Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+20
sestoperac
TONI-LISICE
refa95
ikayke
Dean
trnar
ticar
veso09
Renato.M
Dule
PESTI
MARIN
krnjolac
patrik
Boban NA
bocka
crv
saso78
krstokljun
SlavcoMk
24 posters

moite ptici...

Dean
    Dean

Broj postova : 1847
    Registration date : 19.08.2008

moite ptici... - Page 4 Empty Re: moite ptici...

Postaj by Dean pet 29 lis - 21:52

SlavcoMk je napisao/la: http://SlavcoMk.Skyrock.com Da ne znaes sto da odberes pomegu 500 ptici od koi 20% se so vrven kvalitet...

di si to birao, ako nije tajna ??

što se tvojih tiće (ako su na video snimci tvoji) zašto farbaš mlade mozaike u gnijezdu ??
    SlavcoMk

Broj postova : 61
    Registration date : 20.03.2010

Postaj by SlavcoMk sub 30 lis - 1:01

Dean je napisao/la:
    SlavcoMk je napisao/la: http://SlavcoMk.Skyrock.com Da ne znaes sto da odberes pomegu 500 ptici od koi 20% se so vrven kvalitet...

što se tvojih tiće (ako su na video snimci tvoji) zašto farbaš mlade mozaike u gnijezdu ??

Birao sam u pet sopu u grckoj gde u prvoj turi uvezli su preko 5000 ptica...ja ne karotiram ptice u gnezdo ovu godinu nisam imao blanko jajcanu hranu zato su tako oboeni...www.quiko.gr http://www.zoopolispetshop.gr/
    Dean
    Dean

Postaj by Dean sub 30 lis - 8:59

SlavcoMk je napisao/la:
    Dean je napisao/la:

Birao sam u pet sopu u grckoj gde u prvoj turi uvezli su preko 5000 ptica...ja ne karotiram ptice u gnezdo ovu godinu nisam imao blanko jajcanu hranu zato su tako oboeni...www.quiko.gr http://www.zoopolispetshop.gr/

učinilo mi se da su letna pera pofarbana Very Happy ,i bilo mi čudno pa zato pitam... Very Happy
    patrik
    patrik

Broj postova : 408
    Registration date : 09.04.2010

Postaj by patrik sri 3 stu - 21:20

bravo slavko samo druge godine ti i ja moramo pazit na krila i rep da ne pozute.
    a mladi su mrak !!!!!
    ikayke
    ikayke
    Admin
    Admin

Broj postova : 1510
    Registration date : 09.09.2008

Postaj by ikayke sri 3 stu - 21:21

patrik je napisao/la:bravo slavko samo druge godine ti i ja moramo pazit na krila i rep da ne pozute.
    a mldi su mrak !!!!!

mene su ucili da je to 90% genetika 10% hrana....kakav je vas komentar?
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk sri 3 stu - 21:23

patrik je napisao/la:bravo slavko samo druge godine ti i ja moramo pazit na krila i rep da ne pozute.
    a mladi su mrak !!!!!

Hvala!
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk sri 3 stu - 21:28

ikayke je napisao/la:
    a mldi su mrak !!!!!

Sve je u ishranu na moj blog moze se videli gde je svet posao u ishranu. Napravljena je jajcana hrana samo za crvene lipo mozaike. Ja bi hteo da prikacim tu sliku ovde ali mi nekako ne ide zato evo linka gde to mozes vidjedi http://slavcomk.skyrock.com/photo.html?id_article=2943432439&id_article_image=3274903
    Dean
    Dean

Postaj by Dean sri 3 stu - 23:08

ikayke je napisao/la:
    a mldi su mrak !!!!!

slažem se da se radi o genetici, ali radi se i o prehrani, tj. oni koi su genetski predodređeni da imaju bijela letna pera če uz pravilnu ishranu imati bijela, a oni koi nisu genetski za to predodređeni, neće ni onda Very Happy Very Happy
    patrik
    patrik

Postaj by patrik čet 11 stu - 18:57

je... krija ako je ptica dobra
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar čet 11 stu - 19:36

patrik je napisao/la:je... krija ako je ptica dobra

je...pticu ako ima žuta krila. Very Happy
    patrik
    patrik

Postaj by patrik čet 11 stu - 19:53

i to je istina takva ptica možda če dobit jedan bod manje za to ali ako je sve ostalo ok mislim da takva ptica je jako dobra a žutilo če se riješit druge godine sa novim pokusima
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk pon 20 pro - 0:15

http://slavcomk.skyrock.com/

Moite ptici na 17 Ornitoloski Sampionat na Makedonija
    refa95
    refa95

Broj postova : 1274
    Registration date : 12.04.2009

Postaj by refa95 pon 20 pro - 8:40

slabo su ti ofarbane ptice slavco vise su narandzaste nego crvene
    TONI-LISICE
    TONI-LISICE

