4 posters
Vlajkine ptice
refa95- Broj postova : 1274
Registration date : 12.04.2009
- Post n°2
Re: Vlajkine ptice
Fino to sve izgleda...svaka cast samo naprijed
vlajkobl- Broj postova : 103
Registration date : 05.04.2010
- Post n°3
vansal- Broj postova : 120
Registration date : 04.08.2008
- Post n°4
Bravo Vlajko sve za 5, samo naprijed i nek je sa srećom.
- Post n°5
evo ovaj zeleni par danas dao i 4 jaje sva sam vratio i cekam sta bude valjda ce bar dva biti puna jer je zenki ovo prvo leglo.
kanarikka koja je izlegla dva mlada prije 24 dana odvojena je u letac postavio sam novo dnijezdo danas i ona vec nosi materijal u untra i sad se dvoumim dal da joj stavim stiglica ili opet kanarinca koji je vec pario a stiglic kao da je spreman pjeva kao lud vrti se na precki bijel kjun nisam pametan sta da radim
moze neki savjet jel mi rano za stiglica ili ...
- Post n°6
evo da se malo pozalim danas sam gledao jaja na kojim leze kanarinke jedna je parena sa kanarincem i izbacila 5 jaja od tog 2 skroz prazna a3 nekako tri trecine puna a dole praznina sad nezna jel to tako treba biti ili....a kanarinka koja je bila sa stiglicem snijela 5 jaja i sve i jedno prazno jbg.ocu ja vadit ta prazna i gnijezdo da se odmori kanarinka pa da pokusam poslije opet sa stiglicem jer mi je zelja velika da dobijem bastarde svaki mi je savjet dobro dosao
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°7
vlajkobl je napisao/la:evo da se malo pozalim danas sam gledao jaja na kojim leze kanarinke jedna je parena sa kanarincem i izbacila 5 jaja od tog 2 skroz prazna a3 nekako tri trecine puna a dole praznina sad nezna jel to tako treba biti ili....a kanarinka koja je bila sa stiglicem snijela 5 jaja i sve i jedno prazno jbg.ocu ja vadit ta prazna i gnijezdo da se odmori kanarinka pa da pokusam poslije opet sa stiglicem jer mi je zelja velika da dobijem bastarde svaki mi je savjet dobro dosao
Hvala unaprijed
ta jaja koja su napola puna to bi trbalo biti da je kanarinka ležala oko 7-8 dana,pusti da odleži do kraja.i jedna i druga,dotle još malo pripremi grdelina.
- Post n°8
- Post n°9
evo konacno da ja svoje ptice smjestim kako treba kupio sam dve volijere kad ih spojim duzina 2.2 visoko 1.5 i sirina 1.3
bice podjeljena u sredini
evo slika
sutra cu raditi krov i ubaciti ptice
e sad mi treba jedan savjet
posto imam 6 stiglica 2kanarinke i 1 kanarinca kako da ih smjestim dal da ih izmjesam sve ili posebno kanarinci a posebno stiglici
ili da kod kanarinki stavim i kojeg stiglica nebili se uparili kad dodje vrijeme za to
sutra ako zavrsim sve slikat cu pa da vidite kako je ispalo pozdrav
bice podjeljena u sredini
evo slika
sutra cu raditi krov i ubaciti ptice
e sad mi treba jedan savjet
posto imam 6 stiglica 2kanarinke i 1 kanarinca kako da ih smjestim dal da ih izmjesam sve ili posebno kanarinci a posebno stiglici
ili da kod kanarinki stavim i kojeg stiglica nebili se uparili kad dodje vrijeme za to
sutra ako zavrsim sve slikat cu pa da vidite kako je ispalo pozdrav