sa urednim papirima,može se rezervirati .Ženke se mogu uzeti odmah(tako da se privikavaju na prostor) a muški će biti dostupni tek od devetog mjeseca.
Za sad imam 13 mladih grdelina i dvije ženke mi leže na po 5 punih jaja,a ako bog da,i ova treća bi trebala imati još 5 punih.Ako je netko zainteresiran za grdeline sa urednim papirima,može se rezervirati .Ženke se mogu uzeti odmah(tako da se privikavaju na prostor) a muški će biti dostupni tek od devetog mjeseca.
Zvonko Osijek- Broj postova : 7
Registration date : 23.05.2012
- Post n°804
evo ga tu je :-)
zoranV je napisao/la:Ne,kod jednog gospodina koji nije tu na forumu
Zadnja promjena: Zvonko Osijek; pon 28 svi - 15:58; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : ....)
- Post n°805
.......
- Post n°806
Zvonko,ne brini,ti si upisan
- Post n°807
jos se nisam snasao tu na sajtu znam znam hvala ti
Ive Labin- Broj postova : 124
Registration date : 01.04.2012
- Post n°808
pozdrav gospodinu Zoranu.vidim da je jako dobra situacija sa poreckim grdelinima,eto ja nikako da uspijem ulovit malo vremena pa da dodem to vidjet i uzivo kako smo se bili dogovarali,ali ja se nadam da cu uspjet i to ubrzo.a na jesen se nadam i odlasku do Splita pa da upoznam i prijatelja Grandea uzivo.jos jednom cestitke i pozdrav.
- Post n°809
Evo da se i ja javim ,sa malim zakašnjenjem.
Ive, kad god budeš raspoložen ,dobro došao. za sve ljubitelje ptica moja vrata su uvjek otvorena.
Idemo dalje...
Za Dragana(Carduela),Tonija Vladu ,Vjeku i ostalu ekipu,otvaram vrata ,ali virtualna ,a nadam se da će biti prilike da se otvore i prava (Toni je bio već moj gost,par puta).Evo sad jedan malo duži snimak,iako sam rekao da neću više stavljati ništa ,ali zna Vinko (Angelo) kako je to.Kad te netko ispizdi,najrađe bi se obrisao sa foruma,ali onda se sjetim da tu ima pravih ljudi i dobrih ptičara,pa se predomislim.Preko ovog foruma sam upoznao par jako loših ljudi,da ne kažem čak i zlih,ali u zamjenu za tih par lažnjaka upoznao sam i par odličnih ptičara,a još boljih ljudi.Sad da ne nabrajam,ali će se u ovom tekstu prepoznati i jedni i drugi .Kao što sam sinoć napisao na Carduelovoj temi,izlegao sam do sada 22 mlada grdelina i oko 40 i kusur mladih baštardi.Za sada je sve živo i zdravo.Sutra bi trebalo biti još 3 grdelina (kanarinka u četvroj volijeri leži na jajima,jer mi ženka nije htjela zaleći,a ja sam morao na put,pa nisam htio čekati ).
Isto tako ,još jednom (ovo je već peti put)sve čestitke Administratoru i Moderatorima na vrhunskom održavanju foruma,samo tako nastavite.
Što bi moj prika Vinko rekao,a šta sam se raspisa...
Idemo malo na video,a onda bombardujte sa pitanjima,dok sam raspoložen.Sve o uzgoju i ishrani,o pjesmi i štrakanju, bolestima i problemima itako dalje....
Ive, kad god budeš raspoložen ,dobro došao. za sve ljubitelje ptica moja vrata su uvjek otvorena.
Idemo dalje...
