prodajem ovogodisnje mlade glostere i 2 proslogodisnje zute konsort zenke
2 posters
P. GLOSTER KANARINCI
čajka- Broj postova : 412
Registration date : 01.05.2009
- Post n°2
Re: P. GLOSTER KANARINCI
ima li koja slika i kolika je cjena
Gost- Gost
- Post n°3
cena mladi 15 a proslogodisnji koji su radili 20 e a slike bice za par danačajka je napisao/la:ima li koja slika i kolika je cjena
evmolp- Broj postova : 117
Registration date : 22.07.2009
- Post n°4
gasa ns, jel si procitao privatnu poruku u vezi glostera?gasa ns je napisao/la:prodajem ovogodisnje mlade glostere i 2 proslogodisnje zute konsort zenke
Pozdrav!
Gost- Gost
- Post n°5
jedino da ti po nekom posaljem autobusom.ovih dana bi trebalo da posaljem nekoliko glostera vasi u vranje pa kad vidim sta mi ostaje poslacu ti slike pa cemo se dogovoriti.pozdravevmolp je napisao/la:gasa ns, jel si procitao privatnu poruku u vezi glostera?gasa ns je napisao/la:prodajem ovogodisnje mlade glostere i 2 proslogodisnje zute konsort zenke
Pozdrav!
- Post n°6
Odlicno, gasa ns. Cekam te. Pozdrav.gasa ns je napisao/la:jedino da ti po nekom posaljem autobusom.ovih dana bi trebalo da posaljem nekoliko glostera vasi u vranje pa kad vidim sta mi ostaje poslacu ti slike pa cemo se dogovoriti.pozdravevmolp je napisao/la:gasa ns, jel si procitao privatnu poruku u vezi glostera?gasa ns je napisao/la:prodajem ovogodisnje mlade glostere i 2 proslogodisnje zute konsort zenke
Pozdrav!
Gost- Gost
- Post n°7
kakve ti imas kanarince?jel imas glostere?evmolp je napisao/la:Odlicno, gasa ns. Cekam te. Pozdrav.gasa ns je napisao/la:jedino da ti po nekom posaljem autobusom.ovih dana bi trebalo da posaljem nekoliko glostera vasi u vranje pa kad vidim sta mi ostaje poslacu ti slike pa cemo se dogovoriti.pozdravevmolp je napisao/la:gasa ns, jel si procitao privatnu poruku u vezi glostera?gasa ns je napisao/la:prodajem ovogodisnje mlade glostere i 2 proslogodisnje zute konsort zenke
Pozdrav!
- Post n°8
Ja od kanarince drzim crvene mozaike. Glostere nemam, ali namjeravam uzeti neki par, da malo poradim s njima sledecu godinu.gasa ns je napisao/la:kakve ti imas kanarince?jel imas glostere?evmolp je napisao/la:Odlicno, gasa ns. Cekam te. Pozdrav.gasa ns je napisao/la:jedino da ti po nekom posaljem autobusom.ovih dana bi trebalo da posaljem nekoliko glostera vasi u vranje pa kad vidim sta mi ostaje poslacu ti slike pa cemo se dogovoriti.pozdravevmolp je napisao/la:gasa ns, jel si procitao privatnu poruku u vezi glostera?gasa ns je napisao/la:prodajem ovogodisnje mlade glostere i 2 proslogodisnje zute konsort zenke
Pozdrav!
- Post n°10
Znam da ih on uzgaja, ali skoro u udruzenju mi je neko rekao da nema za prodaju. Zato ga i nisam nazvao.gasa ns je napisao/la: imas dobre glostere kod dragana camilovica u skopju
Gost- Gost
- Post n°12
9 muzijaka i 2 zenkegasa ns je napisao/la: ostalo mi je jos 10 muzijaka i 4 zenke za prodaju.