sestoperac je napisao/la:Ika,
ciji je to ahat - sto ti je bas on zapao za oko (objektiv) ?
Pojma nemam, jedan od nagradjenih u pojedinacnoj konkurenciji, nije mi zapeo za oko nego je slika ok ispala, ove druge su losije i mutne
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
sestoperac je napisao/la:Ika,
ikayke je napisao/la:sestoperac je napisao/la:Ika,
Pojma nemam, jedan od nagradjenih u pojedinacnoj konkurenciji, nije mi zapeo za oko nego je slika ok ispala, ove druge su losije i mutne
Dean je napisao/la:što se tiće organizacije u Reggiu, to je već malo teže, evo ja sam se nakon ja mislim 10 godina redovitog pohodjenja, ove godine dosta dobro organizirao :-))
prvih sat vremena zagrijavanje: lagano hodanje u krug, i razgledavanje opreme po štandovima (spisak sa potrebnim stvarima je u džepu) (08:00 do 09:00)
Nakon zagrijavanja, laganih 2 sata razgledavanje izložbe (09:00 do 11:00)
u 12:00 sati imamo dogovor u autobusu za pustiti stvari, sad je vrijeme za potražiti jednu jedinu pticu koja mi treba :-)) lagani trk oko prodajnih štandova, snimanje transportera, biranje potencijalnog oca mojih budućih šampiona, i to je rješeno :-)) u 12:15 sam u autobusu, stavljam oca budućih šampiona u kavez, maznem sendvić i trkom nazad.
12:45 e sad je lagana panika, pola dana je prošlo a ostalo je za pogledati još previše ptica...i onda finalni maraton oko izložbenih kaveza, držao sam dobar tempo dok sam razgledavao ptice pojedinačno, cca 4500 komada, ali za kolekcije više nije bilo ni snage ni koncentracije pa sam gledao na preskokce :-))a to zahtijeva i više hodanja gore dole, imao sam zapisane brojeve kaveza koji su me posebno zanimali...u 15:30 noge otpadaju, razgledavanje izložbe je gotovo, ionako više ništa ne vidim :-(( kupovanje sitnica koje život znače (vitamini, knjige, alcedo, hranilice....) 16:00 kasnim...ma boli me...ja sam organizator izleta pa mogu valjda i zakasniti malo...trk do busa, tabani se dime, noge bole do ramena...i još je jedna akcija Reggio odradjena...maznem sendvić i na sat vremena padam u duboku komu, još da otac budućih šampiona dobije državljanstvo i proglašavam akciju uspiješnom :-))...na granici sve prolazi kao po loju tako da...dogodine ponovo: "tutti matti in Reggio Emilia" :-))))))
Edi je napisao/la:Dean nam je gotovo do savrsenstva opisao ugodaj boravka u Reggiu,kazem gotovo do savrsenstva jer za savrsenstvo trebao bi nam jos reci sa cime je bio sendvic koji je smazao u 12,15.
srdjan niš je napisao/la:Darko nemogu poverovati da ni jedan od izloženih ahata nije završio kod tebe u transporteru,
PS Njegova fotka neće biti zamućena .Otkri njegov identitet.