Broj postova : 3
    Registration date : 06.12.2010

Postaj by TONI-LISICE pon 20 pro - 21:03

Slavco ne kukaj
    sestoperac
    sestoperac

Broj postova : 896
    Registration date : 07.11.2008

Postaj by sestoperac pon 20 pro - 22:50

SlavcoMk je napisao/la:http://slavcomk.skyrock.com/

mazjak so 90 poeni diskvalifikuvan samo sudiite znaat za sto ???
    kolekcija so 358 poeni diskvalifikuvana zaradi ???

nije mi jasno, ako sam te dobro razumio, kako je ptica diskvalifikovana a ocjenjena je sa 90 bodova ?
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk pon 20 pro - 22:59

TONI-LISICE je napisao/la:Slavco ne kukaj

Toni bidi iskren i kazi koj ptici bea najdobri na ovogodinesniot sampionat, samo pamet vo glava za narednite godini ucestvo nikako poveke, nekoj da mi go ponizuva trudot cela godina ...
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk pon 20 pro - 23:07

sestoperac je napisao/la:
    SlavcoMk je napisao/la:http://slavcomk.skyrock.com/

mazjak so 90 poeni diskvalifikuvan samo sudiite znaat za sto ???
    kolekcija so 358 poeni diskvalifikuvana zaradi ???

nije mi jasno, ako sam te dobro razumio, kako je ptica diskvalifikovana a ocjenjena je sa 90 bodova ?

Otkad su otcenili pticu nasli su joj melaninsku fleku na glavu,pa su onda precrtali sve... bar da su mi dale novu otcensku istu bez bodve da mi nije krivo :-) a nije bilo fleka nego isprljala se ptica ...
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka uto 21 pro - 11:27

Sudija ko je ocenjivao ove ptice mislim da je registrovan na ovom forumu pa red bi bilo da i on se pojavi sa njegovim komentarom.
    Ukoliko grešim, unapred se izvinjavam.

Pozdrav Bocka
    TONI-LISICE
    TONI-LISICE

Broj postova : 3
    Registration date : 06.12.2010

Postaj by TONI-LISICE uto 21 pro - 20:13

Slavco pticite ti se

SLAVCO pticite tvoj se super imat dobra konstitucija dobar raspored na lipohrom samo sto vo kolekcijata imase ptica so fleka si pokusal da ja odstranis flekata ama si ja utnal rabotata...JAS LICNO JA GLEDAV KOLEKCIJATA.Slavco so edna izgubena bitka ne znaci deka e izgubena vojnata.SLAVE FILINGOT VO PTICARSTVOTO E VO TAKMICENjETO.

vlatkosk

Broj postova : 1
    Registration date : 10.01.2010

Postaj by vlatkosk čet 23 pro - 2:32

e slavco slavco 2 sata so mene pravese muabet za vreme na izlozbata i se ti objasniv kako sto treba deka 2 ptici od tie sto si gi donel imaat melaninski fleki koi site sto bea na izlozba gi vidoa samo ti izgleda ne. I samo posle nekolku sata kazuvas na forum kako e tesko so sponzorot da se takmicis. Inace na forum ne se resavaat problemi ako ne si zadovolen od ocenkata trebase da dades prigovor uste za vreme na izlozbata a ne koga si gi odnel pticite doma. Znaci vo kratki crti mozes da laes na forumi ama ne mozes da go skries toa sto site koi bea na izlozba vidoa deka pticite ti imaa fleki na glavata
    bocka
    bocka

Postaj by bocka čet 23 pro - 20:53

Osečam se dužnim da i ja dam svoje mišlenje oko Slavčinog problema pa potrudiču se preneti i iskaze u vezi ovog nametnutog problema sa strane Slavča.
    Prije ovog posta obavio sam razgovor sa međunarodnim sudcem gos.Draganom Čamilović i na moje iznenađenje on je celosno upoznat sa ovim slučajem.
    Pre nekoliko dana on se direktno obratio na Slavčov blog i fino lepo objasnio mu sve šta je trebalo, pa ako je Slavčo doblestan neka postavi link bloga gde je Dragan dao svoje mišljenje.
    Moram javno priznati da sam redovni posetilac ovog bloga jer tu ima oko dvadesetak kvalitetnih međunarodnih sudaca a neki od njih su dali odgovor na ovaj iniciran problem.
    Mene je pogodilo nešto drugo i to zameram Slavčo šta je uradio, odnosno problem se treba rešiti unutar Makedonske Ornitološke Organizacije a ne da se cigančimo po tuđim forumima.
    Sreća sto i na ovom forumu primečeni su dedostatci izloženih ptica i sad kakav če komentar dati naš Slavčo.
    Prava je šteta što Slavčo je uložio veliki novac u ptičarstvu ali sa ovakvim načinom prevare izgubio je ugled kod svojih prijatelja u Makedoniju.

