Jesi siguran da je ovo muški mladac?Dule je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=ryhIFsN0jnc
Moj ručno uzgojen mladac.
Mislim da je žensko u pitanju.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
Jesi siguran da je ovo muški mladac?Dule je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=ryhIFsN0jnc
Dule je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=ryhIFsN0jnc
euzebio je napisao/la:
Jesi siguran da je ovo muški mladac?
Mislim da je žensko u pitanju.
Što se tiče veličine,osto je malo manji jer prvih sedam dana othranjivanja pitanje je bilo biti ili nebiti a poslije sve po reguli ,svaka dva sata puna guša.ova ženka s njim u kavezu(100x50x45)trebala bi mu biti par(ahat mutacija).On je ujedno i nosioc lutina.crv je napisao/la:
Dule , dobar posao si obavio ! Kompletna ptica , zdrava .Zanima me u pogledu očekivane veličine , jeli išta utjecalo to što je ručno hranjena? Jeli išta manja ili...?
Znam da ima primjera kada ptica bude i krupnija kada je ručno othranjena . Pitam jer iskustva su različita.
Vidim da je sa drugim pticama , dakle socijalizirana je bez problema.
Sve u svemu - lipo
Renato.M je napisao/la:Dule, ali imao je dobre profe u osnovnoj
zoke007 je napisao/la:i meni se čini da je kamešnica, a da je ovo snimljeno u turjacima????
Čudim ti se Zijada na ovoj izjavi. Kebino? Za one koji znaju ovo je vic godine. Častim te turom pića za ovu izjavu, stvarno si me nasmija.zijada je napisao/la:Kebino pivanje šta reć tuče batude samo treba radit sa njim...
zijada je napisao/la:Kebino pivanje šta reć tuče batude samo treba radit sa njim...
euzebio je napisao/la:
Čudim ti se Zijada na ovoj izjavi. Kebino? Za one koji znaju ovo je vic godine. Častim te turom pića za ovu izjavu, stvarno si me nasmija.
euzebio je napisao/la:Zijada tvoja saznanja su vrlo oskudna. Mislim da si samo jedan od mnogih koji su krivo opoznati sa tom pjesmom.Reći da je to najbolji grdelin toga pjevanja je obična glupost. Pjevanje je livanjsko a ostalo je jedino zahvaljujući Mikuli. Kod njega se i sada nalazi 4, 5 ptica koje su ostale na toj pjesmi, ali bez nastavka iza zije i bolji su od spomenutog grdelina. Naglašavanjem toga grdelina u stvari se u škart bacaju Mikuline pa i Jenjćeve ptice, a bolje su tice u pitanju. Mislim da je to dio one poznate promidžbe koja ide na ruku nekim splićanima, hvali lošeg da je najbolji a ako je taj loši najbolji kakvi su onda ostali? Prestanite više pričati o krivoj ptici. To postaje uvredljivo za zdravu pamet. Usput budi rečeno, ja ne držim tu pjesmu.Nije mi cilj nekoga hvaliti ili veličati. Mogao sam tu pjesmu uzeti stotinu puta jer mi je Mikula susjed i prijatelj. Nikad je nisam uzeo ne zato što ne valja nego zato što želim svoje a ne tuđe. I to sad imam. I Bada mi je jednom prilikom stavio ispred mene nekoliko starih ptica i rekao uzmi kojeg oćeš. Nisam uzeo ni jednog (hvala Bada, nisam nikad zaboravio) a grdelini su bili odlični. Ni dan danas moje ptice nisu dosegle razinu njegovih ptica. ali su dobre i moje su.Zašto ovo govorim? Pa da shvatite kako u tičarstvu treba težiti svome ali najprije istini i poštivanju tuđih tica kao i truda kojeg su ljudi uložili da bi postigli uspjeh. Te ljude treba pohvaliti, a ne veličati one koji to ne zaslužuju. Zijada, ništa osobno, znam da sa ovim nisi bio upoznat ni ti kao ni većina ljudi sa ovog foruma. Pozdrav.