Branimir je napisao/la:Mislim da svi koji imaju u sastojcima elemente koji pospješuju stvaranje crvene boje, npr. karoten! Najsigurniji si ako ne budeš uzimao ništa što je predviđeno za crvene kanarince i onda nema problema!
+21
nebojsav
GLOSTER 021
Faeton
MARIN
kreso
malinois
MIROSLAV 79
crv
Border
evmolp
krstokljun
armin71
Renato.M
vasa_vr
Genter
topaz
refa95
ticar
ikayke
zvrcko sen
Branimir
25 posters
Gloster kanarinci
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°51
Re: Gloster kanarinci
- Post n°52
E izvini Branimire ali sam se slatko nasmijao čitajuči tvoj odgovor Vasi.Renato.M je napisao/la:Branimir je napisao/la:Mislim da svi koji imaju u sastojcima elemente koji pospješuju stvaranje crvene boje, npr. karoten! Najsigurniji si ako ne budeš uzimao ništa što je predviđeno za crvene kanarince i onda nema problema!
Vaso nemam iskustva sa glosterima ali mislim da se ponašaju kao i ostali žuti kanarinci. Bitno je da im ne daješ farbu za crvene i spirulinu.Karoten koji sadrže biljke je toliko malen da bi ga ja zanemario, izbijegavaj feferon i crvenu papriku, od zeleniša najviše karotina ima kopriva ali ne bi se brinuo oko toga. Slobodno im davaj jajčanu koju si spominjao, mislim da se radi o Quiko clasik.
vasa_vr- Broj postova : 354
Registration date : 08.03.2010
- Post n°53
Jeste Renato radi se o Qviqo clasik i na kutiji ima slika glostera , egzota, malih papagaja, magelana itd. Mislim da je univerzalna za sve ptice
U principu obicna mesavina i jajcana hrana, hvala puno
U principu obicna mesavina i jajcana hrana, hvala puno
armin71- Broj postova : 27
Registration date : 27.11.2008
- Post n°54
Best gloster
Evo pogledajte ove glostere u Italiji
http://www.best-gloster.com/
http://www.best-gloster.com/
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°55
Renato kako ču mu odgovoriti kad ne znam koja je to hrana, a sada da nabrajam gdje ima karotena a gdje ne, to mi se ne da baš raditi, mislim da sam mu dao najbolji moguči odgovor! Mislim da je Gaso davao crvenu papriku i onda su se kanarincu pojavile narančaste flekice po krilima!
- Post n°56
Ma ok Branimire, hvala na odgovoru bitno da smo se sporazumeli
pozz
pozz
- Post n°58
SORI Branimire, nije bilo zlonamijerno, Izvinjavam se još jednom.Branimir je napisao/la:Renato kako ču mu odgovoriti kad ne znam koja je to hrana, a sada da nabrajam gdje ima karotena a gdje ne, to mi se ne da baš raditi, mislim da sam mu dao najbolji moguči odgovor! Mislim da je Gaso davao crvenu papriku i onda su se kanarincu pojavile narančaste flekice po krilima!
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°59
Sve je u redu!
Gost- Gost
- Post n°61
http://yfrog.com/g0p6060070jgasa ns je napisao/la:http://yfrog.com/03p6060079zj
- Post n°62
Gaso ovaj mali zuti sa zelenom kapom je N*1
pozz
pozz
Gost- Gost
- Post n°63
vaso tek kad vidis zute intenzivnevasa_vr je napisao/la:Gaso ovaj mali zuti sa zelenom kapom je N*1
pozz
- Post n°64
Gaso da se dogovorimo nesto, ponesi sve glostere sto imas za vr i ja cu da ti ih cuvam dok si na odmor
- Post n°66
Mozes odmah da je vodis, samo donesi ti glostere.
pozz
pozz
Gost- Gost
- Post n°67
svaka cast ja imam 2 svastike ali ne bi ih dao ni za bure piva. za 2 bureta bi se i dogovorilivasa_vr je napisao/la:Mozes odmah da je vodis, samo donesi ti glostere.
pozz
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°68
gasa ns je napisao/la:svaka cast ja imam 2 svastike ali ne bi ih dao ni za bure piva. za 2 bureta bi se i dogovorilivasa_vr je napisao/la:Mozes odmah da je vodis, samo donesi ti glostere.
pozz
Opet ces ti na intenzivnu
Gost- Gost
- Post n°69
da na intenzivnu zenkukrstokljun je napisao/la:gasa ns je napisao/la:svaka cast ja imam 2 svastike ali ne bi ih dao ni za bure piva. za 2 bureta bi se i dogovorilivasa_vr je napisao/la:Mozes odmah da je vodis, samo donesi ti glostere.
pozz
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°70
gasa ns je napisao/la:da na intenzivnu zenkukrstokljun je napisao/la:gasa ns je napisao/la:svaka cast ja imam 2 svastike ali ne bi ih dao ni za bure piva. za 2 bureta bi se i dogovorilivasa_vr je napisao/la:Mozes odmah da je vodis, samo donesi ti glostere.
pozz
Moras paziti, A x A se ne preporucuje!
Gost- Gost
- Post n°71
ma moze pario sam ja i intenzivne one sto ima kod vase u vranjekrstokljun je napisao/la:gasa ns je napisao/la:da na intenzivnu zenkukrstokljun je napisao/la:gasa ns je napisao/la:svaka cast ja imam 2 svastike ali ne bi ih dao ni za bure piva. za 2 bureta bi se i dogovorilivasa_vr je napisao/la:Mozes odmah da je vodis, samo donesi ti glostere.
pozz
Moras paziti, A x A se ne preporucuje!
- Post n°72
A i ti si iz Vranje, zato moras paziti na letalni faktor, koji moze da usledi
Gost- Gost
- Post n°73
ma ne bojim se toga nego se bojim vasi onih dole pa cu morati da kupim avisanvasa_vr je napisao/la:A i ti si iz Vranje, zato moras paziti na letalni faktor, koji moze da usledi
- Post n°74
Nemoj da se sekiras , naprskacu je ja pre nego sto ti je dam, necu da ti dam svastiku punu vasima. Bices zadovoljan kvalitetom
pozz
pozz
Gost- Gost
- Post n°75
e vaso ti mislis da je meni u ovim godinama do zena,ja jedva cekam da idem da pecam i da odmaram gledajuci glostere i koje pivcevasa_vr je napisao/la:Nemoj da se sekiras , naprskacu je ja pre nego sto ti je dam, necu da ti dam svastiku punu vasima. Bices zadovoljan kvalitetom
pozz