Pozdrav Bocka
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk pet 24 pro - 0:31

bocka je napisao/la:Osečam se dužnim da i ja dam svoje mišlenje oko Slavčinog problema pa potrudiču se preneti i iskaze u vezi ovog nametnutog problema sa strane Slavča.
    Prije ovog posta obavio sam razgovor sa međunarodnim sudcem gos.Draganom Čamilović i na moje iznenađenje on je celosno upoznat sa ovim slučajem.
    Pre nekoliko dana on se direktno obratio na Slavčov blog i fino lepo objasnio mu sve šta je trebalo, pa ako je Slavčo doblestan neka postavi link bloga gde je Dragan dao svoje mišljenje.
    Moram javno priznati da sam redovni posetilac ovog bloga jer tu ima oko dvadesetak kvalitetnih međunarodnih sudaca a neki od njih su dali odgovor na ovaj iniciran problem.
    Mene je pogodilo nešto drugo i to zameram Slavčo šta je uradio, odnosno problem se treba rešiti unutar Makedonske Ornitološke Organizacije a ne da se cigančimo po tuđim forumima.
    Sreća sto i na ovom forumu primečeni su dedostatci izloženih ptica i sad kakav če komentar dati naš Slavčo.
    Prava je šteta što Slavčo je uložio veliki novac u ptičarstvu ali sa ovakvim načinom prevare izgubio je ugled kod svojih prijatelja u Makedoniju.
    Pozdrav Bocka

Evego linkot i izlaganjeto na gospodin Dragan Camilovic http://slavcomk.skyrock.com/2961114869_comment_1.html a jas bi go rekol slednovo:Голема е силата на оној човек кој умее да премолчи и тогаш кога има право...
    bocka
    bocka

Postaj by bocka pet 24 pro - 0:49

Ako je ovo Draganov komentar onda nek ljudi procene ko je bio u pravo.

Camilovic Dragan, Posted on Monday, 20 December 2010 at 4:52 PM

Postovani !
    Neverovatni komentari , bez imalo doblesti, respekta i sa mnogo balkanskog mentaliteta neceneci ni sebe ni svoje ptice, ni svoju maticnu Federaciju. Toliko napisanih lazi i nekorektnosti . To nisam ocekivao od njega jer ga poznajem . Zelja da se pobedi po svaku cenu i verovatno da se pokaze na blogu, forumu ili neznam vec gde
    ili sta vec... Prvo nas Savezni sudija , Vlatko Kandic, je odradio sasvim korektno posao i to tvrdim kao sudija COM - OMJ i koordinator sugjenja jer sam ucestvovao u proglasenju pobednika. Drugo , nas sudija Vlatko je imao doblest da razbije kolekciju jer jedna prica jednostavno nije pripadala toj kolekcii i svakako tri preostale ptice iz kolekcije su odlicno prosle. Trece, nas sponzor je odgaivac mozaika ZUTIH i nije izlagao ptice tako da je cista laz i izmislica da je sponzor pobedio. Ima tu jos puno drugih stvari ali svakako necu da zamaram sa melaninskim flekama, OF faktorima, pripremi ptice i tako dalje.
    Inace izlozba je bila odlicna i nikada nismo u Makedoniji imali tako kvalitetne izlozene ptice... a ko gubi ima pravo da se ljuti...
    Pozdrav
    COM - OMJ sudija
    Camilovic Dragan

Ipak Slavčo lopta je kod tebe, odnosno ptice su tvoje i red je da se iduče godine pojaviš sa puno boljim pticama pa onda da ti čestitamo na uspeh.

Pozdrav od tvog zemljaka Bocka

P.S. Molim Administratora i moderatore da me shvate zbog čega je citirani tekst u zelenoj boji, to je urađeno kako ne bi ljudi dolazili u zabludi.
    SlavcoMk

Postaj by SlavcoMk sub 5 oľu - 0:21

https://2img.net/r/ihimizer/i/18369016920619757531063.jpg/ Novi mazjaci vo moeto jato MADE IN ITALI
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar sub 5 oľu - 5:36

SlavcoMk je napisao/la:https://2img.net/r/ihimizer/i/18369016920619757531063.jpg/ Novi mazjaci vo moeto jato MADE IN ITALI

čudno-ptice izgledaju skroz mlade a po prstenima su stari 2 godine. confused

a i maska im se puno razljeva na vrat i obraze.

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 17:47.