+33
picolet
skopski maestro
gramofon
vlado
Carduel
Pardillo
Siskin
echeberija
Renato.M
zoranV
zijada
toni69
Dax BG
Ad3l
lord189
krnjolac
refa95
brabus
MARIN
Drago_Nin
Sasha
Zvrcko
Branimir
seadriver
kemo89
vansal
Merlo
Lazar
Dean
saso78
ticar
DjordjeVet
xyz
37 posters
Razlika muško - žensko kod mladog štiglića
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
Ovo je bio pravi foto session od gardelca
kemo89- Broj postova : 239
Registration date : 20.08.2008
Ajooj ma sad sam bio kod njega i donio je jos dva grdelca i detaljno sam ih posmatrao kod jednog se vidi crni brcici jasni ali sad neznam kojeg da uzmem od njih dvoje jedan ima jacu masku mislim crvena je puno a drugi ima kao narandzastu masku pa sad sta mislite kojeg da ja uzmem a
pozz
pozz
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
UZMI ONOG KOJI IMA ČISTU CRNU BOJU NA GLAVI BEZ IMALO SMEĐEG SA POVEĆIM KLJUNOM I CRNIM BRKOVIMA.
ALI DA IMA TAMNIJU CRVENU MASKU ILI NARANDZASTU .
Posto ima dva jedan je sa tamnijom maskom mislim crvenijom a jedan je sa narandzastom.pozz ali kod oba mislim da ne prelazi oko .pozz al sam upazio da imaju crne brkove.poo
Jeli ljudi sta mislite kojeg da uzmem ako budem kupovao onog sa jacom maskom ili onog sa slabijom.
Gost- Gost
e moj kemo,nasao si ti zajebanog covjeka,e jebemu,po meni bi trebao uzeti tica koji ima oveci kljun cisca krila crvenu krunu i da mu crvenilo prelazi oko!a ako mislis da su zenke idi dalje!
Aha al mi sada objasnjite detaljene jer sam citao p lovu stiglica i nisam naiso na to kako namazati misji lepak na drvce tj baketinu i cime namazati i kolko da to sedi ili se moze odma sutra koristiti i koliki sloj lepka se stavi .posto sam kupio lepak i ubrao drvca tanka dugacka i imam i postolje al ih neznam kako i koliko ih namazati .pozz
Zvrcko- Broj postova : 170
Registration date : 13.10.2008
a to ti je jednostavno malo staviš ljepila na dva prsta i poćmeš višćat dva prsta od kraja tako da su Vam se ruke ne lipe.
Tako Vam je lakše postavljat baketine.
I mažete tanki sloj onovrtite baketinu i mažete malo jer ako pretjerate sve će Vam se iscidit.
I onda možete istog trena koristit ali je bolje prićekati koji dan.Ali ako vam je priša onda možete odma lovit sa tim "svježe" navišćanim baketinam.
Ako zapnete pitajte
Tako Vam je lakše postavljat baketine.
I mažete tanki sloj onovrtite baketinu i mažete malo jer ako pretjerate sve će Vam se iscidit.
I onda možete istog trena koristit ali je bolje prićekati koji dan.Ali ako vam je priša onda možete odma lovit sa tim "svježe" navišćanim baketinam.
Ako zapnete pitajte
Aha hvala na odgovoru Zvrcko posto taj jedan ide stalno tu okolo na zici na drvetu pa njega bi sigurmo mogo bez problema ulovit ,al kako da stanu drugi posto ovaj moj ne peva odnosno je navodno zenka kako ce ih ona dozivati dali moze nesto snimljeno da se pusta pa da oni navale il kako.pozz
Zvrcko- Broj postova : 170
Registration date : 13.10.2008
amoš lovit na cd
ali ako ti je to navodno ženka onda bi se on moga zaljubit u nju pa će se stalno vrtit tu
ali ako ti je to navodno ženka onda bi se on moga zaljubit u nju pa će se stalno vrtit tu
Hahahah pa i mozda jeste da se zaljubio posto je svakog dana ,i po ceo dan tu negde samo se zivkaju al ga ne cujem da propeva ovaj svaler iz slobode hahah pa neznam jos dal je musko il zensko.pozz
Gost- Gost
Slažem se dražene s tobom da muški ima brk ko mrle iz let3 , i ja bi ju ostavio i čekao da proradi.......drazenxp je napisao/la:Ženka je, ja se najviše po brku ravnam.
Ima crno-sivkaste brkove, dok prava junačina ima brkove crne ko čizma, da se prepadneš kad ga pogledaš
Ako ima crnkaste noge, moguće da je mlada, pa ako ti se da čekat 6-7 mjeseci njenog smirivanja, pokušaj je zadržati za parenje..
Jer je to lijepa ženka..
Sasha- Opomena
- Broj postova : 23
Registration date : 17.11.2008
Zadnja promjena: Sasha; ned 7 oľu - 22:13; ukupno mijenjano 1 put.
Sasha- Opomena
- Broj postova : 23
Zadnja promjena: Sasha; ned 7 oľu - 22:13; ukupno mijenjano 1 put.
ticar- Moderator
i to je mužijak
Drago_Nin- Broj postova : 96
Registration date : 25.01.2010
MARIN- Broj postova : 2096
brabus- Broj postova : 327
Registration date : 26.09.2009
mužijak, moje mišljenje...
refa95- Broj postova : 1274
Registration date : 12.04.2009
ja mislim da je to zenka po prvoj slici a po drugoj mu se bas i nevidi rame jer si ti stavio tu prst
ticar- Moderator
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
pošto kruna ide ravno i ne prelazi oko trebala bi bit ženka.pogledaj crnilo na tjemenu,jel skroz crno,ili je ljuskavo prošarano smeđim(onda je ženka).
ok fala van
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
ma kod ove netribaš ni gledat detalje vidi se iz aviona da je žensko