Za Dragana(Carduela),Tonija Vladu ,Vjeku i ostalu ekipu,otvaram vrata ,ali virtualna ,a nadam se da će biti prilike da se otvore i prava (Toni je bio već moj gost,par puta).Evo sad jedan malo duži snimak,iako sam rekao da neću više stavljati ništa ,ali zna Vinko (Angelo) kako je to.Kad te netko ispizdi,najrađe bi se obrisao sa foruma,ali onda se sjetim da tu ima pravih ljudi i dobrih ptičara,pa se predomislim.Preko ovog foruma sam upoznao par jako loših ljudi,da ne kažem čak i zlih,ali u zamjenu za tih par lažnjaka upoznao sam i par odličnih ptičara,a još boljih ljudi.Sad da ne nabrajam,ali će se u ovom tekstu prepoznati i jedni i drugi .Kao što sam sinoć napisao na Carduelovoj temi,izlegao sam do sada 22 mlada grdelina i oko 40 i kusur mladih baštardi.Za sada je sve živo i zdravo.Sutra bi trebalo biti još 3 grdelina (kanarinka u četvroj volijeri leži na jajima,jer mi ženka nije htjela zaleći,a ja sam morao na put,pa nisam htio čekati ).
Isto tako ,još jednom (ovo je već peti put)sve čestitke Administratoru i Moderatorima na vrhunskom održavanju foruma,samo tako nastavite.
Što bi moj prika Vinko rekao,a šta sam se raspisa...
Idemo malo na video,a onda bombardujte sa pitanjima,dok sam raspoložen.Sve o uzgoju i ishrani,o pjesmi i štrakanju, bolestima i problemima itako dalje....
echeberija- Broj postova : 209
Registration date : 07.06.2009
- Post n°810
Svaka cast, nemoj se obazirati na ZLE JEZIKE, takvih ce uvek biti. Znaj da ima onih koji ne pisu po forumu vec samo citaju, s tim sto nisu toliko zavidni kao pojedinci. Na nastavi kao sto je i do sada islo i sa sto manje melanina kod ovih mladi ti zelim.
- Post n°811
Echeberija, hvala Još kad pročitam Leskovac,a tu sam služio vojsku (obuku tri mjeseca),a onda u Surdulicu u karaulu "Ratko Pavlović Ćićko", na granični prelaz sa Bugarskom
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°812
Ajde i mi malo "južnije" da te pohvalimo, mislim da nema razloga da Ti dodelujem bilo kakve epitete, Tvoje klipove govore više nego jedan roman u tri toma (bar za sada).
Ono što Tebe nervira ne vredi spominjati, nek se Admin i Moderatori brinu o forumu kako ne bi izgubili ono šta vredi radi marginalaca.
Zorane, uslove koje si ti pružio pticama to mogu sanjati neki ptičari koji žive u puno mizerniim uslovima, zato skidam kapu i nastavi jer dokažao si da si za štiglice i bastarde.
Pozdrav Bocka
Ono što Tebe nervira ne vredi spominjati, nek se Admin i Moderatori brinu o forumu kako ne bi izgubili ono šta vredi radi marginalaca.
Zorane, uslove koje si ti pružio pticama to mogu sanjati neki ptičari koji žive u puno mizerniim uslovima, zato skidam kapu i nastavi jer dokažao si da si za štiglice i bastarde.
Pozdrav Bocka
Zadnja promjena: bocka; uto 12 lip - 12:07; ukupno mijenjano 1 put.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°813
Predivno Zorane!
E vala sam uživao gledajući ovaj video. I drago mi je da si popustio i vratio se na forum.
Ocjena, čista petica.
E vala sam uživao gledajući ovaj video. I drago mi je da si popustio i vratio se na forum.
Ocjena, čista petica.
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°814
pozdrav Zoranu,Draganu,i ostalim tičarima dobre volje.
- Post n°815
Bocka,hvala na lijepim riječima ,bitno je da uživamo u ovom.I kod tebe je divota.
Dragane, nadam se da si uživao , jer ja kad sam gledao ,umorilo me,previše mi šeta telefon.Probat ću to jednom snimiti profesionalnije ,da malo smirim ruku .Tako da imaš materijala za National Geographic .
Toni,dal se ti ljutiš na mene,nema te nikako na ovaj kraj? Ja renoviram neku kuću u Novigradu,pa sam svaki dan u tvom gradu,možda se vidimo da popijemo kavu?
Dragane, nadam se da si uživao , jer ja kad sam gledao ,umorilo me,previše mi šeta telefon.Probat ću to jednom snimiti profesionalnije ,da malo smirim ruku .Tako da imaš materijala za National Geographic .
