crv je napisao/la:ikayke je napisao/la:Isto tako danas sam dobio potvrdu jedne za mene super ideje... tj uvidio sam da nisam sam u razmisljanju
Medalje... meni kao malom uzgajivacu koji izlaze na recimo 4 izlozbe godisnje u HR, ako izlazem recimo desetak tica, i imam nagradjene recimo sa 5 medalja... npr. jedno zlato, 2 srebra i 2 bronce... ja osobno bi bio zadovoljan sa kompletom medalja... 1 zlato, 1 srebro, 1 bronca, ali neka tu bude za svu tu silnu razliku one ljijepe 'kokarde' koje naglasavaju pobjednike, neka gajbe budu nove , neka se digne kvaliteta svega.... mislim da netko ko dobije 50 medalja, a ima takvih, moze ih samo pohraniti na neko zabaceno tamno mjesto di skupljaju prasinu a to je bezveze.... ne mora to bit striktno jedan komplet , nek budu 2 ali dajte malo razmislite svi skupa o tome. Pa bi onda mozda moglo se i na vecoj razini primjeniti ocijenjivanje prema com-u 2010. smanjili bi se nepotrebnoi troskovi, i sve super a unaprijedit ce se puno toga... treba malo globalno poceti razmisljati....
Svatko voli dobiti medalju... ali kad dobije 10 ili 20 ili vise... svejedno... imas diplomu di su navedeni svi nagradjeni ptice, primjer medalje koja se dodjeljivala i super...ljepo uokviris i imas podsjetnik kako je lijepo bilo, koje si sve ljude vidio.. ovako kad ih vidis u nekoj kutili zamoane, mislim da nemaju preveliku sentimentalnu vrijednost...
To je to ! Još da je angažirat Rupenu sa onim curama da ih dodjeljuju...
Pričam to jer imam osobno iskustvo. U organizaciji revije ,,More '' , moja sestra je osvojila nagradu za ulovljenu lignju u ženskoj konkurenciji.Kako je ona bila u visokom stupnju trudnoče , nagradu je preuzeo -brat i zasluženo dobio poljubac od motorište i bobca Šole.Fuj Zbilja za pamčenje...Prije spavanja pogledam sliku , ah
pa oni su bili namjenjeni tvojoj sesrti zamisli razočarenja kod njih