Toni,dal se ti ljutiš na mene,nema te nikako na ovaj kraj? Ja renoviram neku kuću u Novigradu,pa sam svaki dan u tvom gradu,možda se vidimo da popijemo kavu?
- Post n°816
Evo jedan video od danas,izlegli su mi se tri grdelina ,a dadilja je kanarinka.Nije mi praksa da stavljam jaja od grdelina pod kanarinke,ali u ovom slučaju sam morao.Naime,moja prošlogodišnja ženkica je uredno snijela 5 jaja,ali tri dana poslije nije htjela zaleći(a možda je bio razlog zato što sam Bilog prebacio sa kanarinkom) a pošto sam morao krenuti za Livno,nisam htio riskirati i stavio sam jaja pod kanarinku,pošto njena nisu bila oplođena(jer nije bio grdelin sa njom).Već sam ju naučio da jede crve i ružine uši,pa se nadam da neće biti problema sa mladima.Sad mi je Bili opet sa ženkicom i sutra bi trebala snijeti prvo jaje i sad ga više neću vaditi.Vidim da se dobro slažu i da je on stalno pita,pa ću ih pustiti da užiovaju,nema mu više kurvanja ,niti ljubavnica
P.S. Kad je kanarinka izišla iz gnijezda,zapela joj je ljuska od jajeta ,da ne mislite da nosi jaja
P.S. Kad je kanarinka izišla iz gnijezda,zapela joj je ljuska od jajeta ,da ne mislite da nosi jaja
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°817
zoki svaka čast..da su mi upola vaki uvjeti pokrenija bi novu tradiciju pivanja haha
- Post n°818
Lorde,ja upravo pokrećem ,ITP (Istarska tradicija pjeva),tu će sve biti dozvoljeno osim štrakanja
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°819
zoranV je napisao/la:Lorde,ja upravo pokrećem ,ITP (Istarska tradicija pjeva),tu će sve biti dozvoljeno osim štrakanja
biži zorane nemoš to napast će te ljudi tržište će ispast iz ravnoteže hahaha pobunit će se split protiv tebe opet će doć do bune
žutovoljka- Broj postova : 20
Registration date : 18.05.2012
- Post n°820
Svak čast super ptice , pogotovo baštardi
- Post n°821
Žutovoljka ,ima i grdelina i baštardi,a evo i malo slika .
Idemo dalje ...
P.S. Ovo sam danas ja slikao,pa....
evo krećem sa baštarima u volijeri
A tu je i bjelogrla na gnijezdu
A tu su i nova 3 grdelina,ukupno 25 komada
A i par slika iz volijere,mladi grdelini
Tu je i neizostavni Bilan sa svojom pratiljom
I par slika mladih baštardi u parilicama
A evo i jedna slika za mog prijatelja Boru (zadranina),ovo je moj favorit iz Zadra (P.S. Pogledaj mu kljun,još uvijek crn )
Idemo dalje ...
P.S. Ovo sam danas ja slikao,pa....
evo krećem sa baštarima u volijeri
A tu je i bjelogrla na gnijezdu
A tu su i nova 3 grdelina,ukupno 25 komada
A i par slika iz volijere,mladi grdelini
Tu je i neizostavni Bilan sa svojom pratiljom
I par slika mladih baštardi u parilicama
A evo i jedna slika za mog prijatelja Boru (zadranina),ovo je moj favorit iz Zadra (P.S. Pogledaj mu kljun,još uvijek crn )
zako- Broj postova : 334
Registration date : 02.02.2012
- Post n°822
zorane, svaka čast.......puno prekrasnih ptica...... Samo neka ih bude što više, pa će se moći i birati.
- Post n°823
- Post n°824
žako je napisao/la:zorane, svaka čast.......puno prekrasnih ptica...... Samo neka ih bude što više, pa će se moći i birati.
Bit će i za biranje ,ima materijala,oćeš za pjesmu,oćeš za izložbu
- Post n°825
Evo mojih mladih iz radne sobe,bila su 4,dva sam dao prijatelju,a dva su tu
P.S.Imaju 42 dana,a ovaj se ponaša kao da mu je 25 dana
P.S.Imaju 42 dana,a ovaj se ponaša kao da mu je 25 dana